103tilføjet af

Hun virker utrolig snobbet og kold.

Jeg må sige, at man tydeligt kan se, at Frederik er forelsket, men ikke hun.
Hun er kunstig, og tager han desværre nok kun, fordi han er kronprins.
Han skulle hellere have taget en pige fra Danmark.
Jeg tror desværre, at hun kun bliver værre.
Hun er totalt fattigfin.
tilføjet af

Ikke enig...

Jeg må sige, at jeg slet ikke er enig! Mary kommer ind i mediernes søgelys som en helt almindelig pige, og jeg tror, at uanset hvor meget hun er blevet forberedt og oplært, så kan man ikke forberede sig på, hvordan det er at være sladderpressens og tv'ets darling og i et evigt spotlight. Jeg tror, at Mary har fået et chok, og måske må oprette en form for facade for at kunne forstå det hele - desuden synes jeg slet ikke hun virker kold - overhovedet! Hvordan ville du ikke selv reagere...?!
tilføjet af

stram røv

Hold kæft, hvor der er nogle, der sidder med stram røv og selebukser...
Har man nogensinde været forelsket, kan man da genkende dé blikke, de to sender hinanden!
Og hvem H#¤%%¤#¤##"#¤# ville FRIVILLIGT gifte sig med en kronprins, hvis ikke det var af kærlighed? Hvor sjovt mon det er i længden at klæde sig ud og blive taget billeder af på alle mulige og ikke mindst umulige tidspunkter, hvis man ikke har kærligheden at falde tilbage på?
Jeg synes, det hér lugter af typisk dansk intolerance og små sko.
"Flyv ikke højere..." nej tak, flyv så højt du kan og nyd synet!
JANTELOVEN LEVER OG HAR DET GODT - så længe I er til... kære mopsede medborgere...
tilføjet af

tillykke

jeg vil lige svare på det der er blevet skrevet om at hun er kold det mener jeg ikke hun er folk her bare ondt i røven over det ikke er en dansker, han er meneske lige som os andre og har rat til at bestemme hvor han få en kone fra. men ud over det vil jeg bare sige tillykke med dag i to
tilføjet af

overhovedet ikke enig

KÆre dig..
for mit vedkommende er det meget tydeligt at Mary er lige så forelsket i frede som han er i hende.. du kan ikke dømme folk ud fra hvad du ser eller hvordan du ser dem!!!
tilføjet af

du er til grin mary hader

hold kæft hvor er du racistiske prøv lig at høre dig selv men(han skulle heller tar en pige fra denmark) ha du er bare til grin din fed idiot...hahahahaha høre dig selv.....
tilføjet af

Enig!

Jeg kunne ikke være mere enig!
tilføjet af

kan han vælge selv?

Kan kronprinsen frit vælge sin kone? Nej! Han kunne ikke vælge Maria Montell eller en undertøjsmodel.
Og det er umenneskeligt!
tilføjet af

Kan du dømme, Anonym?

Hvordan kan du så dømme, at de er forelskede? Det er kun ud fra hvad du ser og hvordan du ser det.
Min bedømmelse er, at hun virker anstrengt. Om det er fordi hun er en golddigger eller hun er nervøs, ved kun hun selv. Jeg har ondt af hende, det er ikke rimeligt at hun skal gennem alt det, bare fordi hun elsker en mand, hvis det er derfor, hun gør det.
tilføjet af

Værdighed kontra snobberi?

Det er svært at bedømme hvad hun er, om hun er snobbet og kold, eller om hun simpelthen har været stiv af skræk fordi det hele er alt for overvældende for hende.
Frederik virker afslappet og nede på jorden i sammenligning med hende, det er rigtigt nok, men han har jo også haft hele livet til at vænne sig til presset og den intense, allestedsnærværende interesse, der følger med det at være født ind i det mediegalehus, som vores monarki er.
Men okay, man skal selvfølgelig ikke være naiv, mange kvinder går bevidst efter mænd med magt, rigdom og status, tænk bare på hvordan filmstjerner, fodboldspillere, rockmusikere og andre berømtheder frit kan vælge imellem et utal af smukke, tilbedende kvinder, imens os andre, der ikke er så heldigt stillet, har et langt størrer besvær med at få opmærksomhed fra kvindernes side. Jeg kan selv huske da jeg for nogle år siden besøgte et u-land, der blev jeg ret overvældet af den imponerende interesse som de lokale kvinder viste mig. Det var selvfølgelig smigrende og jeg lod mig da også narre til at tro at de rent faktisk var mere kærlige og havde bedre smag mht. mænd end de 'utaknemmelige' danske kvinder! Jeg vågnede dog snart op til virkeligheden, jeg måtte indse at den eneste grund til deres interesse var at jeg var rig i sammenligning med dem, jeg havde simpelthen en status i deres øjne, som en person der for dem var en omvandrende billet til et bedre liv. Jeg ville aldrig kunne få en sådan status herhjemme, det var derfor at jeg kunne vælge og vrage mellem dem. Så vi mænd kan altså også være naive....
Til sidst vil jeg sige at jeg er imod monarkiet, af mange grunde, men bl.a. fordi det er institutionaliseret ulighed. Det bygger netop på at nogen mennesker sættes op på en piedestal, hvorefter man så forventes at se op til dem, man kan sige at snobberiet er indbygget i den royalistiske måde at tænke på. Så hvis hun er snobbet så har hun jo i virkeligheden den attitude der forventes af hende! Kunsten er så at være snobbet på en værdig måde, så man ikke træder alt for meget på folk.... sygt...
tilføjet af

Mary Bliver 100% rigtig GO som kronprinsse

Hun virked måske snoppet, men jeg tror mere det var en maske, som hun anlagge i mangel på bedre. For at, se ud som en rigtig kongelig, desuden tror det var svært for hende at vise føleser den dag, mere end hun gjore, uden helt at falde ud af rollen, som prinsese.
For selvfølgelig var hun glad, og hun kunne hvis hun havde haft lyst, måske vist mere af hendes menneskelige side desværre vil hun så bare blive ragget ned for netop det, men tro mig hun skal nok nå vores anden prinsses højder, og både vi og Frederik skal nok blive rigtig glade for hende, mange er allerede!!!!
mvh.
JRD
tilføjet af

Nå nej.*GH*

Du har jo ret.
Dronning Margrethe og Marys far indgik en pagt for længe siden om at Tasmanien og Danmark skulle bringes nærmere hinanden og det blev bedst gjort via et arrangeret ægteskab mellem hans ene datter, Mary, og Dronningens ældste søn. Undskyld mig lige, men hvor tåbelige må indlæg være? Tror du selv på det ævl du sidder og skriver? Tror du at det her er en eller anden mellemøstlig/euroasiatisk stammealliance?
Bedre held næste gang!
tilføjet af

Total uenig...!

