26tilføjet af

Holdt udenfor

Enkelte gange har jeg set anonyme debattører, der skriver at de føler sig holdt udenfor på debatten
Er det sådan at vi kommer til at holde nogen udenfor her?
Og er det sådan, at vi har lidt sværere ved at svare på indlæg fra meddebattører, der ikke har en profil?
Jeg er spændt på at høre om jeg får svar overhovedet *GG*
MVH
GL
tilføjet af

holder da ingen udenfor !!

synes da ikke, de anonyme bliver holdt udenfor...
Synes tværtimod, at nogen af dem som kommer på og er anonyme, kun er det for at genere andre...med dumme eller grimme kommentarer.
Forsøger da selv at svare alle på bedste måder og med positiv ånd..selvom det kan være svært nogen gange. *SSS*
Knus Nete
tilføjet af

Tror det ikke

Nok lidt paranoid tankegang at have hvis man tror det.... kender ikke selv til det, og har ikke set noget... men klart at visse indlæg for mere responce end andre... så måske er det mere indholdet af de de annonyme skriver??
Selv kan jeg ikke bruge en medlems profil... jeg kan ikke log-in herfra... sidder bag en spæring som forhindre det... så det bliver på denne måde fra mig... beklager :o)
tilføjet af

Enig!

Vil da lige tilføje at det ville være rart hvis de anonyme havde bare en lille smule mere fantasi og benyttede et andet nick end "anonym" Det er forvirrende at læse en tråd hvor man ikke kan skelne den ene "anonym" fra den anden. Forstår egentlig slet ikke hvorfor man ikke lader sig registrerer, men det er sikkert som du også skriver, personer med det værste sprogbrug, derfor kan de ikke blive anonyme nok, måske fordi de skammer sig over deres eget svinske sprog!
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

Good point

Hej BB
Godt at du gør opmærksom på at der faktisk er nogen, der ikke altid har mulighed for at bruge en profil her. Det er en vigtig detalje, som nemt glemmes
Tak for din respons
MVH
GL
tilføjet af

tak..

var endda udsat for i aftes, at en kom på Ofir chatten for at svine mig til......han spurgte, om det var mig fra Sol...og så ærlig, som jeg er, sagde jeg jo JA...så fik jeg den store tur i rødt....om jeg var klam og ulækker i alle mine indlæg........her......*GGGGGGGGGG*.
Den slags har jeg ingen respekt for.
Knus Nete
tilføjet af

Anonyme

Jeg tror hellere ikke det har noget at gøre med at have en profil eller ej. Nok mere om det man skriver fanger andre.
Vi har vel alle prøvet at skrive et indlæg som kun besvares af få, mens der er emner som man ved altid får et større publikum...
Jeg synes der er mange der starter med at skrive uden en profil, men med et navn der kan genkendes. Senere finder de så også ud af, at det er bedre at få sit eget profil.
Jeg synes det er rarest at debatere med nogen man "kender", på den måde at man kan læse mere fra dem for at forstå deres tankegang, enten under deres profil eller ved søgning på navnet.
De "Anonyme" til gengæld, synes jeg er svært at håndtere. Er det den samme person der har svaret 5 gange? eller er det 5 forskellige personer? Og så kan man ikke genkende dem under andre tråde.
tilføjet af

OK..

har set andre som, har profilnavn, som så bruger det, når de ikke kan logge på (altså skriver deres nick). Det var jo en mulighed alle kan bruge..hvis de ikke kan logge på.
Knus Nete
tilføjet af

det er da ok ;-)

du har da trods alt valgt et andet navn end "anonym" ;-)
Det er faktisk heller ikke uden risiko at blive registreret. Jeg bliver automatisk logget på, når jeg skiver mit nick. Jeg er sikker på at det er SOLEN der er årsagen da jeg har forsøgt alt for at ændre dette, desuden har jeg aldrig klikket på noget automatisk login, ved ikke engang om det er her, jeg har da ikke set det.
Jeg logger mig derfor kun på når jeg er hjemme, tør simpelhen ikke benytte en anden computer med den risiko.
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

profil..

jeg kan altså af en eller anden grund heller ikke oprette en profil....har prøvet det..virkeligt men kan ikke
tilføjet af

Heller ikke her

sådanne typer har man da overhovedet ingen respekt for.
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

Til Bondepigen

Har du prøvet at gå ind i internetinstillinger, derefter forbindelser, lan og til sidst slå proxyserver til eller fra?
Jeg havde samme problem i sin tid og skrev til support, men fik aldrig svar. Jeg fik hjælp af en bekendt.
Hvis det virker, så et godt råd lad være med at logge dig på, hvis det ikke er din egen computer som andre ikke har adgang til. Som du kan se på mit andet indlæg i denne tråd, bliver jeg automatisk logget ind når jeg vil logge på.
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

Vigtigt med nick eller profil

Du skriver at du ikke kan bruge din profil, der hvor du er nu, af tekniske årsager.
Men du bruger alligevel et navn/nick, så vi kan se, om det er dig eller en anden, vi svarer. Det er fint og giver dig helt klart kredit på den konto
MVH
GL
tilføjet af

Jeg svarer på de indlæg........

