5tilføjet af

Hmmn...er jeg unormal

Hey..!
Jeg er en fyr på 23 som tænder på at piger for bind for øjnene og så at jeg kan gøre lige hva jeg vil med hende..! Men der er abre det der er ingen der vil!
Men har Engagn givet 250 kr. for at en pige på 15 ville gøre det!
EJ JOKE JOKE JOKE Hvem er så vammel! ;)
Hilsen den Jokeragtige person
tilføjet af

Hmmmmmmm

nej det tror jeg at der er mange fyre der drømmer om!?
Jag kumme da også godt tænke mig at gore det ved en fyr.
Men jeg er ikke sikker på at jeg ville kunne lide selv at blive bundet for øjenene, men hvis det var en jeg kunne stole 100% på kunne det da være sjovt nok.
tilføjet af

Kender det


Jeg har prøvet at give min kæreste bind for øjnene, mens vi havde sex - tro mig det var frækt og hun kunne lide det *SF*
Du skal bare huske at gøre det hele meget blidt og roligt, for tænk på at hun kan intet se og er helt i din magt, så hvis du bare går helt amok bliver det en meget ubehagelig oplevelse for hende.
Men vent til i har kendt hinanden i et stykke tid og er blevet fortrolige med hinanden i sengen - eller hvornår du nu føler at hun er frisk på det.
Du skal i øvrigt ikke spørge "øøh, må jeg gerne...?" bare langsomt giv hende bind for øjnene, som en del af forspillet, uden at spørge - det tager hele det spontane ud af det - men RESPEKTER ET NEJ !!!
Hun kunne jo også give DIG bind for øjnene, eller i kunne begge tage bind for øjnene og famle jer frem i mørket ;O)
- Jeg kan varmt anbefale det, men lad være med at klynge hende op på SM-korset og giv hende med den ni-halede pisk på første date, gå roligt fremad, så i begge er trykke ved det og prøv jer frem - hvem ved måske har hun nogle endnu frækkere ideer, behøver jeg at sige andet end jordbær og flødeskum?...
Der er intet unormalt i det, det er faktisk en ganske smuk fantasi
Mik
tilføjet af

Unormal!! slet ikke

Jeg er en pige på 24 år, som har en dejlig kæreste. Der er ikke noget mere frækt, end at blive lænket til sengen med håndjern og få bind for øjnene, og så være fuldstændig i hans magt. Vi har også prøvet det omvendt, og det pirrer ham total meget. Så go for it, du skal nok finde en der gerne vil.
Mange frække hilsner
Den anonyme
tilføjet af

spændene

Hej!!
jeg synes overhovedet ikke at det er underligt at du tænder på det. nu er jeg godt nok pige men jeg ka' da godt se det spændene i at gi' en person bind for øjnene og så ha' al magten over hva' han/hun ska' gøre så længe det ikke er ulækket eller gør ondt..
så du må bare finde en pige der har de samme lyster som dig*ss*
og det ska' du nok finde..
håber du ka' bruge mit svar*ss*
tilføjet af

jeanette

hey med dig..
nej du er ik unomal der vi er også mange piger som kan lide at få bind for øjene under samleje.. så du har bare ik fundet en pige som tænder på det eller tør indrømme hun kan lide det.. håber det lykker for dig.. jeanette
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.