35tilføjet af

Har rygere det sjovere?

Vi høre så tit fra rygerne, at de mener de har det sjovere end ikke-rygere. Men kan det passe? Er rygere generelt bedre til at socialisere sig og kan de se det sjove i flere ting, end ikke-rygerne kan?
Jo, jeg tror på det er sandt!
Men jeg tror også på at der er en grundt til dette, som rygerne sikkert ikke vil kunne lide at høre. Nå skidt 😉 Jeg bringer min mening alligevel 🙂
Jeg tror simpelthen at det hænger sammen med at rygere ikke har så mange seriøse emner at tale om, når de f.eks. er til familiefest eller deslige. De gange jeg er til fest, så plejer den del af selskabet der ryger, at være de mest larmende og højtråbende og højtgrinende i selskabet. De taler sammen om menneskers kønsdele, deres egne seksuelle udskejelser, hvor meget de fik at drikke sidst de var i byen, med udførlig beskrivelse af hvor fulde de blev og hvor meget de kastede op natten lang. De fortæller også om at "den nok ikke var så god" sidst de kørte bilen hjem, efter indtagelse af større mængder alkohol. Rygerne er simpelthen pralende og primitive på samme tid.
Ikke-rygerne derimod, taler om mere kultiverede emner, og er slet ikke så højtråbende som rygerne. Her kan tales om politik, kultur, ferier der ikke er gået til grisefester. Her kan også føres større gode debatter og diskussioner, uden man straks behøver angribe hinanden fordi meningerne er forskellige.
Jeg tror simpelthen, at årsagen til at rygere mener at de har det sjovere, er fordi de hovedsageligt er socialt dårligere stillet en ikke-rygerne. Rygerne føler derfor at de ikke kan måle sig med ikke-rygerne. De forstå ikke emnerne som debatteres blandt ikke-rygerne, og føler sig dermed nødsaget til at overgå ikke-rygerne med "larmende humor og latter" ved at være platte og primitive.
Lad mig opsummere lidt groft - Jeg tror at rygere er mindre begavede end ikke-rygere, og derfor føler de at de er sjovere! Og det i sig selv, er jo så simpelthen ikke til at lade være med at grine af, ikke sandt? Ha ha ha ha…
tilføjet af

min bare rø....

Gider du lige anbefale mig det hø du selv smugryger??? Så jeg kan gå laaangt uden om det for ikke at komme til at lyde så hamrende åndsvag som dig.. Tak...
tilføjet af

Du har

vist siddet længe nok på vandpiben, se så at komme ud og få frisk luft, indhalerer den kraftigt, du trænger
😉
tilføjet af

Der findes meget om det på nettet

"Rygning og social ulighed". Det er da ganske almen viden at flertallet af rygere i Danmark, fungere lavere på den sociale rangstige og er generelt lavt uddannede 😃
tilføjet af

Jeg tror heller

ikke du er helt rask, for at svare lidt under lavmål.
Jeg aner ikke hvor du har din tåbelige påstande - rygere er KÆMPE egoister der ikke bevæger sig særliglangt fra deres askebægere - så det var dælme ikke godt at der kom en rygerlov.
Jeg svor ellers da jeg stoppede for over et år siden at jeg ikke ville være en mave sur x-ryger, men jeg må da nok sige at jeg ser på hele situationen med helt andre øjne nu, hvor jeg har oplevet at EN ryger sad i et busskur mens der stod godt en 5 ikke rygere udenfor, og jeg skal hilse og fortælle at min bemærkning om hvor hensynsfuldt jeg synes han var - de andre nikkede anerkende.
Røg stiknker virkelig grimt!!
Men lige for at komme tilbage til din påstand om lavinterligens hos rygere, da jeg både kender rygende inginøre, læger, filosoffer som alle ville kunne debatere dig helt ned i musehullet.
Så dit indlæg er til en ren OM'MER!!!
X-rygeren
tilføjet af

Kan du saa

forklare mig,at min gamle laege (tilbage til 70`erne) var ryger og temmeligt hoejt uddannet? Nej vel?
tilføjet af