Nu overdriver i lige lidt for meget... Jeg synes det er godt, at han har valgt en pige fra Australien, for hvis han havde valgt en fra Danmark, så havde personen nok set ham, som den person pressen gør ham til... Derimod Mary, hun vidste ikke, at han var kronprins da hun mødte ham!
Og lige et spørgsmål: Hvis i lige var kommet fra et sted, hvor pressen øjne ikke hviler på jer, og så kommer ind i det ræs det er i kongefamilien, ville I så ikke også være nervøse, og have sådan en facade det første stykke tid...? Spørger bare... Jeg synes det er ondt af folk, og tro hun bare kan være total afslappet fra starrten af... OG NEJ HUN ER IKKE KUNSTIG; MEN NOK NERVØS....!
tilføjet af

Dansk nej, forelsket ja!

Jeg synes nu nok at hvis man så det meste af bryllupet, kunne man godt se at de er forlsket, og hun er jo næppe fattigfin, hendes far har jo knaster! Og det er ingen dans på roser at være dronning som Mary jo skal være!
Tænk på ikke at have den mindste smule privatliv??
Fedt?? Det vil jeg ikke mene!! De kan jo ikke engang tage på bryllupsrejse uden at blive jagtet af pressen, og er nødt til at optræde under andre navne hvis de skal være lidt anonyme i udlandet!
De arbejder jo faktisk gså altid, og kan jo ikke bare sige nej, for det er deres pligt, og godt nok kommer de til at se mange lande, men hvor meget ser og oplever de egentlig når det kommer til stykket.
Jeg er så meget skuffet over at det danske kongehus ikke bare i det mindste kan finde deres ægtefæller i danmark, eller bare skandinavien!
Har de et problem med deres eget folk??
tilføjet af

hvad hjælper det

hallo mand, havde det været en dansk kvinde havde hun sgu da også kun taget han fordi han er kronprins. Jeg tror Mary elsker ham. Hun har meget skulle vænne sig til efter at være kommet ind i den royale fam.
Bare de kan finde ud af det, så kan vi andre sgu da egentlig være ligeglade..... jeg mener hun er den bedste han har haft af alle dem han har været sammen med.
tilføjet af

JA ja du snakker

Hold kæft hvor du snakker... Er du sådan en kvinde-rasist eller hvad...? Og synes du seriøst at frederik og Droning Magrethe virker snobbede...? dett er for langt ude... Fatter ikke hvad du helt forventer af Mary...?! Har du måske aldrig hørt om ægte kærlighed hvad??? Aktså vi bor i et demokratisk lanf så du har vel lov til at sige hvad du mener...!? Men prøv lii selv og vænde det dder i hovedet.... så kan du se hvor dumt det lyder...
tilføjet af

åbenbart svært at glæde sig på andres vegne...

...der er nok en der ikke kan være lykkelig på andres vegne. Tænk sig at man vil udstille sig selv så dumt og begynde at kritisere vores kronprinsesse - og så helt sikkert uden at kende en døjt til hende, eller for den sags skyld sikkert så mange andre interessante mennesker...
Jeg forstår ikke du kan have ondt af at andre er lykkelige. Du bliver sikkert ikke lykkelig selv på den måde
tilføjet af

Svar: stram røv og selebukser

...Jeg er enig!
Generelt er danskerne, i al fald mange på denne side, for intolerante og jantelovstilhængere så man ku´blive dårlig!
Hvis I absolut ikke kan holde det royale bryllup ud, hvorfor fa.... beskæftiger I Jer så med det overhovedet???
Det er tankevækkende at alle I kritikere, der absolut ikke skulle se brylluppet på Tv, dagen efter kan genfortælle det i detaljer.
I er lige som Holger K fra SF. Han støtter ikke kongehuset 360 dage om året, men tropper da gerne op på de bonede gulve når der er bal i kongehuset. føj!
tilføjet af

Sikke et latterlig indlæg...

Du er sgu da total latterlig, hvordan kan du bedømme folk udfra det du ser i tv??? Jeg kan godt forstå at du er anonym!
Din Klaphat!
Mvh.
Peder
tilføjet af

Royalt bryllup

Jeg mener, som andre indlæg her på siden, at Mary bliver presset mere i øjeblikket end hun nogensinde har været ude for før - så skal vi ikke give hende en chance?!
Og, mon ikke vi kan have tillid til vores Kronprins og Kongehus, at de har brugt de sidste 3 år til at få afsløret en evt. snu og beregnende kvinde?!
tilføjet af

Både og...

Jeg synes Frederiks valg af kone, har været rigtigt godt, men jeg lagde dog også mærke til, da de kørte gennem København i hestevogn, hvilket amstrengt smil hun havde sig. Frederik var glad og smilede og hele hovedet, men hun nærmest virkede som om hun ikke rigtig kunne vise sin glæde.
Dog synes jeg alligevel han har gjort det rette. Han har fået den kvinde han elsker, og man vil vel også bare det bedste for ham. Derfor er det hans valg og det synes jeg også folk skal respektere, selvom jeg godt kan give nogle mennesker lidt ret i det de siger.
Men jeg ønsker held og lykke til Frederik og Mary. Og håber de må leve lykkeligt til deres dages ende.
tilføjet af

du må da være naiv...

du må da være naiv, når du ikke kan se kærligheden mellem Kronprinsen og kronprinsessen.
...Men igen. held og lykke med at opleve det selv...
tilføjet af

Mary er ikke fattigfin

Hvordan kan man dog få sig selv til at skrive at Mary er fattiafin❓Hvordan tror du selv at du ville have det hvis du gik fra at være en normal og helt anonym person, til pludselig at være en som alle glor på og alle følger med i hvad du gør og hvornår du gør ?? Det mindste fejltrin og det er til at læse om på forsiden af alle landets aviser og ugeblade dagen efter, hvor fedt tror du at det er ?? Jeg synes at Frederik har valgt rigtigt og forelsket, jo det er de begge, se dog bare hvor kærligt hun ser på ham. Bare at pressen ville lade dem få lidt fred så de kunne få tid til at nyde hinanden lidt, uden at vi alle sammen behøver at vide hvad de nu laver !!!
Hilsen
Pigen fra Falster
tilføjet af

Lad dem nu være almindelige mennesker!

Hvem ved noget om hvordan Mary er og hvorfor hun har valgt Kronprinsen? Og det kommer vel heller ikke os ved. Jeg kan ikke se nogen grund til at antage det værste om Mary fra starten. Hvem ville ikke være overvældet over at skulle være kronprinsesse og over at være genstand for massevis af fremmede danskeres tilbedende blikke, kameraer og tilråb?!
Giv dem dog fred.
tilføjet af

Arj hold nu op!

