6tilføjet af

Hjælp til vægttab i Aalborg

Hejsa.
Dette indlæg henvender sig til personer fra Aalborg og omegn.
Sagen er den at jeg netop er flyttet til Aalborg for at studere, jeg studere på universitetet hvilket begrænser min tid utroligt meget. Jeg vil dog gerne finde en form for motion jeg kan dyrke en gang i ugen på et fast tidspunkt. Jeg har astma i forholdvis slem grad så alt løb, cykling m.m. er udelukket. Vil gerne på en slags fitness hold, noget hvor man ligesom kommer dyrker motion i en time og så evt. selv kan holde det lidt ved lige derhjemme i ugens løb.
Pengene er selvfølgelig heller ikke store så det er også et problem.
Jeg har netop lavet aftaler med 2 veninder om at komme igang med at træne, den ene til noget fitness lign. som ovenstående - gerne nogle råd om dette og adresser og hold og lign.
Og den anden veninde vil jeg gerne spille badminton med, men ikke på et hold. Der hvor jeg boede før kunne man leje en badmintonbane i en time om ugen i en sæson for 500kr. Nogen der ved noget om mulighed for det i Aalborg.?
Håber på at få nogle gode råd. ikke slankeråd og lign. jeg ved godt hvordan jeg skal tabe mig! men råd om ovenstående spørgsmål.
mvh UngPige21.
tilføjet af

godt sted

FysioFitness i Holbergsgade er et super godt sted med en masse spændende hold. Du kan blive meldt ind for 1/2 år for 350,- om måneden, hvilket er ret billigt. Men ellers kan du også melde dig ind måned efter måned.
Håber det var en hjælp.
tilføjet af

Du kan tjene penge ved vægttab

ved at gå med gratis-aviser.
tilføjet af

UniFitness

Der er flere muligheder for fitness i Aalborg, blandt andet UniFitness. Det ligger ude på universitetet på Fibigerstræde. Det koster 90 kr om måneden, hvis du er medlem af studentersamfundet. Der er dog lukket for tilmelding i øjeblikket, men hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, får du besked når de åbner for tilmelding igen. (læs mere her: http://www.unifitness.s-et.aau.dk/)
Jeg går selv i fitnessdk, det koster 389 om måneden mener jeg. Jeg synes det er mange penge, men fordelen er, at når det er så dyrt, så er man nødt til at komme der og bruge det. Desuden har de yogahold 4-5 gange om ugen, og det er jeg rigtig glad for. Afslappende og alligevel kan man mærke, at man får brugt sine muskler. Derudover har man en gang om måneden mulighed for en gratis instruktørtid, hvor man kan få hjælp til sit program. Der er desuden squash og spabad. (www.fitnessdk.dk)
Der er også fitnesscenter i Haraldslund. Der er der også mulighed for at svømme. Jeg ved ikke om der er hold der. Så vidt jeg ved, betaler man pr gang der. (http://www.haraldslund.com/)
tilføjet af

Tak for svarene.

Mange tak for svarene.
Den med gratisaviserne lyder somend meget fin men jeg har simpelthen ikke tiden til det.
Fitness.dk lyder til at ruinere mig hvis jeg begynder der, jeg vil meget gerne bare finde et sted at gå en gang i ugen. ved fitness.dk er man som du siger nød til at komme der når man bruger så mange penge på det, men jeg har så ikke tid til at komme der.
Den med svømmehal og fitness, lyder som en god ide, det vil jeg undersøge nærmere.
Vil gerne have flere svar hvis der er noget der vil byde ind, meget gerne på det med badmintonbaner..
Mvh UngPige21.
tilføjet af

Hjælp til vægttab i Aalborg

Eller tjek nordkraft.dk - der har de bla. clip´n´fit hvor det enten kan køre på klippekort - eller på månedsbetaling. De har en masse spændende hold.
tilføjet af

Hjælp til vægttab i Aalborg

Prøv at kontakt diætist Lisette Winther i Aalborg, hun er rigtig dygtig til at hjælpe med varigt vægttab. Min vægt har altid kørt op og ned som en yo-yo – jeg har nu nået min idealvægt og det er jeg rigtig glad for. Jeg har hos Lisette fået kostvejledning og nogle redskaber som gør at vægten nu bliver nede og overvægt skal ikke mere være en del af mit liv. Det er fantastisk!! Du kan finde hende på www.kostvejledning.org eller 27278080
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.