4tilføjet af

hva' gør jeg galt..

jeg er en pige på 20 år som er totalt forvirret..
jeg har ikke den store erfaring inden for fyr,men jeg har da været sammen med et par fyre.. jeg er ikke ude og lede efter en fast kæreste men hvis jeg bliver meget glad for en fyr er jeg ikke tilbageholdene omkring at være et fast par..det der nu gør mig forvirret er at hver gang det er kommet til det punkt med en fyr hvor det er ved at blive seriøst siger han at han ikke er klar til at have en kæreste, men at det ikke har noget med mig at gøre(year right)
men et stykke tid efter får jeg af hvide at de har noget kørende eller har fået faste kærester, og så tænker jeg, hvad er der galt med mig, jeg må da gøre noget galt..alle fyre jeg møder sigewr tilgengæld også at jeg er total dejlig og så gør de sådan noget..
er der noget der kan hjælpe mig , som forstår sig på fyre, er det dem eller mig der er noget galt med???
HJÆLP!!!
tilføjet af

Om fyre...

Det kan jo være mange ting eller ingenting!
Der er da sikkert intet i vejen med dig - du lyder da både flink og rar, så mon ikke det er tilfældigheder, der spiller ind? De fyre, du har kendt kan jo have helt forskellige grunde til at forlade dig. Måske er det sandt, når de siger at det ikke har noget med dig at gøre - det tror jeg faktisk at det er!
Op på hesten igen!
Venlig hilsen Bo.
tilføjet af

Jeg synes

Jeg synes bestemt du skulle lige klappe hesten , tænk på du kun er 20 somre, du har masser af tid nyd at du har din frihed og kan flørte lidt til højre og menstre, skal jeg give dig et godt råd så er det da at virke MEGET kostbar hvis der er en der virker meget interreseret, du er måske lidt for nem at komme i kontakt med.
M.V.H. Gunner
tilføjet af

Kender det

Hejsa ...
Ja jeg kender det selv, bare at det er kvinden der ikke vil have et forhold...Man bliver forelsket, og har det godt sammen. Men når det så bliver alvor, ja så er det slut.
tilføjet af

gør det selv

hej mette
jeg har desværre en tendens til at gøre det som dine x'er har gjort, for mig kan jeg kun sige at det er tanken om at være bundet der skræmmer mig, og så det hvis de er helt forgabte, og jeg kan få det som jeg vil, der ryger udfordringen ligesom og så står jeg af.
så mit råd er: lad være med at være for åbenlys, spil kostbar, og lad være med at forhaste dig, den første er sjældent den bedste...
håber det lykkes for dig....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.