May snobbet? Det synes jeg bestemt ikke - en af mine veninder har samme mening, huns ser hende som en snobbet udlandsk tøs, der kun har taget Frederik fordi han er prins.. Det tror jeg simpelthen ikke på! Mary er så god, så følsom og så perfekt til Frederik... jer der mener hun er snobbet har tydeligvis ikke set det interview med hende, for hun brød sammen og græd? Har i??
tilføjet af

uforståeligt

du har fuldstændig ret... helt 100%! er selv imod monarkiet og sandsynligheden for at hun nu lige bliver ved ham bare for status penge og magt er stor! snobbet tøs... og hvad der angår ham kronprins frede der... kæft man 14 mio skattefrit om året alene ham... det er da sygt... jeg er student arbejder ved siden af og sælger nogen gange nogler varer jeg køber til angro pris så jeg lige knap kan overleve en måned af gangen... hvis jeg abre i det mindste fik gratis smøger som vores ulækre alien dronning en gang i mellem ville det sq også være lidt bedre... ajj man... hun er så stink rig i forvejen og får gratis smøger... hvor sygt er det???
og mary og frede?? et bryllup til 200mio kr??? bl.a. nogle af de penge er jo fra mig af ?? fra alle!
tilføjet af

voksen

Har I ikke andet at gi jer til end brokke jer, I er da bare misundelige, og misundelse er en rigtig grim ting, men kvinder, find jer da en prins, eller mænd, find jer en pige som ser så godt ud som Mary, men det kan I jo nok ikke.
tilføjet af

Mary er ikke snobbet

Mary er da overhovedet ikke snobbet. Hun smillede da i kirken. Måske ikke så meget som man kunne have ønsket, men forestil dig at stå i hendes sted, hvor hun ved alle stirrer på hende. Hun var da bare helt vildt nervøs, eftersom hun ikke er vant til det. Frederik derimod, er vant til det og kunne derfor lettere vise hans følelser. Hun græd da i kirken og da han holdt hans tale til hende, og på karetturen og balkonen kunne hun da ikke holde fingrene fra ham, og blev ved med at kysse ham.
Så hvad er det for noget fis at sigem at hun er snobbet. Prøv lige at tænk på hvor anderledes en verden hun lever i nu. Jeg synes det er så tydeligt at hun elsker Frederik lige så meget som han elsker hende.
tilføjet af

Mary - Snopperi eller...?

Jeg tror at Marys attitude er mere fordi hun simpelthen ikke aner hvordan hun skal te sig. At hun stikker næsen i sky synes jeg er helt ok. Hun har trodsalt scoret den mest attraktive ungkarl i hele landet...
Desuden er det fint nok at hun virker en smule distanceret som vores kommende dronning.
tilføjet af

Stram Røv

Jeg er rørende enig med dig - det her lugter langt væk af Jantelov og tro ikke du er noget særligt.
Tager hatten af for dem der mod på at være sig selv - med de omkostninger der følger i vores ofte meget intolerante samfund.
Anette
tilføjet af

Selverkendelse??

Jeg har aldrig overvejet den mulighed, at Mary kun har giftet sig med vores kronprins for at blive kronprinsesse. Måske siger den udtalelse mere om den person der har forfattet det, end om Mary??? Jeg tror måske ikke at vi danskere har så meget at tilbyde en pige fra Australien, at det er værd at opgive et helt liv for. Og det er jo det Mary har gjort. Måske det er på tide for (nogle) danskere at erkende, at Danmark ikke er verdens smørhul. Danmark er i virkelligheden bare en lille brik i det store spil. Er det så fedt, at det er værd at blive dansker for???
tilføjet af

Stop så

Nej i går helt galt i byen Mary er langt fra snobbet. Hun er elegant og fintfølende. Hun kan jo ikke bare gå hen og blive "venner" med alt og alle. Hun har en direkte rolle i Kongehuset og det er det hun ganske enkelt lever op til. Hvis Frederik tog en pige fra Danmark ville pressen endnu mere bore i pigens fortid og liv, og så vil der altid være noget "forkert" ved pigen lige meget hvem han valgte, det er jo heller ikke for "vores" landets skyld han skal vælge men for sin egen. Man skal jo vælge den man elsker og ikke den andre elsker. Jeg ville på ingen måde selv ønske at skulle være den kommende Kronprinssesse.
tilføjet af

Glem alt om danske piger

danske piger er lige med mænd på de forkærte måder. Der er ikk mange der kan holde dem ud i længen. 5 år max. De er ingen hemmelighed ud i verden at de nemme at bolle men svære at have noget med at gøre i længden. En intelligent mand vil ikke vælge en problematiske, falske, jante-snakkerigt-barnløs-væsen. hyg
tilføjet af

nej nej nej

Hvordan kan du få dig selv til at skrive som du gør? tror du virkelig at det er lutter lagkage at gifte sig med prinsen på den hvide hest?
Jeg syntes det er så flot sådan som marry hun takler det hele og ja hun ser lidt stiv ud men hvem ville ikke gøre det når flere 1000 mennesker står og kikker på dig...
Hun har simpelthen klaret det så flot og jeg syntes det er dejligt at Frederik har fundet sådan en dejlig og naturlig pige som gør ham så glad og lykkelig. Så jeg syntes du skal tænke dig lidt om inden du skriver sådan noget igen, fordi der tager du fejl.
tilføjet af

Hold da op!!!

Hvad er det I syntes er snoppet ved Mary?
- Okay.. det kan godt være, at hun er lidt stram i ansigtet osv, men det er da klart. Hun kommer fra at være en ganske almindelig hverdags-pige uden særlig meget opmærkssomhed og at hun faldt for Kronprins Frederik er sQ ikke ens betydning med, at hun kun tager ham fordi han er Kronprins. Nej - hun tog ham, fordi hun er smask forelsket i ham og fordi det er hendes livs kærlighed!
Det er da klart, at det er en oplevelse for Mary, pludselig, at skulle være Danmarks kommende Dronning og at hun nu skal være opmærksom på hendes opførelse. Hun kan ikke "skabe" sig som førhen og spille tossede.. Nej, nu hænger pressen over hende uanset hvad hun gør. Hun er mega nervøs og det kan ses på hende, men med tiden falder hun stille og rolig ind - derfor... Mary er og bliver ikke snoppet.. hun er nervøs og er så småt ved at falde på plads i sin nye rolle.
tilføjet af

Dansk dømmesyge....

