5tilføjet af

Hvad fanden gør jeg..

Hey...
Jeg har pisset ved siden af potten.... Har nu i et år !! Været on and off med en rigtig skøn pige men nu tror jeg sgu det er ved at være forbi.
Vores forhold har ikke været det bedste, hun er meget jaloux og jeg ser nok lidt for meget på det modsatte køn...ikke sammen med andre bare sådan lige set på dem når jeg kører forbi, det kan hun p.g.a. hendes jalouxi ikke rigtig klare også selv om jeg fortæller at det er hende jeg vil have.
Vi har nu holdt en "pause" i et stykke tid, det har været et helvede for mig at komme igennem mens jeg tror hun har klaret det fint, er bange for at miste hende, det er først her under pausen jeg rigtig har indset hvor meget hun betyder for mig, nu er det desværre nok for sent...
Meget af det er min egen skyld men det er skide svært at skrue tiden tilbage og gøre det om ik`
tilføjet af

HJÆLP

hvordan ligger man et indlæg ind. altså sådan så jeg ikke skriver tl dig men ja du ved nok hve jeg mener.
tilføjet af

hallo

please hjælp mig
tilføjet af

jeg ved ikke helt hvad du mener

mener du så det kun er mig der skal læse det ??
tilføjet af

Måske du skulle ...

.... sige til hende som du virkelig føler for hende ??
Ellers mister du hende, ja ................
Det er fint med et on and off forhold - de fleste mennesker er bare ikke klar over, at det ikke går i længden ..... samtidig, om man vil indrømme det eller ej, nærer man altså visse følelser for et menneske man har været sammen med i lang tid ..... uagtet på hvilke præmisser...
Måske er du egentlig forelsket for første gang ??
Se dig selv i øjnene - og meld ud, inden det er for sent. Måske føler hun detsamme omvendt, men tror at du ikke er interesseret i noget forpligtende !
Held og lykke.
tilføjet af

...at ramme eller ikke at ramme..

Hejsa!!
Ja, først må du jo få tørret det pis op, der er ramt ved siden af potten!! (underforstået, du må erkende med dig selv, at der er en grund til at hun vil bevæge sig videre, når du ikke på nuværende tidspunkt har forpligtet dig overfor hende! Men det lader så som om, at du ved dit indlæg godt er klar over at det er det der er ved at ske...) Hvis din lyst til forpligtelse overfor hende skal have konsekvenser, så må du jo fortælle det til hende.... Det er klart, at hun ikke gider være kæreste med en fyr der pisser ved siden af. Men har der været tale om et "uheld" så er det jo en anden sag... :-)
Dernæst må du blive bedre til at ramme potten rigtigt! (Underforstået.. Du må finde ud af hvad hun har lyst til at jeres forhold indeholder. Det skal jo ikke kun være dig, der har noget ud af det, og hende der "servicerer" dig til du ikke gider mere og påny har lyst til at være "off".. fordi du er blevet fristet at det dejlige "kød" du kigger så langt efter! Kan godt forstå hun er på vej videre, hvis din lade deltagelse har været kronet med lange blikke efter andre og smukke kvinder.. Når du så igen har fået lyst til at være "on" så tør jeg vædde med at du har givet den på alle tangenter for at vække hendes interesse igen.. Tro mig om dette ikke er blevet gennemskuet, og at det er derfor hun virker til at være på vej videre. Klogt for hende..!)
Hvis du virkelig mener at være i stand til at ramme potten nu, så anstreng dig for ikke igen at ramme ved siden af!!(underforstået, at hvis du nu har lyst til et forpligtende forhold med kvinden, så hold dig ikke tilbage. Du har intet at miste.. Den kvinde du nu ved hvor meget betyder for dig, virker til at have taget den "kolde tyrker" og indset at et "on"/"off" forhold til dig ikke bliver til noget i længden... det er op til dig at vise hende det modsatte!!)
God fornøjelse med det hele!
Man skal ikke græde over spildt mælk.. Men når man pisser ved siden af potten, så er det en helt anden sag!!
Kram fra Rengøringskonen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.