2tilføjet af

Hva skal jeg give mig til??

Hej.
Jeg er uddannet dyrepasser på 23 , og det er bare så svært at finde job. Har gået mere eller mindre ledig i et halvt år nu. Har søgt job alle mulige steder, men der sker bare ikke rigtig noget. Havde en annonce i for et stykke tid siden, hvor der kun var to der ringede på den. Jeg vil så gerne igang med en ny uddannelse ved bare ikke hvad jeg skal gå igang med. Har undersøgt utrolig mange forskellige uddannelser, for at finde en som lige kunne passe til mig. Det skal helst være et job hvor jeg kommer ud og skal bruge hænderne, ikke noget job hvor jeg skal sidde inde bag et skrivebord. Er der nogen der har et godt råd? Jeg har også den 2 årige HG, har været i Afrika og arbejdet mange forskellige steder da jeg gik i folkeskole, og på handelsskole.
tilføjet af

Måske?

Jeg har lige siddet og set et program om nogle dyrepassere i Sydney. De arbejdede med tigere. De er med ungerne fra de bliver født til de bliver gamle. Tigerne bliver tamme, og meget menneske venlige. Det kunne være, hvis du kan lide at rejse, og ikke har noget fast her hjemme, måske kunne du søge plads i udlandet, for at få lidt ekstra inspiration i din uddannelse. Du er jo ung, og det er nu man skal opleve. Du kunne søge på nogle anerledes steder rundt i verden, mpske finder du noget du kan lide, og på den måde måske finder ud af hvad du vil!?
Held og lykke.
m. v. h. Maria.
tilføjet af

Heste på Island

Hej
Så vidt jeg er orienteret, så er dyrepasseruddannelsen en rimelig åben uddannelse hvad job angår. Nu ved jeg jo ikke hvor dine interesser ligger, men hvis du kunne tænke dig at arbejde med heste på island til sommer, kan du gå ind og læse nærmere på www.eures.dk
Det virker godt nok som to meget "brede" stillinger, men du kan jo gå ind og se om det skulle være noget.
Held og lykke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.