Kære alle,
Det er da utroligt så dømmesyge nogle af jer er. En ting er, at man tager stilling til Marys udseende - det er individuelt, hvad man kan lide at se på. Gudskelov for det og fred med det. Men at nogle af jer udleder at Mary er "kold og snobbet og fattigfin ..." etc på grundlag af et par billeder og et par tv-udsendelser. Det er sandelig ikke en nem rolle, hun har fået. Det skorter ikke på usaglig, personlig kritik. Giv dog konen en chance. Jeg synes hun spiller rollen som prinsesse rigtig godt - kunne nogle af jer have gjort det bedre? En diskussion om kongehusets rolle var i øvrigt nok mere interessant end en diskussion, der småtskårent og usagligt kører på Mary som person! Ingen af os kender hende, og sådan skal det også være. Men som galionsfigur synes jeg hun fører sig som en rigtig prinsessse. En rigtig smuk en af slagsen endda.
Men venlige hilsener fra Susanne
tilføjet af

hvad bilder du dig ind

misundelig.mary er dejlig og virker absolut ikke snobbet..skam dig at sige noget sådanne.
tilføjet af

Luk dog øjnene op!!!!

Sig mig en gang, ser du meget dårligt???? Snoppet øh hvor henne? Kan det ikke tænkes at hun er nervøs ved hele situationen? Millioner af mennesker verden over så på hende til brylluppet. Kronprinsen er trods alt vokset op med hele det medie show, det er hun altså ikke. Og ja hun har jo selv valgt det. Men hun vidste altså ikke at han var kronprins da hun mødte ham, og måske har du aldrig været forelsket men jeg er ikke i tvivl om at det er ægte kærlighed og det er begge veje. Så du dem ikke sammen til Rock N´Royal der så de da forelsket på hinanden hele tiden. Så luk øjnene op og se hvad der foregår. Måske har du bare ondt i r.....over at vi har fået sådan en smuk, skøn, dejlig og velbegavet kronprinsesse. Hved du i det hele taget hvad fattigfin betyder????
Venlig hilsen den "royale"
tilføjet af

Ja ja ud med alle de fremmede

Jeg synes det er fedt du nævner hvordan alle dem fra andre lande er nogle snobbede nogen. Man skal nemlig rejse langt ud af danmark for at find en rigtig møjkælling... tænk lige over den :P
tilføjet af

Gi hende da en chance

Du er bare for meget.. Helt ærligt.. Tænk dig om.. Hvad med lige måske at gi hende en chance.. Før Mary mødte Frederik var hun ganske anonym og så lige pludselig nu kender alle hende, hvordan vil du selv ha det.. Get a life.. Jeg vil godt gi dig ret i man kan se at Frederik elsker hende, det er så det eneste jeg vil gi dig ret i.. Man kan sq da godt se at hun også elsker ham.. Det var sq da mere end tydeligt ved brylluppet...
tilføjet af

svar

hvad ved du om det?, hvordan kan du overhovet vurderer et menneske i så kort tid og på så lang afstand?
tilføjet af

Gi hende da lige en chance...

Du er da bare for meget... Helt ærligt... Før hun mødte Frederik var der ik ret mange der kendte hende og nu lige pludselig kender stort set hele verden hende, hvordan vil du ik selv ha det.. Garenteret på sammen måde.. Gi hende da en chance... Man kan se at Frederik elsker hende højt, ja, men man kan fandeme også se at hun elsker ham lige så højt, det var sq da mere end tydeligt til deres bryllup..
tilføjet af

sikke dog en gang snævertsynet vrøvl!

Du kan ikke bygge en debat på at have ondt i røven over andres lykke ...
tilføjet af

det er måske dyrt

nogen af jer siger at det er hammer dyrt med kongehuset og det er det da også men det ville være mindst lige så dyrt at have en præsident...... tænk lidt over det. desuden diver det god reklame til Danmark.... også ville det jo også være syndt at afskafe europas længste monaki. tænk over det.....!!!!!`"#¤¤%%
tilføjet af

valg af brud

Man vælger jo ikke altid selv hvem man elsker...:-)
tilføjet af

Hun er bare perfekt som Dronning

Nu bliver der her, brugt ord som fattig fin, og der er værre her, men jeg vil nu mene, at hun at hun bare er perfekt som vores kommene Dronning, fordi hun har det der skal til, for at være en rigtig dejlig og god Kronprinsesse, Intelegens, fremsynhed, god uddannelse, værdighed, smuk, sød, snoppet, menneskekærlighed og med følelse, sidste men ikke mindst kærlig til hendes mand Kronprins Frederik.
Det ikke bare fordi, at han er prins og har mange penge, for hun leved ganske fint før hun mødte ham, og slap for folk som kom med dumme bemærkninger om hende af deres egne egoistiske grunde.
Okey vi kunne have haft en dansk prinsesse, men det har vi jo set, at det ødelægger journalister og fritidsskribenter og fotografer, jo bare så vær glad for hende vi har fået, tro mig i bliver det mere lykkelig af det, for alle dem der så dem blive gift ved sgu i de 2 elsker hinanden og det sgu det mest vigtige for Frederik og Danmark....
PS. Giv dem venligst chansen for et godt liv som mand og kone, så nemt er det heller ikke at være prins med brud bare spør Charles
MVH
jrd
tilføjet af

misundelig

Det er utroligt dumt at komme med sådan en påstand, kender du dem personligt,
anonym
tilføjet af

Pas jeres eget...

Hold da kæft hvor har I travlt....
.... over halvdelen af jer, der skriver herinde på debatten, skulle tage og bekymre sig mere om at få skolepenge tilbage, end at gå så højt op i Frederik og Mary.... I KAN JO IKKE STAVE !!!
Lad Mary og Frederik passe deres liv - de er jo tydeligt glade for hinanden.... I kan hverken gøre fra eller til!
Misundelse er en grim ting....
tilføjet af

Hun kunne ikke holde fingrene fra ham

Det er dog utroligt!
Hvor svært kan det have været at se at hun var mindst ligeså forelsket som Frederik. Hun kunne ikke holde fingrene fra ham, hvilket hun nok ville have gjort, hvis hun kun havde taget ham, fordi han er kronprins. Hun virker alt andet end snobbet og kunstig. Hun virker som en varm person, som man nemt kan komme i snak med, hvis man møder hende. Hun har klaret presset fra pressen godt, og det er en ting de færreste ville kunne. Jeg synes vi skal lade hende være, og se hvad der sker. En ting er dog sikkert: De passer sammen! og det er tydeligt at se at de er meget forelskede i hinanden og elsker hinanden!
MVH. :-)
tilføjet af

NARJ !!!!

