8tilføjet af

Hvad skal jeg gøre?

Jeg har et problem! der er denne fyr, vi var kærester for 9 måneder siden. da han pludseligt slog op! så inden for det sidste stykke tid har vi været sammen til et par fester. spørgsmålet er så "kan han lide mig" eller var han bare sammen med mig? jeg er nemlig faldet for ham for anden gang!
knus
tilføjet af

gør det her

Had dig selv! Betragt dig selv som en tåber! Vi er mange, som også ikke kan lade være med at falde for vores eks-kærester....Bare vi kunne blive klogere :)
Men siden du er en pige, "Bridget Jones' Dagbog" eller "Sex in the City", med vin og veninder, kunne få dig på andre tanker.
tilføjet af

snak

hej med dig
jeg syntes du skal snakke med ham..om han har fået følser for dig igen.. eller hvad..men efter mine opleverser med exkærster...GÅ ALDIG TILBAGE TIL EN FUSER...! det kan gå meget galt...
tilføjet af

Ærgeligt!!

Det er noget underligt det der med tiltrækning og forelskelse. Jeg er en fyr, der også sagtens kunne falde for min ekskærreste igen, også selvom jeg nu har en ny kærreste.
Men problemet er bare at min ekskærreste og jeg bare ikke kunne finde ud af at leve sammen - slet ikke. Og alligevel føler vi os begge meget tiltrukket af hinanden seksuelt. Vi havde den fedeste måde at elske og tilfredsstille hinanden på. Men det er jo som bekendt ikke nok.
Derfor har jeg truffet en beslutning i min sjæl om ikke at opsøge hende, og hvis jeg ved hun kommer til en fest hos fælles venner, så kommer jeg ikke. Vi er ikke uvenner, men jeg vil gerne have fred i min sjæl.
Det skal indrømmes at det ikke er nemt, men når man tænker på smerten når man ikke kan få det man ønsker så kan det godt give en styrke til ikke kun at følge sine følelser, men også lytte til sin fornuft. Prøv
tilføjet af

Pas på dit hjerte

Hej fisk.
Jeg ved godt, at det er nemmere sagt end gjort, men drop ham. Han leger med dig, og når der er forelskelse med i billedet, er det ikke nok med et "put" indimellem. Har været der selv, og det tog mig 2 år at komme over ham anden gang, og hvis ikke jeg havde givet mig selv et spark bagi dengang, havde jeg såmænd nok grædt over ham endnu, men... heldige mig .... jeg fandt en mand, som også elsker mig i dagligdagen :o)
tilføjet af

Enig

Rigtig godt svar. Dejligt at høre andres erfaring. Og hvor har du ret!! Dejlig at være elsket i hverdagen, at kunne slappe af og nyde et fælleskab. Men det kræver også en bevidst indsats at pleje kærligheden ik!?
Husk og nyd det!
tilføjet af

Prøv

Hej Fisk. Hvis nu nogle af dine veninder kender ham så få dem til at spørger ham for dig. Eller hvis du kender nogle af hans venner så prøv og få dem til at snakke med ham. Så kan du måske finde ud af det..
Men ellers så drop ham..Han er sikkert ikke en krone værd.
Du har sikkert fortjent bedre..
tilføjet af

^^hej^^

hej fisk prøv og kom lidt nærmere på ham og enig med maria nogle af dine venner kunne måske spørge ham om forskellige ting.
knuzzer fra fanni
tilføjet af

Vær' ærlig

Hej! Jeg synes at du skal tage en ærlig snak med ham. Du skal ikke bare spørge om han kan li' dig, men du skal fortælle ham hvordan du føler og har det. Derefter kan han så selv vælge om han vil blive ved på den måde!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.