..hvor jeg mener at have noget at tilføje, eller bare har lysten til at blande mig i....
For mig er det ligegyldigt om de er anonyme, bare de har valgt et "nick" så jeg ved hvem jeg skriver til - når der optræder flere som bare kalder sig Anonym, kan man ikke vide hvem der er hvem, det gider jeg ikke.
Hvis emnet fænger så svarer jeg uanset hvad de kalder sig - men det er mere overskueligt med de oprettede profiler, det må jeg tilstå.
Vh..Rosalilje
tilføjet af

BadBoy :)

..har jeg stødt på mange gange i debatten, ham ved jeg li´som hvem er....
Der er flere som ikke har profil, men som skriver under det samme nok hver gang, det er ok for mig.
Hilsen / Rosalilje
tilføjet af

Jeg er ligeglad....

....med om indlæggene i mine debatter er med nick, eller uden. Jeg svarer alligevel. :o) Mod bedre vidende nogen gange....men... :o)) Selvfølgelig er det sjovere med en profil, selv om det ikke er sandheden der bliver skrevet på den. Det er sjovt at kigge "personen" lidt efter i syningerne, og man kan give sin lille "hilsen" på siden.
Men altså det korte at det lange.....jeg svarer altid på indlæg, hvis jeg har mulighed for det, enten det er med nick eller ej.
Jeg synes heller ikke at der skal gøres forskel, på debattørerne. En anonyms indlæg, er lige så vigtigt som en med profil.
Jeg har ikke stødt på problemet, før på min egen debat, og det syntes jeg bare var nogen sludder for en sladder. Kontruktiv kritik kan jeg tage til efterretning....alt andet bliver som regel ignoreret... ;o))
Knus Kajsa
tilføjet af

Anonym = Uden Navn

Men selvom vi stod opført her som Hans Jensen eller Frederikke Muldberg...eller hvad vi nu måtte hedde...så ER vi jo anonyme! Det er hele konceptet i et debatforum. Det er også derfor at folk tillader sig at talke som svin....de kan jo ikke stilles til ansvar for deres udtalelser!
Synes de vrøvler dem, der siger de er UDENFOR......hvordan F* kan det forveksles med et FÆLLESSKAB, man kan UDELUKKE nogen fra? Der er kun EEEEEN der har ansvaret....en selv! Misundelse navlebeskuelse, selvcentrering, umodenhed, selvmedlidenhed, en EMINENT manglende forståelse for sig selv, sine omgivelser og verdenen i øvrigt.
Der er sgu da ikke mere fællesskab her end dem, der tilfældigvis sidder i bussen kl. 3 en tilfældig fredag eftermiddag! En såkaldt uformel gruppe.
At kaste de der beskyldninger på banen om "sammenhold"...det giver mig seriøst brækfornemmelser, og vi HAR haft det oppe at vende i debatten før. Det er klart at mange emner vil blive endenvendt af de nye deltagere, der støder til hen ad vejen....det er jo netop meget kendetegnende ved en uformel størrelse...der er ikke nogen udvikling styret indefra....den korrigeres ikke og styres ikke af deltagerne, men af dem der betinger rammerne for den!
Hvis folk føler sig udenfor debatten, så er det sgu da deres eget ansvar at komme ind i den....helt ærligt. Debatter handler om at have nogle holdninger, og hvis ikke man har det, så kan man ikke deltage indenfor de betingelser der sætter rammerne for debatten. Der er jo ligesom ikke nogen andre, der kan have holdningerne for en vel? Et debatforum fordrer at det er holdninger man bidrager med.
Så skid på at folk siger de føler sig udenfor....det er ikke vigtigt at tage sig af!
BamiGoreng
MetalQ
Halfevil333
Maria
NOBODY!
tilføjet af