Mary er god nok.... !!!!!!!!! hun vidste ik' at han var kronprins .. Hun er såå sød og smilende ... men i kirken, vil jeg gi dig ret i at der så hun kunstig ud, men med såå meget fokus osv. så, ville jeg sku' oSs være pænt meget genert ...
tilføjet af

Ikke lut og lagkage

Jeg kom ved et tilfaelde til at kigge pä denne side, og jeg blev helt forbavset over at se hvordan folk de taenker. Jeg tror alle vi kan blive enige om, at det ikke er lut og lagkage at vaere kongelig! Der er mange ting der skal opfyldes, og lige meget hvad du gör, sä har du nogle med dig, og imod dig. Hvis du kigger pä det danske kongehus, sä lever de meget mere "almindeligt" end de fx gör i England, Spanien m.m. Der har lige vaeret spansk Bryllup, sä I et kys?, for jeg gjorde ikke. Jeg tror ikke at Mary hun er snoppet, eller har giftet sig med Frederik, bare for at blive droning. Det er ikke nemt at gä fra et liv i Australien, hvor kun fä folk kender dig, til nu at skulle tilfredstille hele Danmark som den kommende Droning. Vi kender sä lidt til had der foregär indenfor kongehusets fire vaegge, sä mäske vi skulle se tiden lidt an, för vi dömme hende sä härdt?
tilføjet af

RIGTIGT

Der kan du godt have lidt ret. Jeg blev altså også forarget, da jeg i avisen læste, at det bryllup kostere 253 mill.... DET var vildt, og jeg tænkte da også på alle de ældre mennesker der sidder og ikke får ordentlig pasning - børnehaver der kører dårligt - alle de sygehuse der efterhånden bliver lukket osv.
DET der nok gjorde mig mest harm var, da jeg hørte, at man i KBH`s kommune havde ansøgt om at få resterne efter bryllupsmiddagen til de hjemløse, og fået afslag, med den dårlige undskyldning om, at det kunne man ikke, da det var portionsanrettet... Sikke noget vrøvl - det gør man jo ude bagved, og dèr vil altid være noget til overs....
I øvrigt sagde de i TV, at Prins Henrik har indført at der skal fadservering og at der også skulle serveres på den måde ved bryllupet, såååååå JO du har ret i meget af det.
Jeg må bare indrømme, at jeg er altså royalist, men derfor kan man vel godt se det forkerte i de forskellige ting - trods alt...
tilføjet af

Nemlig

Og så lige en ting mere som min veninde og jeg har talt lidt om.
Vi husker begge Mary som værende en lidt kraftigere pige, da hun kom til DK. Under bryllupet sad vi og talte om, hvor afpillet hun ser ud nu - særligt lagde vi mærke til det ved bryllupet.
Jeg tror vi skal passe lidt på og så værne om Mary. Tænk om hun er på vej ud i en spiseværring så mager som hun er blevet på det sidste - det ville fandeme da godt nok være synd for hende. Ved godt hun var sulten til bryllupet og begyndte at spise af kuvewrtbrødet inden de næsten havde sat sig til bords, men det kan dælme da hurtigt vende men al den hetz - jagten - fotografering og meget mere, som det stakkels pigebare skal igennem når de kommer hjem fra rejsen.
Næææ det er vist godt de derefter skal på krydstogt til Grønland, så der kan komme lidt ro på efterhånden....
Bare MIN mening..
tilføjet af

dejligt at se frederik så forelsket

jeg syntes ikke hun ser hverken kunstig eller snoppet ud,hvem ville være helt afslappet med dette medie.. hvor hun har alles øjne på sig,lige meget hvad og hvordan hun smiler eller gør en grimasse.. kan hun ikke gøre alle tilfreds..er dette misundelse? Man kan virkelig også se på vores DRONNING og PRINS at de har taget hende til sig.. Mange varme lykønskninger til de nygifte fra jettemai
tilføjet af

Kun en eneste grund..

Og det må være en ufattelig stor kærlighed til vores Kronprins..ingen udsætter sig selv for sådan en omvæltning i sit liv...flytter fra den ene ende af kloden til den anden...skifter statborgerskab, og forlader alt havd hun kender....det gør man ikke for sjov....hun er ingen fake.
Jeg syntes hun ser meget forelsket ud, de gør de begge to ...lad hende lige finde sig selv, der har ligget et stor pres på hende siden de blev forlovede..hun er blevet skolet i at være Kronprinsesse, det har uden yvivl været et stort slid.
Hun er god nok, vær siker på det :-)))
tilføjet af

Slap dog af.

Hahahaa... Du er da for langt ude! Du er da bare røv-jalou, ellers vil du bare have opmærksomhed. Selvfølgelig er hun forelsket. Dit brev må være en forsinket aprilsnar!
tilføjet af

Resumé

Til dem som ikke gider læse alle indlæg.
Indlæg 1. Mary er en snob og golddigger.
Indlæg 2. Nej nej da. Hun er da sød og forelsket.
Indlæg 3. Hun må være snotdum! Ingen patter eller røv.
Indlæg 4. Intelligens måles altså ikke på røv og patter.
Indlæg 5. Jeg er enig i det hele.
Næste 77 indlæg, se indlæg 1-5.
Damn I er morsomme!!!
tilføjet af

Grænser er nået.

Det er helt utroligt og bevist arrogant med mening,hvad
folk skriver og udtrykker på disse sider omkring vores
dygtigte kongehus.Dette smager af bismag og syre røne-
bær i haven på høfligt godt dansk.
Jeg mener,at vi bør udvikle og beholde vores dygtigte
og aktive kongehus.Tænk dog på hvad de går for landet med
udvikling og andet i postivt retning.De bør vi klart og
kontakt være om fuldt ud.De penge og andet vi bruger for
er givet godt ud med relsioner at forstå.
hilsen.
Thomas
tilføjet af

al den jalousi...

For i bund og grund er det vist ikke andet end det. jalousi over at Frederik ikke valgte dig/jer. Og når man læser jeres indlæg, er det egentlig ikke nogen overraskelse!
Find dog noget konstruktivt at bruge jeres tid på, istedet for at bitche over at en anden kvinde snuppede Frederik for næsen af jer!
Hint : I VAR ALDRIG I NÆRHEDEN AF AT FÅ HAM, SÅ GLEM DET DOG!!
tilføjet af

Plader længe leve.

Sikker god en useriøs kretik omkring vores konhehus.'
Jeg mener vi skal bruge dette postivt og seriøst med
alle midler,ja også overfor de arrogane,som efterhånden
præger billidet med deres plader og useriøse holdringer
overfor vi andre afklaret og forstådende med hensyn til
vores dygtigte og troværdige kongehus.Dette skal vi for
alt i verden bevare og udvikle med ærlige trovætrdig snak.Mere enkelt og tydeligere kan det ikke siges i
udtryk overfor de beviste arrogante holdende personer
tilføjet af

Jaloux???Tag dig sammen

Prøv dog lige engang att tage dig sammen , hun er nok den sejeste prinsesse i hele verden - og hun håndtere bare de medier så godt og hvad er dog det for noget at sige, hun ser stram ud når hun ikke smiler. Ja hvem FANDEN gør da ikke det. Og jeg tror på ingen måde hun er snobbet. Prøv dog at tage jer sammen, bare fordi i selv vil være royale. Det hele handler sku kun om misundelse.
Barnlige nar røve
tilføjet af

Hvad stikker dig?

