8tilføjet af

Endnu en gang...

Hvornår indser det danske folk, at den religion er djævelens værk!
http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=378122/
tilføjet af

Lige i starten troede jeg...

..ENDNU et indlæg om muslimerne og Islam. Og så valgte jeg at læse den artikel du linkede til. Og så at det er Indre Mision du hentyder til.
Der kan man bare se hvad al den hetz sætter i hovedet på os. Jeg tør godt antage at jeg ikke vil være den eneste som tager fejl.
Tak for indlægget.
Fiddel
tilføjet af

jeg gaar ofte med

tanke om at gå i kirke om søndage, men de starter allerede kl. 10.30 så jeg når det aldrig. Men husk på: mennesket har altid haft en tro, om det så var solen (peru) så har vi altid (de fleste) troede på en højere magt. Men reglion har/er skyld i mange uoverensstemmelser, hvor djævlen mere har været for en lukket inderkreds, med lyster til det bizarre
tilføjet af

Mand , kone , vovse og en hel masse børn.

Sådan er livet jo ikke altid.Religiøse mennesker mener , at når der skal bolles , skal man også giftes. Hvor mange singler er der egentlig i Danmark , de har også et sex liv. Når man er ung og bliver gift ,skal der sommetider ikke meget til , så er det slut med ægteskabet. At man er gift er da en trykhed , og et godt liv , mange mennesker vælger et alternativt liv. Far og mor siger til datteren , du skal gifte , ellers så vil vi ikke have noget med dig at gøre ???
tilføjet af

Desværre

Ser man det meget tit!
Nu arbejder jeg jo i en kirke... og altså..her sidst da vi skulle have ny præst... Var der snart krig mellem LM og IM... Men vi endte da med en sej præst!
Man ser ofte folk, som bliver gift unge... Min storesøster er 22 og bliver snart set på som en gammeljomfru, skønt hun er forlovet med verdens dejligste fyr...
Det her er bare et bevis på, at selv danskere bliver presset ind i ægteskabets lænker. Men det er ikke noget nyt.
tilføjet af

rolig nu...

.. ville jeg sige til de indre missionske mennesker. Jeg ryster konstant på hovedet når jeg høre disse historier om, at de unge i indre missionske samfund, begynder at tænke selv og derfor bliver udstødt. Se bare på Jehoves vidner.. Det er også det samme..
Jeg mener at alt i livet er godt.. bare man gør det MED MÅDE!.. Ingen har nogensinde kunne holde til ekstremerne i længden, og når det ender med at forældre udstøder deres egne børn pga religionen er det gået for vidt!!! SÅ VÅGN DOG OP!
tilføjet af

gode gamle BT

det er så herligt at læse en artikel i det objektive dagsblad BT:
"...Hendes eneste livline til dem er hendes bror og søster, som stadig lever i missionens jernlænker."
tilføjet af

enig..

.. det kan lige være en kjenne for kulørt at læse artikler i BT.. Det er jo bare Se og Hør i avis-form...
Men det med udstødelse af familimedlemmer i disse kredse af religiøse, er dog alligevel virkelighed for nogle mennesker - og dét kan selv BT ikke gøre mere virkeligt ved at puste en historie op.. Men der smøres tykt på, det vil jeg gerne skrive under på.. ("..jernlænger..")
tilføjet af

Det siger du bare

Jeg er ikke helt sikker på, om det er en klage til mig.. men okay...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.