Der skal være plads til alle

Hej Maria og tak for dit indlæg. Det er rart at se at du profilerer dig skarpt. *S*
Skal jeg forstå dig sådan, at vi starter med at ignorere de børnehavefjolser, der bare skaber sig og holder os til dem, der behandler emnerne seriøst - eller venligt humoristisk? For så er jeg enig med dig *S'
Men jeg mener nu stadig at det er vigtigt at vi behandler alle rimeligt, så der blier en god atmosfære. En debat er karektereiseret ved netop det anarki, du nævner, men der er i høj grad tale om frihed under ansvar .... Og ikke som nogen anonyme tror: Frækhed uden ansvar.....
Du har ret i at vi er anonyme, alle som en. MEN hvis vi bruger et nick og helst en profil, ved vi dog om det er den samme, vi svarer eller om det er et antal tilfældigt forbipassernede, ikke?
MVH
GL
tilføjet af

Den lille forskel

Hej Kajsa! *SS* Tak for dit indlæg *S*
Er der ikke en lille forskel på om man bruger profilen eller ikke?
Er det ikke lidt mere fristende at svare en, der har profil, og som sandsynligvis får mail om at du har svaret? Sådan har jeg det lidt, må jeg bryde hulkende sammen og tilstå *S*
*Knuz*
GL
tilføjet af

Hulk du bare....

...løjser. ;o)) Jeg har brede skuldre. :o) Jeg ved ikke om det er mere fristende at svare en med profil.....jeg ved bare at alle svar er lige meget værd. :o) Bare fordi at du har en profil, betyder det altså ikke at du får mail når nogen svarer på dit indlæg....det betyder altså heller ikke at de har oplyst de rigtige info om sig selv. Jeg synes bare at det er "sjovere" med profiler.....og elsker at besøge dem. :o))
Jeg har set indlæg lavet af profiler der ikke engang har været et svar værd, men anonyme indlæg har sagt mig tusind gange mere.....
Hilsen Kajsa
tilføjet af

Indholdet tæller - men

Hajsa Kasja *B*
Nu er jeg - næsten - færdig med at hulke *GG*
Du har da ret i at det vigtige er indholdet. Men jeg føler det en anelse mindre upersonligt når der er et nick eller - helst - en profil, jeg kan genkende. Og det lokker mig da lidt mere til at svare, hvis jeg ligger lige på vippen .. Du ved.. Skal/skal ikke *SS*
*Knuz*
GL
tilføjet af

Se der er forskellen...

Jeg vipper slet ikke. :o)) Ser jeg et indlæg jeg gerne vil svare på, så rager det mig en høstblomst om det er et indlæg med profil eller ikke. Nogen profiler svarer jeg næsten altid, men det er fordi at jeg kender dem personligt. :o))
Var det svar nok....? ;o))
Hilsen Kajsa
tilføjet af

Svar nok - agtigt *B*

Jada, og tak skal du ha' Kasja *S*
Er du virkelig aldrig i tvivl om du vil svare på et indlæg, der ikke er stilet direkte til dig? Jeg møder jævnligt indlæg som jeg måske kunne have lyst til at svare på.. Og måske ikke... Og der spiller det lidt ind om der er et nick eller bare "Anonym" bag *S*
Men sådan er mennesker så forskellige... (Ellers blev der jo heller ingen debat) *S*
*Knuz*
GL
tilføjet af

Selvfølgelig....

...er jeg da i tvivl...... :o)) Men er et indlæg eller spørgsmål stillet direkte til mig, så er jeg ligeglad med om det er med nick eller uden. Det ville ikke være god debat-etik at gøre forskel på indlæggene..... :o)
Hold da kæft.....hvor kom al den moral fra...? ;o))
Ærlig talt....jeg gør altså ikke forskel, når indlæggene er stillet direkte til mig. Alt andet behandler jeg som jeg altid har gjort. Hvis debatten er interessant, så blander jeg mig....ligemeget hvad. :o)) Det er også derfor jeg har fået fingrene i maskineriet så mange gange. :o))
Smil... der er snart Jul Løjser... ;o))
Knus fra Kajsa
tilføjet af

Nej tak

Haj Kasja *S*
Ok, har forstået... Tror jeg nok *B*
Og d med julen holder jeg lige udenfor; det er min værste årstid
*Knuz*
GL
tilføjet af

Øv altså...

Det var da lidt ufølsomt af mig... :o( Det havde jeg jo set i et andet indlæg du lavede....(holder øje med hvad du laver...) ;o)) Nej...spøg til side. Jeg ved godt at julen ikke er særlig morsom, for nogle af dem der fejrer den alene....
Men smil alligevel....det er snart forår... ;o))
Knus fra Kajsa
tilføjet af

R da bare GSR

Det er da bare mig der er et GSR
*Knuz*
GL


GSR = Gammelt Surt Røvh.. *GG*
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.