Hej!
Hvad er det der stikker dig, helt ærligt?
Hvis du ikke kan se, at Mary er forelsket i Frederik, så har du tydeligvis ikke fulgt med, eller også har du fået en bjælke i øjet!
Om ikke andet, jeg tror ikke at en nuftig og veluddannet kvinde ville tage en anden mand, fordi han var kronprins af et miniput kongeringe som Danmark, for at opgive alle sine rettigheder og afskrive sine kommende børn til en fremmed stat!
Glæd dig dog på Kronprinsens vegne. Han har aldrig været lykkeligere i sit liv.
tilføjet af

Go home

Jeg tror du har brug for briller, prøv du pludselig at skulle stå ansigt til ansigt med hele Danmarks befolkning - så ville jeg nok se om ikke også du ville se lidt "snobbet" jeg vil kalde det betuttet !
Du skulle skamme dif at rakke hende ned på den måde, der er jo ingen af oas dødelige der kender hende rigtigt - giv hende dog en chenche !
tilføjet af

Jeg kan kun give dig ret!!!

Sådan virker hun også på mig.Jeg er ligeglad med om hun er kommet fra den anden side af jorden osv.
Enhver borgerlig pige ville være rørt til tårer,men ikke Mary,hun er snobbet og jeg tror ikke det vil tage hende længe at "vende" sig til at være kronprinsesse.
Og er en rigtig primadonna når der skal tages billeder.
Jeg er rigtig ked af at vores dejlige kronprins har kunne vælge så forkert.Hun er slet ikke så forelsket i ham som han er i hende.
tilføjet af

Du er selv til grin,lær dog at stave inden du skriver herinde

man skal jo hakke og stave sig igennem dit indlæg....Ha ha
tilføjet af

anonym

Jeg synes ikke bare du kan sige at Mary er snobbet. Det kan godt være at hun virkede lidt i starten, men efterhånden som man har set dem mere og mere sammen, løsner det sig lidt. -og det er da klart at hun prøver at virke så fin som muligt, da hun jo skulle kæmpe for at blive accepteret af kongehuset, og ikke mindst af os danskere... Til brylluppet fældede hun da også nogle tårer, så det er jeg stærkt uenig med dig i!!
Godt klaret Mary!!
tilføjet af

Ikke Snobbet

Jeg synes absolut ikke Mary er snobbet, jeg tror bare hun er en del usikker, det må da også været svært med al den opmærksomhed, jeg synes hun ser meget forelsket ud, og det tror jeg ikke på, at man kan simolerer, slet ikke når man er på meget af tiden, så giv hende en chance, hun gør Frederik glad.
tilføjet af

HVAD !!!

hey, sig mig lige en gang er du marys ven eller hvad, du kender hende ikke en gang, det kan godt være at hun er snobbet og kold men helt ærligt lær hende lige at kende før du sætter hende i bås !!!!
tilføjet af

det tror jeg så ikke

Hvordan mon det er a komme ind i en kongelig familie og blive gift? Jeg tror hun var nervøs!!! Man kan slet ikke sætte sig ind i den situation. Pludselig handler alt bare om DIG. Du kan ik fortage dig noget uden et kamera lige i hoved. Løgne og sladder!
jeg sys hun er modig a turde.. og jeg tror bestemt ikke a hun vælger ham fordi han er kronprins.. for jeg tror ikke a det er en fordel... nærmere et minus!!!
tilføjet af

Fattigfin....

Hvor er I dog for meget - ingen røv m.m, skulle man prøve at gribe i egen barm !!!
Jeres meninger her er dog så smålige at det er utroligt at sol gider lave sådan en debat..
HKH Kronprinsen har valgt som han har og er det så ikke op til ham.. Han kunne åbenbart ikke finde en kvinde i Danmark som har de kvaliteter som han efterlyste....
Fattigfin, prøv lige at slå ordet op. Hun af alle har da ingen grund til at være fattigfin.
tilføjet af

MARY den bedste...:)

Prøv nu lige og tage dig sammnen og tænk før du taler!!
Det er tydeligt at se at Mary er ligeså forelsket i Frederik og omvendt.... Mary er det bedste der er sket for Frede i flere år..& you know it!!
Uden ham ville han stadig rende rundt med halvbillige golddiggers...
MARY & FREDE 4 EVER ... ;)))
-----$---{@}
tilføjet af

Fattigfin

Hvor er I dog for meget - ingen røv m.m, skulle man prøve at gribe i egen barm !!!
Jeres meninger her er dog så smålige at det er utroligt at sol gider lave sådan en debat..
HKH Kronprinsen har valgt som han har og er det så ikke op til ham.. Han kunne åbenbart ikke finde en kvinde i Danmark som har de kvaliteter som han efterlyste....
Fattigfin, prøv lige at slå ordet op. Hun af alle har da ingen grund til at være fattigfin.
tilføjet af

Jalousi er en grim ting.

tænk at man kan gå så meget op i hvordan hun er.. hun er er utrolig køn og virker utrolig intelligent.. og hvis man ser på hvor store stillinger hun havde inden hun kom her.. tag dig sammen.. det kan kun være en med dårligt selvværd der kan begynde sådan noget.. MJ
tilføjet af

LÆS HER!!

Du er da for dum at skrive sådan!!
Mary er forelsket i Frederik og det kan alle og en hver der ikke er blinde vel se! men du er vel åbentbart blind så!
Bare fordi hun er blevet forelsket i en kronprins skal folk ikke gå rundt og sladre om hende! Så er man bare for dum!
Dem der har skrevet det er HELT SIKKERT misundeligt
Hisen
Mig
tilføjet af

Sikke da en debat!

Til alle dem der siger "Hun er snobbet, kunstig, fattigfin" o.s.v.. Fulgt i slet ikke med i TV'et? HKH Mary Donaldson kunne da knap nok holde sig fra HKH Kronprins Frederik! De var smaskforelskede, og de græd begge to/blev rørt! Og så siger I at hun er snobbet og kold! I skulle da skamme Jer! Jeg håber I andre derude vil give mig ret, men jeg synes altså at de er et kanon godt par.
tilføjet af

Goldiggers

Fuldstændig enig i dit indlæg! Min erfaring siger også mig at der er alt for mange kvindelige goldiggers.
"Alle kvinder er luder indtil modsatte er bevidst" den tese er desværre alt for bekræftiget, så kan kvinder snakke nok så meget om føleser og ægte kærlighed!!!
Statistikerne snakker for dem selv, hvor tit ser man en kvinde som gifter sig "nedad", dvs. med en mand som har en lavere uddannelse end dem selv og med en lavere løn???
Kvinder tænk over den!
tilføjet af

I modsætning til Alexandra...

