3tilføjet af

hvad kan fyre godt lide?

Hejsa med jer fyre/mænd..
Hvad er det i godt kan lide ved piger, hvad er det i virkelig tænder på?! Og hvad med personligheden, hvad for nogen type foretrækker i bedst? solbrun, blondine, mulat, eller??? .
Håber i kan fortælle mig det.
Kh Angel16
tilføjet af

Tjah

Godt, det bliver jo en hel roman det her, men det er der sq ikke rigtig noget at gøre ved ;o)
Lad os tage det fra en ende af:
Mht. udseende vil jeg nok sige at jeg er rimelig fordomsfri.... Hårfarve har i hvert fald ikke så meget at sige.... skal jeg endelig sætte en finger på noget, ville jeg nok foretrække rødt eller kulsort hår, men det er ikke her beslutningen bliver taget...
Højde er lige meget, bare hun ikke er højere end mig (det er der ikke så mange der er, så det går nok *GG*).... vægt er lidt mere tricky at svare på. Naturligvis er der grænser for hvor meget overvægt eller undervægt jeg kan leve med, men hvis hun bærer det godt er grænserne rimelig vide.
Så er der øjenfarve.... må indrømme at det helt ærligt ikke betyder en pind, men har nu alligevel altid haft en eller anden ting med de der helt lyse isblå øjne nogen piger render rundt med ;o)
Og hudfarve? Bedøvende ligegyldigt, bare hun ikke er blondine og mega solariebrun.... det er altså bare ikke pænt....
Så når vi jo så efterhånden ned til personlighed, og det er så her dominoerne begynder at vælte.... Der er ingen tvivl om at den rigtige personlighed kan redde stort set et hvilken som helst udseende.... stort set ;o)
For det første betyder det virkelig meget hvordan hun har det med sig selv... en pige med et stort overskud af selvtillid vil helt naturligt tiltrække sig min opmærksomhed end en der fører sig som en lille grå mus i hjørnet..... uanset udseende.
Dertil skal så siges, at hun skal heller ikke være selvglad, for der er sq heller ikke noget værre end en pige der ikke ka snakke om andet end sig selv.
Og apropos hvad man kan tale om, så skal der altså helst være en eller anden fælles interesse, så man har noget at tale om. Derudover er det osse et stort turn-on hvis hun viser at hun har noget mellem ørerne. Der er måske nok nogen mænd der bliver lidt skræmt af intelligente kvinder, men helt ærligt, det er sq sjovere med lidt modspil end med en eller anden mindrebemidlet nikkedukke der bare siger ja og amen.....
Og sidst, men bestemt ikke mindst, fantasi!
En fantasifuld kvinde er både mere spændende i hverdagen, mere overraskende, og desuden (som en ekstra lille bonus) kan man jo tage fantasien med i seng.... og hjernen er som bekendt den største erogene zone *GF*
Så er vi så småt ved at være rundt om det.....
Håber det var svar på dit spørgsmål.... jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men tror nu ikke jeg er helt alene om min holdning.
/Sprocket
tilføjet af

Vær dig selv skattepige....

Mænd, drenge, andre piger, hund, katte endda - alle tænder på en der er naturligt og sigselv. La' vær med at lave dig selv om til at passe et eller billed du gå og tror andre kan lide. Du er bare skønt som du er.
Gi' dig selv tid, tag ud at rejse og får noget realt indtryk af verden. Du er for lækker og for ung til at begræns digselv...
ha' det godt
tilføjet af

Selvtellid!!!

Hvis du er selvsikker nok og syntes du selv er lækker så vil langt de fleste fyre også syntes det... Dem der ikke syntes det er der noget galt med og de er alligevel ikke vær at samle på... (den virker for det meste også den anden vej... Altså fra dreng til pige)
- Tjalfen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.