3tilføjet af

Overforbrug af alkohol

har vi læst mange debatter om ,men hvorfor er det lige det starter,her snakker jeg ikke om dem på bænken med den sorte hund !
Men os "normale" mennesker/unge mennesker
Jeg har en virkelig presset dag på Arbejde,og jeg glæder mig vildt til at komme hjem og få et glas vin,og i perioder nok osse for meget.
Men jeg tror lidt det er et samfundsproblem,fordi vi lever i et stredset samfund hvor der forlanges så megt af en ,og derfor denne flugt med alkohold
tilføjet af

Dagen derpå symptomer

Jeg kan sagtens følge at et par glas vin giver ro og afslapning og en dejlig fornemmelse i kroppen. Men dagen derpå har man øget uro og nedsat funktionsevne. Det kan måske delvist forklare hvorfor du føler dig stresset på arbejdet. Prøv at indfør et princip om at der ikke må drikkes alkohol i hverdagene og se om ikke du får mere overskud og energi på arbejdet og i hverdagen iøvrigt.
Vin kan man så give sig selv lov til at drikke fredag eller lørdag under en hyggelig middag og så kan man jo også gå og glæde sig til det bliver weekend. Tilmed behøver man heller ikke bekymre sig om at man skal op næste dag.
tilføjet af

Heldigt for dig og dine omgivelser at

du i det mindste ikke sidder ved en park, i et skur, ved en købmand eller på kro. Du tager hjem fra job og stresser ned med et glad vin. Det er sku da okey bare det ikke tager overhånd ik
tilføjet af

Osse mig

Jeg får osse i perioder for meget,og kan tilslutte mig med det stressende Job.
Jeg falder helt ned og finder ro når jeg får et par glas vin om aftenen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.