Øhhh

Er det ikke nogen mærkelige mennersker du er til fest sammen med ??
- sådan oplever jeg ikke mine venner.
Vi er alle både højt og lavt uddannede, vio er seriøse og en del af os rører overhovdet ikke spiritus af nogen art.
Så mon ikke du bare skulle finde dig en ny venenkreds ....eller også må du jo lade være med at gå ud og sidde sammen med rygerne så du ikke skal høre på deres udskejelser .
Ha´en forsat god dag.
tilføjet af

Ved det ikke

men jeg har et indtryk af, at de mest begavede rygere, griner af høflighed, over ikke rygernes form for humor, som jo altid er den samme.
Når man tror at man kan frelse verden, her på sol debat, så kan man ikke have opfundet den dybe tallerken, og det er da en morsom tanke.
tilføjet af

Og det har du

lige et seriøst link til?
Hvis ikke, er dit indlæg lige til at grine af.....
tilføjet af

Tjoh

Det passer vist meget godt med min omgangskreds med enkelte undtagelser. Men der er også flere af mine rygende venner, som rent faktisk ER skide morsomme at være sammen med.
tilføjet af

I morgen stopper jeg og får det sjovt

Glæder mig allerede til at hygge mig med de 1000 kr jeg vil spare hver måned.
tilføjet af

Grovskitse

Det er meget groft skitseret, men noget om det ligevel. Jeg tror ikke ikkerygere er mere kultiverede end rygere. Men rygere føler en falsk stimulans i røgen. De føler sig så rolige når de får sin smøg, men det er kun fordi de har vennet kroppen til at den skal have nikotin. Det er det der gør at de tror de har det sjovere. Men lige så snart de har vennet kroppen af med den trang, føler de den samme beroligelse hele tiden.
Ingen kan vel i virkeligheden med sikkerhed sige om de fleste sure mennesker er blandt rygere eller ikkerygere. Vi møder begge grupper her på SOL.
tilføjet af

Ja og det irriterer mig

som fortaler for Kræftens B. er det helt forkert at de har det sjovere det må de nemlig ikke vi ikke rygere skal nemlig have det sjovest fordi vi er så kloge, jeg bliver så irriteret når de står udenfor og griner det vil jeg have forbudt, fremover tager jeg op i folketinget og forlanger at der gives bøder til rygere hvis de griner.
tilføjet af

Underlig forsamlig

vi har det så fint sammen både rygere/ikke rygere taler ikke om rygning, har heldigvis mere interessante emner end røg - rygerne går ud og så er den ikke længere og deriblandt er både ingeniører journalister psykologer tolke o.s.v. så helt nede på den sociale rangstige er de nu ikke
tilføjet af

Selvfølgelig

😉
http://www.google.dk/search?hl=da&q=Rygning+og+social+ulighed&btnG=Google-s%C3%B8gning&meta=
tilføjet af

Svært!

Kender jo ikke din læge 😉
Måske hører han til undtagelsen?
tilføjet af

Det er næsten for åbenlyst ;o)

"Don't feed the troll!" 😉

M47
tilføjet af

Er du Hallodu med nyt nick

en go`ide for han får ingen svar mere, du minder om ham sådan bedrevidende og den med ikke rygere er bedst begavede i altså hvor interligent (stavet forkert med vilje)
tilføjet af

Desværre

vil jeg aldrig kunne måle mig med en så dygtig debattør som hallodu 🙂
Meeeeen, jeg kan jo hjælpe lidt til når hallodu holder fri 😉 Butikken skal jo stadig passes selvom det er weekend 😃
tilføjet af

Hvilken af.....

vores troll's har nu fået nyt nick?
tilføjet af

jeg tror ikke

min gamle laege hoerte til undtagelsen,det var blot en generation hvor mange roeg og saa var det ligegyldigt hvilken uddannelse de havde.Det beviser samtidig,at du ikke har ret.
tilføjet af

Lidt selvros er rart

når det kun er et par stykker der gør det, fint nok at du passer butikken med et nyt nick for som du kan læse gennem debatten er der rigtig mange ikke rygere der ikke vil Hallodu, dygtig debattør det er morsomt.
P.S jeg er også ikke ryger selv om jeg skriver sådan.
tilføjet af

