5tilføjet af

Longo Vital

Hej
Jeg har det forfærdelig med hedeture og haft det i ca. 3 år.Så begyndte jeg at tage Longo Vital for forkølelsessår.Efter at have taget pillerne nu i ca. 14 dage er mine hedeture mindsket en hel del.Kan det mon være sandt at LV også virker mod hedeture?
tilføjet af

Det kunne godt nok være sjovt, hvis de også

virker mod det. Der er snart ikke den ting de ikke er positive for.
tilføjet af

Herpes zoster

Helbreder ikke. Men skulle også have en gavnlig virkning ved herpes zoster, iølge en af mine bekendte der er læge. Men erstat det nu ikke det istedet for en tur til lægen.
tilføjet af

De er utrolig

Gode hvis man har et dårligt imumforsvar, jeg tager den fast nu og har det godt😃[f]
tilføjet af

vitaminer og mad ved overgangsalderen

Hej
Det er da skønt at en enkelt multivitamin har hjulpet dig. Det er bestemt ikke utænkeligt at det er den der har hjulpet på hedeturene. Vores hormoner arbejder sammen med mange vitaminer så mit første råd ved problemer med overgangsalderen er altid at tage en multi vitamin/mineral tablet samt sørge for at:

Få rigeligt med grøntsager og fibre
Få omega 3 fedtsyrer fra fede fisk
Spise økologisk
Spise soja produkter (som en del af en varieret kost)
Mange hilsner
Malene
tilføjet af

Der er så meget vi ikke ved...

noget fungerer for nogen som ikke fungerer for andre. Jeg ved heller ikke, hvor længe LV fungerer, men det er helt vidunderligt at jeg kan bevæge mig nu uden altid at være påvirket af heden.Tager samtidig en multitab 50+ hver dag.De øvrige gode råd du giver vil jeg benytte mig af mht. grøntsager, fisk, fibre, soja m.m.Tak fra mig.Livet er skønt - men ikke med hedeure som tager din nattesøvn og velvære i dagligdagen..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.