Jeg tænkte det samme som dig, da jeg så brylluppet, men jeg tror, at det hele hænger lidt sammen med, at vi er vant til at se på den altid smilende og charmerende prinsesse Alexandra.
Jeg tror da også, at grunden til Marys store nervøsitet er alt det nye, at være væk hjemmefra, det store pres osv.
Jeg tror simpelthen bare, at vi skal give hende en chance, og som en klog mand engang sagde... "Man skal ikke skue hunden på hårerne", vel?
tilføjet af

helt rigtigt

det har du helt ret i................................
tilføjet af

Hva' med dig selv?

Hun er da overhovedet ikke snobbet eller kold, hun er da bare betuttet. Prøv lige at sætte dig i hendes sted. Fra at være anynom karriere til at være i alle mediers søgelys er der ret langt. Hvis alt hvad du foretog dig blev målt, vejet og kritiseret og bragt op til debat på sol, ville du nok også være lidt tilbageholdende. Du ville nok ikke smile dit hovedet af led, hvis du skulle være bevidst om din fremtræden 24 timer i døgnet. Men det kommer nok. Giv hende lige lidt tid, og bland dig udenom i øvrigt.
tilføjet af

du kender hende da ikke!..

for det første vil jeg godt sige at du overhovedet ikke kender hende!
du aner da ikke noget som helst om hun er glad og smilende eller snobbet og kold.
for det andet synes jeg det lyder ret rasictisk at sige at han skulle have giftet sig med en dansker!
jeg mener:
danskere er sgu da ikke en skid bedre end australiere!
for det tredje så ville jeg da kun tage det som et minus at han er kronprins.
tænk at komme på den ene forside efter den anden! for guds skyld!! de skriver allerede at hun er gravid!
jeg synes kun at det synd for hende at vi ikke kan lade hende være i fred!
tilføjet af

hva er det for noget at fyre af`???

Seriøst hvor er du dog plat.. hva tænker du på, Snobbet nej det er hun ikke og nej hun har ikk bare valgt ham fordi han er kronprins.. Og som nogen allerede har sagt Frederik er sku ikke så nem at narre. og det er sku da ægte kærlighed ellers ville ingen af dem græde og få tåre i øjenen vel da? Hun er perfekt til ham. og hun er ikk så dum hun ved sku da hva hun går ind til... Så nej hun vælger ham ikk kun af den grund..
tilføjet af

Nej, nej og atter nej!

Nej, nej og atter nej! Hun er ikke snobbet og ikke kold! Nu kommer jeg tilfældigvis fra Toscana området og er vokset op sammen med Mary! Eller jeg har gået på samme skole som hende. Derfor har jeg udvekslet et par ord med hende!
Det ER selvfølgelig noget pjat at sige at hun er en engel, men hun er en ganske almindelig flink pige! Hun var ikke og er ikke snobbet overfor sine medmennesker, men en flink og lidt indelukket pige der altid tog sig af sine venner! Ikke spor kold, kynisk, snobbet etc! Jeg ved ikke hvor I har de der ideer fra?!?! Og hvis hun var og er så kan jeg ikke se hvorfra I skulle vide det! Fra de få ord hun har sagt i tv!?!? Eller på hendes måde at spadsere og holde om en gaffel?!?!
Ej, c'mon ikke!
Mvh Clare
tilføjet af

Bland dig udenom

Jeg syntes at de har fortjent hinanden og at man tydelig kan se at de elsker hinanden. Hun er ikke snobbet, men jeg tror at det er svært at skal fotograferes hele tiden. Lad dem da være i fred. De har fortjent hinanden.
tilføjet af

anonym

What is the matter with you? Can you not believe that Frederik could find a great woman in other place? you are just "vild msundeligt"!!!!
tilføjet af

?????

What is the matter with you? Can you not believe that Frederik could find a great woman in other place? you are just "vild msundeligt"!!!!
tilføjet af

Come on...!

Selvfølgelig er hun da forelsket i Frederik... Det kan alle da se! Ville I ikke være ret nervøse hvis i skulle giftes mens hele danmarks befolkning så på det? Det ville jeg i hvert fald! Det bliver stillet så høje forventninger til hende og klart er hun der nervøs for om hun kan leve op til dem! Og det mest åndssvage er da at sige at hun kun har valgt Frederik fordi han er kronprins! Det er da absolut ingen fordel.. Det var jo bare noget hun var nød til at tage med! JEG kan i hvert fald godt se at hun er forelsket i ham... Man kan jo ikke forvente hun er som Alexandra! Frederik virker måske mere afslappet end hun er, men han har jo også været vant til rampelyset hele sit liv!
tilføjet af

præcis

Jepsen - lige mine ord.
Ganske almindelige, med et godt job i forsvaret og et rækkehus i Hvidovre.
Lykkelige og frie mennesker.
Afskaf kongehuset.
tilføjet af

Hvorfor diskutere det emne når du hader det...?

Jeg spørger bare... Hvorfor diskutere det emne når du hader det sådan...? Det virker ondsdvagt "Jeg vil ikke have noget med emnet at gøre, men alligevel er jeg herinde" øhh virker forkert....
tilføjet af

Er du kvinde-racist

Jeg kender da RIGTIG mange kvinder der gifter sig nedad....Så jeg fatter ikke helt pointen i det P.. du sidder og skriver...! Du har måske ikke tænkt på, at der er mange flere mænd med en høj uddanelse og det derfor er flest kvinder der gifter síg med en der får bedre løn...?
tilføjet af

2-tal enig

Ville bare sige at jeg er total enig med dig... Jeg har også svært ved at se hvordan man kan dømme hende så negativt nu...?
tilføjet af

Rørende enig..

Ville bare lige sige at jeg er rørende enig... Hellere udenlandsk kvinde end en dansk der kun tager ham fordi han er kronprins....
tilføjet af

"Jante-kommentar".

Hvor er det bare en typisk dansk "jante-kommentar"... Mere er der ikke at sige om det!
tilføjet af

Meget muligt.

Det er meget muligt man ikke selv vælger hvem man bliver forelsket i, men det er da lidt sjovt at de ikke kan finde nogen i eller omkring danmark!?!?
Jeg synes personligt at Mary og Alexandre virker sympatiske og søde, og er da meget velkomne i danmark, men det er da pusidt at de sidste 4-5 generationer i konge huset har været så langt væk for at finde deres ægtefæller!!
Derud over synes jeg at det kongelige bryllup mellem Fredrik & Mary var vel overdrevent! 150 millioner for et bryllup er lidt ekstremt, og de glemmer vist lidt hvem det er der betaler i sidste ende!
Et eksempel er at man lagde ny asfalt på Kgs. Nytorv om onsdagen før bryllupet, og man skulle fjerne det igen mandag efter bryllupet fordi det kun var midlertidigt, men at en skole i 4 år har søgt om ny asfalt til skolegården fik afslag.
Selvfølgelig skal de have et flot og godt bryllup, men med måde!!
tilføjet af

Klap hesten!

