2tilføjet af

Hvad er HPV???

Jeg læste denne tråd, men ved ikke hvad HPV er...
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=171&posting=60240
tilføjet af

HPV er...

HPV er en gruppe af virus, der angriber hud og slimhinder. Der findes mange undertyper af HPV, som hver har specielle områder af kroppen, de foretrækker. HPV 2 findes fx i vorter på fingre, og HPV 1 og 4 i fodvorter. 20-30 forskellige HPV-typer har en forkærlighed for hud og slimhinder på kønsorganerne (både hos mænd og kvinder). Disse typer overføres seksuelt.
Nogle af de seksuelt overførte HPV-typer kan give kønsvorter (kondylomer), og nogle er forbundet med risiko for kræft. I langt de fleste tilfælde forsvinder infektionen af sig selv, men i nogle tilfælde kan den blive kronisk. I sjældne tilfælde kan den kroniske infektion udvikle sig til celleforandringer på livmoderhalsen, som igen kan udvikle sig til livmoderhalskræft. Med andre ord er livmoderhalskræft en meget sjælden komplikation til en meget udbredt seksuelt overført infektion. (OBS: Kønsvorter kan IKKE udvikle sig til kræft).
se evt. http://www.future2.dk/
tilføjet af

Hold da kæft

Bare dit navvn.... manamanam... eller hvad det nu var, siger hvor uintelligent du er...!!! Få dig dog et liv og lad være med at gøre sådan noget sygt noget der...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.