1tilføjet af

Hej Diana

Hej Diana
Hvor er det spændende, at du kommer her!
Jeg håber, at du har det godt.
Du skal vide, at du via dine bøger har gjort et stort indtryk på mig. Jeg synes, det er enormt modigt, at du tør stå frem og fortælle, hvad du har været igennem mht. din sygdom.
Især din seneste bog finder jeg meget smuk i sin helhed med det skrevne ord, foros og layout.
Du besidder en stor styrke, som jeg tager hatten af for.
Tak fordi du berigede os andre med dit livs eventyr. På godt og ondt.
Jeg vil dog gerne spørge om noget. Har du ikke lyst til at svare, så er det helt ok.
Hvor fandt du modet til at stå frem og fortælle om dit liv og dine sygdomsperioder?
Har det kostet venskaber og andet, at du har gjort det?
Fortsat alt muligt dejligt liv til dig.
Rejser du iøvrigt stadig lidt med cirkus om sommeren?
[l]
Hilsen anonym
tilføjet af

Svar til anoyme

Kære anonyme.
Tak for dine smukke, varme ord, - jeg ved ikke hvor meget du kender til psykoser. Jeg vil gerne besvare dit spørgsmål så godt det er mig muligt.
Nu smiler jeg, og det skal ikke misforastås, - men Gud pålagde mig, - midt en en mega psykose, - at jeg havde en mission her på jorden. Ud over at lave cirkus og glæde mennesker, skulle jeg "springe ud" som den første med et kendt ansigt, der ærligt og redeligt fortalte om sine psykiske problemer! Og dermed ville være med til at aftabuisere psykisk sygdom. Uden at pynte eller sminke de tørre facts!
Først var jeg nærmestr panisk! Hvad ville min familie og venner sige? Hvad ville almindelige mennesker og vore cirkus gæster mene? Ville de foragte og se ned på mig? Ville jeg blive udstødt.... Alt det skete aldrig, tværtimod afvandt min ærlighed respekt og gav accept! Langt ud over hvad jeg i min vildeste fantasi kunne forestill mig!
Men der var ingen vej udenom, - og jeg gjorde som det var mig pålagt. En af de ting jeg så absolut IKKE vidste eller anede var, at bogen gjorde mig til et andet og helt frit menneske! Det har ikke kostet hverken venskaber, eller nære relationer, men har skabt mig en fantastisk varm og ny omgangskreds, men mange spændende mennesker, som jeg i den grad i mit "nye liv" deler interesser og idealer med!
Håber det besvarer dit spørgsmål, og ønsker dig alt det bedste!
Mange kærlige hilsner
Diana
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.