7tilføjet af

Hvilke motorsportsbaner i DK?

Hvad findes der af motorsportsbaner i Danmark udover Jyllandsringen, Ring Djursland og Padborg Park? Når man ser bort fra Gocartbaner og stockcarbaner? Altså motorsportsbaner med asfalt på, hvor man f.eks. vil kunne køre en afdeling af DTC, Formel Renault, Special Saloon Car, Clio Cup, Saxo Cup, roadcacing, etc?
Eller er der virkelig kun de 3 baner i Jylland til disse formål?
Jeg har lige fløjet google rundt de sidste 4 timer over Danmark (jeg er syg idag), men synes ikke jeg kan finde flere baner. Det eneste jeg kan finde udover de 3 ovenstående er den forhenværende Roskilde Ring, som blev nedlagt i '69.
Kan det virkelig passe at interessen for asfaltsport kun er tilstede i Jylland?
tilføjet af

God bedring....

men desværre er der ikke umiddelbart nogen bedring i forholdet til det spørgsmål du har rejst. Jo, sørgeligt nok er der ikke andre baner end de, som du nævner... Trist konstatering, specilet henset til, hvor mange topkørere som lille danmark efterhånden har fremtryllet...
lejlighedsvis bliver der afholdt visse motor arrangementer på tidligere flyvepladser, Vandel og Værløse, men intet af permanent karakter.
tilføjet af

Der er også....

... Vandel flyveplads - men det er jo ikke en bane som sådan. Det er her Danmarks hurtigste bil bla. bliver kåret.
tilføjet af

Hej Adelfi

Hej Adelfi
Jeg er ikke interesseret i alfaltræs på den måde som det praktiseres over en kvart mil, men derimod ægte asfaltbanesport med udfordrende sving, etc. Jeg tænkte selv på at starte med noget banesport, men økonomien er ikke til at tage til Sturup eller Jylland hver weekend. Desværre.
tilføjet af

Du kan også...

...få dytten opstaldet i Sverige hvis du skal derover hver week-end og så tage toget. Ellers se at få skaffet en sponsor!
tilføjet af

DHB

har ikke noget med seriøs motorsport at gøre, det er udelukkende for "Brian"`er og deres latterlige gejlede øser !!! Mange af disse øser ville ikke kunne klare en omgang på jyllandsringen stort hurtigere end en Citroen 2 CV
tilføjet af

Vandel

har været brugt til nogle afdelinger af DM i Roadracing, asfaltarealerne er enorme og der kan opstilles chikaner (halmballer). Der har været tanker i gang om at lave en "rigtig" motorbane på Vandel, en bane der kunne laves eksempelvis F-1 løb på, det kneb dog med investorer, især nu da miljøreglerne er blevet strammet.
tilføjet af

:-)

"Mange af disse øser ville ikke kunne klare en omgang på jyllandsringen stort hurtigere end en Citroen 2 CV"
Well said - I agree :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.