4tilføjet af

Hej alle sammen, hvad syntes i?

Hej alle sammen, hvad syntes i om min hjemmeside? http://www.wix.com/mukhtarahmad/mukhtar
Jeg er en ny rapper, på vej mod toppen (: har etableret mig i musikken🙂hvad syntes i
tilføjet af

Personligt er jeg mere

til den bløde country, her sunget på en lidt anden måde af David Allan Coe, som absolut ikke er racist da han har en sort trommeslager i sit band, men han kan godt lide at provokere, lidt ligesom i rap.😃
http://www.dailymotion.com/video/xaby8k_david-allan-coe-nigger-fucker_music
tilføjet af

Kedelig

Hej
Det er slet ikke for at være kritisabel, men det er tydeligt at se at hjemmesiden er et hjemmearbejde, ikke særlig professionelt lavet. Det ser kedeligt ud med den hvide baggrund. Du bør lave en mørk baggrund, med features og mønstre i siderne. Hvis du er på vej mod toppen, vil jeg anbefale dig til at overlade det til en professionel. Invester i en person som ved hvad han/hun laver, få hjemmesiden til at se dynamisk, mystisk og inspirerende ud, så du kan relatere det til dig selv og dine (måske) inspirerende tekster.Invester i en photoshoot hos en fotograf, så du kan få lagt nogle super fede billeder ind af dig selv også :)
bare lidt feed back
Held og lykke med det fremover
tilføjet af

Ikke god nok

Sorry - ikke for at trampe i din sukkermad - men den side er ikke god nok. Og det er rigtigt trist at du har lagt en 'engelsk' - med alt for mange stave- og sprog fejl - biography ind. Det virker helt modsat, og gør dig nok mere skade en gavn hvad angår musikken.
Jeg er enig med det andet svar her på siden - få det lavet professionelt.
tilføjet af

Husk

Syntes = datid
Synes = nutid
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.