13tilføjet af

ska du se taberholdet iaften?

jeg har altid støttet holdet, også i modgang, men med en træner der ikke vil se realiteterne i øjnene, og nå vi er nået dertil hvor man udtager en man fra lyngby boldklub, så er enden vist nær.
i en tid med en em titel i håndbold, er jeg så bedøvende ligeglade med taberholdet.
håber faktisk de taber i aften.
følger i stadig taberholdet?
tilføjet af

Det var da for dumt.

Du da for dum at hører på. Det var da de latterligste grunde du har til ik at holde med dem mere. Og at håbe de taber i aften, gør dem jo ik bedre? Du beder om ordentligt fodbold, men ønsker alligevel et nederlag?
STRAM OP!
tilføjet af

Okay...?

Tag dig dog sammen, og kom med nogle ordentlige grubnde for ik at støtte landsholdet end det der.. Hvis man udtager en fra Lyngby, er enden da langt fra nær. Tror nu nok Morten Olsen ved mere om fodbold end dig, og mig og de fleste andre fodbold fans, så Hold mund, og kom med bedre indlæg næste gang. tak!
tilføjet af

beder om en indsats!

indstilling, og professionalisme!
ikke en flok tøser der hyler når der blir buhet lidt!
og så ønsker jeg en landstræner der erkender hans stil ikke virker mere!
evindeligt må ve høre på at " vi har godt nok tabt alle kampe snart, men vi er bedre end de andre, vi spiller med bold spil med bold spil flot med bold ne"
håber de taber så stort, og vil vædde på de hellerikke kommer til sydafrika, pga. de har en taberindstilling og er så tilfredse med at blive nr. 4 i en pulje efter farlige nordirland!
ps. trods alt holdt vi farlige lichtenstein bag os!
tilføjet af

hvorfor taber vi så altid?

hvis manden ved alt om fodbold?
han er faktisk ikke særligt anerkendt, det bilder vi os bare ind herhjemme!
men er det ikke gået op for dig, at grønkjærs " farlige " finter ikke har snydt noger forsvarer i 7 år? :o)
næ kom du med et ordentligt argument du, for hvad tyder på at manden ikk er håbløs naiv fodboldromantiker uden succes?
han har ikke opfyldt noget af det han udmelder er succeskriterier og holdets mål!
tilføjet af

Øhm..

HAr sgu ikke sagt han ved alt om fodbold? Sagde bare han nok ved mere end vi gør. jeg ville gerne have en anden Landstræner, bryder mig ikke om hans spille stil, men han ved sgu da nok mere end vi gør, han ser spillerne mere end vi gør. Synes klart manden skulle være fyret efter det glippede igen med Em kvalen, men Det jo nemt at sidde og spille klog bag en skærm.
tilføjet af

Iøvrigt

Et utroligt sagligt og godt indlæg Anonym nummer to kom med der.
tilføjet af

ja det er det og derfor

burde han lytte til den kritik der kommer fra alle andre eksperter, men nej det gør han jo ikke!
for han har jo recepten, og alle andre spiller jo grimt.. ja makker, men mange af dem skal til alpelandene snart!
og kan han ikke snart lave om på grønkjær og til dels rommedahls trick - " en.. nu løber jeg.. to.. nu løber jeg.. 3.. og så løber han, den er læst!
tilføjet af

ja men når eksperter er saglige

og netop kommer med et argument som eksempelvis: olsen er god træner, men ikke nødvendigvis på 8. år ", så blir man af arrogante tude jon kaldt idiot, for alle som vil have en ny træner er jo " idioter uden forstand " som denne snob sagde på tv.
se i alle andre lande havde både olsen længe fået sparket, plus en sådan usaglig tilsvinen af halvdelen af landsholdets tilskuere som tillader sig at være kritiske og tage diskutionen om en ny træner måske, bare måske er er ide, blir svinet til.
er det sagligt?
tilføjet af

okay du skriver at du støtter holdet i modgang

men du skriver også at du håber de taber, hvordan giver det mening?
jeg har heler ikke særlig meget tillovers for Landsholdet og Morten Olsen og jeg forstår godt at folk ikke gider dem. bevars det virker måske lidt medløber agtig men faktum er at landsholdet ikke har gjordt en skid for at forbedre sig og så får man bare nok, desuden betyder landsholdet slet ikke ligeså meget for mig som mit klubhold gør.
tilføjet af

Du har meget at lære endnu

Kære Anonym, du har meget at lære endnu, men jeg går også ud fra, at du har et laangt liv foran dig, for helt gammel kan du vidst ikke være?
Fordi et klubhold klarer sig dårligt, forhindrer det jo ikke at enkelte spillere på holdet spiller fremragende og kan komme på landsholdet. Skriv den sætning 100 gange på tavlen til i morgen og du er allerede en anelse klogere, end du er nu.
Desuden er du vidst ikke en ægte fodboldfan - en fodboldfan følger sit hold i med- OG modgang. Endnu en ting du har at lære. Lige nu er du bare en bedrevindende medløber, som følger tilfældige hold, for hvem det går godt. Det må da vidst bunde i et meget lavt selvværd, siden du skal have et vinderhold at stive dig af på.
Velkommen til livet, grønskolling.
tilføjet af

Når det kommer fra en Lyngby fan

må man tage hatten af.
ikke mange fans har udstået lignene smerter disse blålige vikinger har.
tilføjet af

....

Lyngby og de (ægte) hviee og blå.
I ved Byens hold anno 1880.
tilføjet af

Man tropper vel op :-)

..i regn og blæst og slud og frost med bange anelser for at kampen bliver aflyst pga. frost i jorden. Hvert minut i Suppen bliver nydt i fulde drag, selvom vi taber så er det sjovt alligevel - man har vel sit HJERTE et sted? :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.