Fede mennesker er glade mennsker

Det er en anden skrøne en anden gruppe misbrugere selv ynder at bruge 😃
Faktum er at rygere har at være gladere i en kortere tid. De lever nemlig gennemsnitlig 7 år mindre end os andre, og deres 13 sidste år er gennemsnitlig dårlige år.
tilføjet af

Ja, gu har vi det sjovere

og derfor er der en vis jalouxi fra ikkerygerne.
De påstår at vi lever meget dårligere liv, men det er vist ikke efter rygernes egne udsagn men efter deres egne holdninger om hvordan at andre mon har det.
ikkerygerne har derfor opfundet en myte ligesom den med at størrelsen ikke har nogen betydning. 😃 😃 😃

rygning er både sjovt og dejligt.
tilføjet af

Rigtig fedt

du er holdt op Sisser. Det glæder mig virkeligt meget 🙂
Men husk nu. Ikke starte igen 😉
tilføjet af

Jeg synes ikke der er nogen forskel

Det er bare noget folk bilder sig ind.
tilføjet af

Og?

"Faktum er at rygere har at være gladere i en kortere tid. De lever nemlig gennemsnitlig 7 år mindre end os andre, og deres 13 sidste år er gennemsnitlig dårlige år"
Du kan da heldigvis være ligeglad, hvor kortere vi lever!
Tværtimod skal du være glad for du hurtigere slipper af med os!
tilføjet af

Det tror jeg bestemt

Bare se i forhold til "Hallodu" den sure cerut!
tilføjet af

PRÆCIS :-)

Jeg har sparet 700 kr om måneden, det er sgu rare penge 🙂 Du kan godt glæde dig
tilføjet af

jeg har sparet 1800 og brugt 5000

til tøj 2 str større, så morskaben var begrænset
tilføjet af

Højre IQ?

Så må man antage, at man kan hæve sin IQ alene ved at stoppe med at ryge!

kvik fyr...

psst! der er også flest ikkerygere, der udlever deres seksuelle lyster via pc!
så jo!

RYGERE HAR DET SJOVERE! Vi vil nemlig have den rigtige vare😉

med eller uden en høj IQ
tilføjet af

Hvor dum er du så?

Der er da ingen der har tvunget dig til at grovæde, bare fordi du er holdt op med at ryge.
tilføjet af

Kos hvor er du en led

person, du skulle forbydes istedet for at opmuntre træder du på en der har det svært efter et rygestop skam dig for h.......
tilføjet af

Aha.

Jeg er ryger.
Jeg har nogle perioder hvor jeg ryger og ikke ryger.
Og jeg må sige, at jeg har det nemmere ved at socialisere i mine ryge perioder.
Det er så nemt at spørger "Har du ild?" og så er man i en åben samtale.
Men jeg tror ikke på at rygere har det sjovere.
Faktisk har jeg det bedst med mig selv når jeg ikke ryger, og det gør sådan at jeg er lidt munter og er åben for grine anfald; men jeg griner ligeså meget når jeg er i mine ryge perioder.
Blondiner har det sjovere ...
Rygere har det sjovere ...
Vi er allesammen bare mennesker, og mennesker har det sjovt.
Og jeg tror det er ligemeget hvilken hårfarve man har eller hvilke sorte lunger man har.
- Vi griner og har det sjovt som vi har det bedst med.
Så ... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Med venlig hisen.
En blondine som både er ryger og ikke-ryger.
tilføjet af

Så er

Storrygeren EfB på igen...manden der har en cigaret der ligger og ryger sig selv, som profilbillede....det burde være et dødningehoved...Hvor ligger intelligensen hos rygere???? ..de VED det er farligt for dem selv og andre, men de ryger alligevel,??? ..at være ryger er et´..men en ryger som "EfB" der provokerer andre med sin udledning af gift, SUCK´s 😮🙁
tilføjet af

På den igen, flot at du stoppede

det er ikke lige let for alle at stoppe rygningen og mange spiser i stedet og det er jo fint nok hvis det er gullerødder, men ros skal du have og vide at når du kan det kan du også blive de kilo kvit, held og lykke.
P.S overse ondskabsfulde tråde som den første du fik her.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.