4tilføjet af

Houdini

Jeg var i sommers involveret i en "diskussion" på et diskotek, hvor en af mine "mod-debattører" fik foretaget en "om-møblering" af øverste etage.
Efterfølgende blev jeg eskorteret til den nærmeste "Hotel Gitterly" af et par uniformerede nordjyder, hvor jeg fik husly indtil næste morgen.
Nu har jeg så været inde til en "kammeratlig samtale" med en "jurakyndig" (dommer), der idømte mig en bøde på 5000 for forstyrrelse af den offentlige ro og orden.
Jeg mener bare jeg satte en psykopat på plads efter fortjeneste, men det mente dommeren åbenbart ikke.
Samtidig fik jeg at vide at straffen kunne forvandles til 8 dages fængsel, og jeg går nu og overvejer om ikke jeg skulle gøre det i stedet.
Jeg har sgu' ikke for mange penge, og jeg har ferie tilgode, så muligheden foreligger da.
Men så har jeg også hørt, at man kommer til at betale for fængselsopholdet, sådan at det rent faktisk slet ikke kan betale sig alligevel.
Kan nogen fortælle mig hvordan reglerne er om forvandlingsstraffe.
Houdini.
tilføjet af

bøde

det lyder rimeligt med 5000.- kr i bøde. Du skal jo heller ikke gå og slå andre mennesker, ligegyldig hvor tossede de er MEDMINDRE du bliver slået på først.
Jeg kan fortælle dig, at jeg for et par år siden fik en bøde på 1000 kr for at cykle overfor GRØNT!!
..se det finder jeg ganske urimeligt.
tilføjet af

Straffeattest??

Kom til at tænke på, om det ikke har en betydning i forhold til straffeattesten om man vælger bøde eller fængselsstraf?
Hvis jeg skulle søge job i det offentlige. Så ville jeg da foretrække at der stod et bødeforlæg i straffeattesten fremfor et fængselsophold...eller?
tilføjet af

Du burde holde dig for god....

... til at opgive arbumenterne og lade næverne råde.
Tag din straf. Hvem er psykopaten, den anden eller ham der slår ham????
tilføjet af

Smart, smart

Det lyder som du nærmest er stolt af din præstation af at slå en i gulvet. Smarte dig!! Tag din straf og lad være med at bekymre dig om penge. Du skulle nærmere bekymre dig om din personlighed og spytte nogle esktra penge i par ture til en psykolog. Du har altså nogle seriøse problemer. Og hvis jeg som fuldstændig udestående person kan se det, så kan alle i din familie også! Hvis du da ikke har slået dem i gulvet endnu...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.