Efter at have kigget flere af disse indlæg igennem - om Mary Donaldson Bl.a. og det overståede bryllup, er jeg kommet til den opfattelse, at det der begyndte som mere eller mindre seriøse tilkendegivelser her på indlæggene om hvorvidt hun (kronprinsessen) er kold/snobbet/stram/tantet/o.s.v. og hendes attitude overfor det offentlige Danmark den 14 maj begynder det nu mere at komme på et mere seriøst plan.Det er pudsigt nok-men er der noget som kan hidse en stemning op, så er det bl.a. kongehuset! Fair nok - vi lever i et land, hvor vi har ytringsfrihed - men jeg synes lige vi skulle ;klappe hesten; det handler ikke om, at man ikke kan være lykkelig selv-eller ikke have oplevet kærligheden som flere siger, for at udtale sig-om de to-rigtig nok hun virker lidt stiv og unaturlig netop derfor kan det udaftil aflæses, som om hun er arrogant/snobbet! Men man skal nok lige se hende an og lade tiden gå til hendes fordel.
Det er et utaknemmeligt job, det hun går indtil - hvordan de mødtes - om nogen skubbede hende ind i prinsen om dronningen/hendes far havde lavet hemmelige aftaler også videre... (iøvrigt lever vi ikke mere i 1600-1700 tallet hvor det var almindeligt med sådanne arrangerede ægteskaber) lad os blive fri for den slags.
Min mening om monarkiet er at det er et 'godt reklamefirma' for landet (man kan altid diskutere driftsomkostningerne, der kunne sikkert godt spares lidt hist og her!) Men de er almindelige mennesker ligesom os-men der er den forskel, at de bliver født ind i en glimmerverden med priviligier, som vi andre ikke har.
Derfor er det ikke noget de selv har valgt og der er da osse eksempler på at kongelige vælger fra-men de fleste bliver i rollerne 'som i et eventyr' men er det rimeligt i et moderne samfund? Det kan man så spørge sig selv om!
Det er jo mere eller mindre tvang det de er udsat for!
At så nogen af dem går hen og bliver miljøskadet-det ville vi andre vel osse.Vi må osse huske på, at det vi ser i TV/ugeblade kun er overfladen glimmeret,fester,middage,selskaber mm. de har osse en hverdag som os andre, det hører man bare ikke så meget om
så derfor skal man ikke fokusere og dømme så meget på en enkelt person(men det er vel ligesom dengang man skiftede skole og var den nye i klassen!) og sige at hun kun er ude på rigdom, berømmelse, social sikkerhed o.s.v. Som en siger her = ingen af os kender hende, men det gør vi forhåbentlig om nogen tid!
Jeg kan kun have medlidenhed med hende, det er en vældig overgang, håber da hun klarer det.
Vi behøver ikke at gøre det vanskeligere!
Dog kunne jeg godt synes at en debat om kongehusets rolle vil være mere relevant!
Som institution er tiden måske ved at løbe fra den model vi har nu.
Afskaffe det? måske.
Indføre republik? måske.
Hvem skal være præsident?
jeg vil foreslå en kvindelig:
Dronning Margrethe!
er der nogen der har et bedre bud?
fra en der er både for og imod!
tilføjet af

Hold da mund..

DU lyder tydeligvis som en dum, forkælet møgunge. MAry kommer fra en helt anden verdensdel. Fra et helt andet liv. Hun har måttet sige farvel til sit gamle liv, for at leve et nyt . Og hvilket? Et liv hvor hun hele tiden vil være i spotlyset. Konstant opmærksomhed. Intet privatliv. Er der noget at sige til, at hun ikke har det store smøre-smil på hele tiden? DU ville måske selv være meget bedre?
Drop dog den negativitet. DU bedømmer andre, du ikke engang kender. Har fordomme. Drop det, for vi andre får fordomme over for folk som dig!
tilføjet af

Ingen respekt for andre mennesker

Anonym, det var dog et ualmindeligt udannet indlæg! Du kan ikke tillade dig at kalde hvad andre mennesker siger for "ævl".
Hvor i alverden fik du den idé fra, at jeg skulle tro på at der er en "mellemøstlig/ euroasiatisk alliance" ???
Det har jeg ikke sagt.
Jeg siger, at Dronningen ikke ville acceptere en undertøjsmodel eller popsanger som efterfølger. det samme siger mange danskere, jeg har spurgt.
tilføjet af

Det ved du faktisk ikke

Anonym, du ved faktisk ikke hvad det skyldes, at Mary ikke havde et stort, naturligt smil på! Jeg ved ikke hvor DU kommer fra, men du er i hvert fald ikke vant til at omgås kongelige...med det sprogbrug...
tilføjet af

Alt om australske piger

Ved du meget om australske piger?
tilføjet af

Mary er fiskermandens barnebarn

Tja, Danmarks kommende dronning har, om nogen, klatret op at den sociale rangstige via en mand. Jeg blev overrasket over at hendes farfar faktisk var en fattig fisker. Det er første gang, det er sket i Danmarkshistorien, at en fiskers barnebarn, en sekretærs datter gifter sig med en kommende konge. Næsten som i "Askepot" ;-)
tilføjet af

Kommer Mary Donaldson fra Toscana?

Du kommer måske fra Toscana, men det gør Mary Donaldson ikke. Hun har skotske forældre, og har boet i Tasmanien hele livet.
tilføjet af

Og du kender hende sgu heller ikke!

Men det skal da ikke forhindre dig i at gætte hvordan hun har det? Hvem ved, måske ER hun en golddigger...jeg ved det ikke...
tilføjet af

nervøs

jeg tror bare hun er nervøs, for tænk på vis det var dig der lige pludslig skulle bo i kina og alle snakkede kinetisk (undskyld med stavefejl) og der nok heller ikke særlig sjovt at være ved at blive slået ihjel af spritbilister
tilføjet af

rørt

hun har det jo også svært med at alle snakker om hendes elskede mor og sådan, hvis i så dokumentaren om hende så i jo også at tårene strømmet ned, og jeg og sikkert mange andre kan godt forstå det og tænk på at hendes mor gik rundt og sagde at hun var en prinsesse og sådan og såå for hun ikke lov til at opleve det der gjorde hendes datter medst lykkelig
tilføjet af

koneheus

hehe. Ud med den bunke mikrober. gas dem af og eksporter dem ti Australien
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.