4tilføjet af

Hvad mener I? Plzz rådgiv mig

Hey =)
Jeg er en pige på 16 der har kendt den her fyr i over 14 måneder, og på fredag skal jeg endelig på date med ham. jeg ville høre om I synes det er komplet dumt og hvorfor.
Jeg havde tænkt mig at blive hentet fra arbejde og så skulle vi tage hjem til mig og lave (gæt hvad ;-) ) men siden han vil blive min første bliver jeg meget nervøs og vil gerne have have gode råd til ikke at virke åbenlyst nervøs..
Forresten ved jeg godt det er dumt at være 16 og jomfru, men det er også derfor jeg er besluttet på at være sammen med den 20 årige fyr på fredag..
Mit problem lyder nok mere som en klage, men det er ikke meningen det skal opfattes sådan..
Knuzz den fortvivlede 16 årige jomfru...
tilføjet af

Tsk tsk...

Davser
Det er da ikke dumt at være jomfru som 16 årig... Det lyder det måske til i din omgangskreds, men det er da bedre at vente til man er helt klar... Bare sørg for at du ikke kommer til at fortryde det. Ellers bare være dig selv, og det er da meget naturligt at være nervøs den første gang.
Det hjælper så ikke at drikke sig fuld og tro det gør det bedre af den grund, så man måske ikke er så nervøs, tværdig imod kan det udvikle sig i en masse asen og massen og ja nok om mig. ;-)
Held og lykke på fredag og håber det bliver en god oplevelse for dig...
tilføjet af

hey

heyza..
jeg er en pige på 17 år..
jeg vil sige, at det su gør ikk er smart.. hvad gør det at du er 16 og jomfru..? hvad gør det? jeg var 16 første gang.. men det var da ikk noget der bare skulle overstået, jeg gjorde det med en jeg elskede...! min kæreste! der er mange piger og kender mange der siger, århh jeg er træt af at være jomfru! så de finder en og knalder med!! det er totalt dumt! det er jo ikk nogen undergang at være jomfru slet ikk! det er da ligemeget.. altså!!! man er jo ikk sejere af den grund! havde en veninde der havde det sådan! og jeg forklarede og forklarede.. og til sidst kunne hun se at man skal ikk bare gøre "DET" fordi man bare vil.. man skal med en man er forelsket i! hvis du møder ham som du sikkert gør! ja så vil det da være tåbeligt at gå i seng med ham første gang uden at se om han er noget for dig!!
det lyder oz somom i har aftalt det.. nu kender jeg ikk fyren, men hvad nu hvis han bare kommer for at gå i seng med en jomfru!!! dem der ikk ved bedre gør sådan noget.. vil bare have dig til at forstå at være jomfru er da ligemeget..! det er jo ikk noget specielt på den måde.. og mange gør det oz fordi, alle veninderne er ikk mere.. så vil jeg heller ikk.. det er sådan en STOR FEJL.. håbe rikk du gør det...
tilføjet af

OKI...

Hvad med at skrive det til hende så og ikke til mig!
tilføjet af

HVAD???????????????????????

jeg er enig med de 2 andre herinde.. det du gør er bare så for dumt.. jeg er 16 - jomfru - blir snart 17... and so what.. det er fandeme dit liv og ingen andres... mine 4 bedste veninder mistede deres mødom for over et år siden.. og nej jeg kan ikke være med i den "snak" men for fanden da... hvis DINE veninde "presser" dig så sys jeg sku ærlig talt du sku finde dig nogle nye venner.. du aner ikke hvor mange piger der er i din situation.. og helt ærligt så er det i den sidste ende dig det går ud over.... du bestemmer selv hvilket liv du vel leve... og de valg du træffer er DINE valg.. at han så dropper dig i morgen lørdag er ikke dit valg.. men det er dit eget valg og din egen fejl hvis du blir såret... håber ikke du gør det..
knus mig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.