8tilføjet af

Hjæææælp!!! Lejligheder/jobs i London???

Jeg rejser til London næste mandag (9/8-04) i den forbindelse, mangler jeg en billig lejlighed helst i SE17 området😃(1 værelses, måske 2 værelses, afhænger af prisen) Min økonomi er bestemt ikke jordens største, så jeg har ikke det vilde råd til indskud etc. Og husleje er mit max. på 3000 pr. måned... Hvis det skulle ske, er jeg også meget MEGET interesseret i arbejde. ALT har interesse. Tidligere erfaring ved bla. Restaurant, Telemarketing, Service medarbejder... Please PLEASE let me know !!!
Mange tak på forhånd :)
tilføjet af

Lidt info

tilføjet af

london 98 -99

hejsa
jeg var selv boende i london i 98 - 99.
m,h,t, bolig, saa som den tidligere skribent skrev, saa er The Loot et rigtig godt sted at starte (en avis som den blaa avis i DK). det de har liggende paa deres hjemmeside er begraenset og saa kan du jo i oevrigt ikke se evt. vaerelser naar du er i DK. jeg foreslaar du indlogerer dig paa et billigt hotel, et hostel eller "halls of residence" (kollegie vaerelse) den foreste uges tid. naar du foerst er i london er det meget nemmere.
m.h.t. the loot, saa skal du vaere hurtig - koeb det saa snart det er paa gaden og ring til dine udvalgte annoncer med det samme. jeg er sikker paa at du nok skal kunne faa noget. der er stor udskiftning i den unge rejsnende befolkning der optager mange af disse vaerelser.
jeg boede selv i Woodgreen, som er i North London, i et hus med 6 andre piger alle af anden herkomst.
m.h.t. jobs, saa udkommer TNT magazine hver mandag - det er gratis og ligger udenfor undergrunds stationerne. i dette magasin (som er udgivet for australiere og new zealaenderer i london) finder du baade job og bolig annoncer. samme regler gaelder her. find det mandag tidlig morgen og ring med det samme.
Hvis du har mobil tlf. vil jeg anbefale dig at koebe et britisk SIM kort fra dag 1 - det vil goere tingene saa meget nemmere.
jeg ved ikke hvilke sektorer du vil arbejde indenfor? om du kommer lige fra folkeskolen eller gymnasiet eller om du har en videregaaende uddannelse???
hvis du vi have flere raad kan du e-maile mig paa dontmix@hotmail.com
haaber du kan bruge det til noget
hej hej
tilføjet af

det bliver dyrt

Hej
Jeg vil også mene at Youth Hostels eller noget lign. er bedst at starte med.. Hvis du kan få noget for 3000 kr , så er du heldig.. Det er vildt dyrt derover og du kommer nemt til at betale meget mere bare for et værelse. En god ven bor i London og han betaler 475 Pund for et 12 kvm værelse, godt nok tæt på Oxford street men alligevel.
Anyway, Good luck
tilføjet af

London

Hej jeg rejser også til London og har fundet et værelse på www.thegumtree.co.uk, hvor der også findes job etc.
tilføjet af

London

Hej jeg rejser også til London og har fundet et værelse på www.thegumtree.co.uk, hvor der også findes job etc.
tilføjet af

Job I London

Hej,
Mit navn er Mads Nielsen jeg er Restaurant & Bar manager på et 4 stjernet hotel i London nær London Bridge. Vi leder efter morgen / aften personale til vores travle restaurant hvis det har interesse kan du kontakte mig på H3269-fb1@accor.com
MVH
Mads
tilføjet af

søger arbejde

Hej Mads.
Vi er en lille familie som meget gerne vil prøve kræfter med London,hvordan kommer vi i gang.Vi mangler job og lejlighed.
tilføjet af

Bolig/Job portal

www.Gumtree.com
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.