9tilføjet af

Hvad er der med ældre fyre?

Hej.
Jeg er en pige som er mellem 17-20 (skriver ikke min egen alder for vil ikke genkendes af nogle). Jeg har en dejlig kæreste og vi har næsten været sammen et år, men hver gang jeg ser en ældre fyr så er der ligesom en flap som hopper inden i mig - det er ikke forelskelse, men måske snaere en beundring, men jeg ved det ikke så håber at I kan hjælpe mig.
Jeg har aldrig været sammen med fyre, som er mere end 3 år ældre end mig og har heller ikke lyst til det for synes det er klamt, men kan bare ikke finde ud af hva det er som tiltrækker mig alligevgel.
Et eksempel er fx at på min fars arbejde er der en han arbejder sammen med og som er et rigtig fjolle-hoved, men jeg går nærmest og venter på at han skal sige ting til mig når jeg er der og sån.
Hvorfor r jeg sån, når jeg elsker mig kæreste mere end noget som helst andet og vil aldrig miste ham.
tilføjet af

Ældre fyre.

Hej.Jeg er imellem 20 og loo år..Lidt humor kan man vel tåle. Jeg er 51 år.Ældre fyre.Der er mange unge piger der gerne vil være sammen med ældre fyre, de har vel nogen erfaring.Man kan hurtigt få en pige i den syvende himmel.mojn286@hotmail.com
tilføjet af

Klam?

Kære KMM,
Jeg ved ikke hvorfor du har din interesse i ældre fyre, men jeg ved, at ældre mænd bliver mere og mere opmærksom på skønhed, og at de sætte mere pris på det, end de fyr i din egen alder, som selv er ved at udvikle deres egne roller i livet.
Hvis du er en køn pige, så er jeg sikkert, at ældre mænd sætter pris på din skønhed, og sikkert giver dig deres opmærksomhed.
At det skulle være "klam" tror jeg nok har noget at gøre med, at du forbinder ældre mænd med din egen far. Og selvfølgelig har man ikke forhold af denne slags - med sin far.
Men andre mænd er ikke din far. Og interesse mellem kønnene har ikke noget aldersgrænse - men selvfølgelig er der en hel del socialle "tabuer" omkring det.
Ældre sag.
tilføjet af

kender det selv

hej. jeg synes selv at Kim Daugaard fra Shubidua er virkelig charmerende og sån, og som en har skrevet så er det ikke klamt når bare han er ældre for han er jo ikke din far
tilføjet af

det er ikke forkert

Jeg er 25 år og kan fortælle at da jeg var 14,fandt jeg mig en kæreste på 24.Og da jeg var 15,en på 25,men jeg var ikke i seng med nogen af dem.Jeg synes de kan bare bedre finde ud af tingene,når man selvfølgelig også er det yngre end dem.Men nu som 25 årig har jeg selv fået nogle erfaringer,og har lært lidt mere.Men for dit vedkommende synes jeg ikke du skal tænke det er forkert,for det er det ikke🙂Det betyder jo ikke du elsker din kæreste mindre.
tilføjet af

helt normalt

kender selv det med at man er tiltrukket af ældre fyre.kommer selv sammen med en ældre fyr.og jeg har aldrig nogensinde synes at det var klamt eller plat at kunne li ældre fyre.det er jo klart at at det vækker interesse at de har så meget affaring med så mange ting.og i sidste ende kan det også ha sine fordele.jeg selv er nemlig blevet mere moden af at komme sammen med en fyr der er år ældre end mig selv.men det ska man jo selv affarer. kh p
tilføjet af

Det er ikke klamt

Det er meget normalt at være tiltrukket af ældre mænd.
De er modne, spændende, hviler i sig selv (ihvertfald mere end i din alder) og så har de som regel lidt mere forstand på, hvordan man har med en kvinde at gøre.
Men det er nok bedst at du holder dig til din egen kæreste og ikke går efter en der er meget ældre end dig selv. Det kunne du gøre hvis du havde været single og ikke havde noget at miste, men du er i et godt forhold, så arbejd på det i stedet. 🙂
tilføjet af

Hun er blevet 7 år og 4mdr klogere

- læg lige mærke til, hvornår tråden er oprettet 😃
Men nuvel, der er mange unge piger, som tænder på ældre fyre/mænd.
Det har jeg ihvertfald selv oplevet. Da jeg var under 30 havde jeg noget nær den perfekte og trænede krop. Til gengæld var jeg hylende genert og slog blikket nedad, hvergang en pige nærmede sig. Så passerede jeg 30, så ældre ud, havde dog stadig et glimt i øjet. Og hvad sker der så? Ja idag nærmer jeg mig de 40 (ligner måske en på 27-30), på en almindelig hverdag gennem byen så er der mange helt unge piger, som meget bevidst og pågående flirter med mig.
Så tænker jeg ofte: hvorfor skete det ikke for 20 år siden?
tilføjet af

Fordi din underbevidsthed ved at den ældre er top

i forhold til den unge
tilføjet af

Ha ha ja

Det er lidt tid siden 😃
Nuvel, emnet er i høj grad stadig interessant.¨Jeg datede en 18 ældre fyr for nogle år siden og han var den lækreste, mest sexede og sødeste på en gang, som jeg nogensinde har haft mine små fingre i 🙂 Så jeg tror dig gerne, at du er blevet mere attraktiv med alderen.
Min nuværende kærestes storebror er 43 år og ligner også en på 30. Fatter ikke hvordan han gør. Ikke noget tror jeg
Nå, men min nuværende kæreste på min alder og den bedste jeg nogensinde har været sammen med. Så jeg er heldig 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.