56tilføjet af

Han er da dejlig........

ER jeg det eneste menneske i denne verden der syntes Michael Jackson er helt ualmindelig sød?????[l]
Der er jo så mange der kun ser på "næsen" men helt ærligt I dont give a damn.
Han var et helt fantastisk menneske, der kun ville alle sine fans det bedste, og det er da en helt fantastisk mand (sådan nogle kunne vi godt bruge flere af😉)
Løveungen sad hele formiddagen og fniste over den her video😃
http://www.youtube.com/watch?v=9fLhs19fvD4&feature=related
Hvad synes i???🙂
Løvemor
tilføjet af

Det må du være

De fleste der ville nok have skrevet VAR ualmindeligt sød.
Og det ville jeg nu heller ikke engang skrive. Har aldrig kunnet se noget som helst sødt ved ham, da han blev en sindsforstyrret voksen.
tilføjet af

Han blev aldrig rigtig......

voksen 😉
Så man skal selv være barn for at fatte fascinationen af Childhood 😃
Og for de der er i barnetroen, lever han for evigt 🙂 [l]
Løvemor
tilføjet af

Nej det er du ikke

Jeg begræder stadig MJ´s død. Jo han havde da sine særheder, men det er klart med den opvækst og eksponering han har haft.
Når man samtidig er så følsomt og empatisk menneske som han var, kan det ikke havde været nemt. Verden var ikke klar til en mand af hans kaliber.
Videoen "childhood" siger meget om hans tanker. Han havde ikke lyst til at være en del af den onde verden, hvor der kun er plads til de perfekte, og MJ har aldrig følt sig perfekt.
Jeg smiler hver gang jeg ser dokumentar programmet om ham, hvor han bliver udspurgt om hans hvide hudfarve, selvom han er født sort.
Som han sagde, "hvide mennesker bruger hele dagen i solen for at blive en anden farve, end den de er født med, men det er der ingen der siger noget til, og suntan industrien tjener milliarder på det."
Det har han fuldstændig ret i, men fordi man var MJ, skulle alt gøres unaturligt.
Den mand havde det ikke nemt og jeg håber der er ro og fred der hvor han er nu.
Musikken er fantastisk og vil altid leve videre, lyt til teksterne og tag ved lære af dem. Det er noget alle burde unde sig selv, and make this world a better place. [l]
tilføjet af

selvfølgelig var verden klar

ellers var han jo ikke blevet så stor ! Han var en fantastisk entertainer og sangskriver, men desværre ikke en stor livskunstner !
-
Personligt har jeg aldrig været vild med ham, men anerkender dog noget af hans musik og selv om man ikke er fan, kan man jo godt synes han var utrolig begavet!
tilføjet af

jeg har svært ved at se

sammenhængen imellem barnetro og at proppe sig med medikamenter !
-
Og hans "pilleri" ved småbørn er jo heller ikke videre befordrende, han bevægede sig på grænsen imellem gal og genial ! og var iøvrigt meget, meget syg !
-
Lad os nøjes med at beundre det han kunne, nemlig musikken og dansen og så "glemme" alt det andet ! desværre var han ikke et "stort" menneske og det kan man nok heller ikke bebrejde ham, med den opvækst han har fået.
tilføjet af

livskunstner

Ikke en stor livskunstner?? Det var jo netop det han var.
Igennem hans musik prøvede han at gøre opmærksom på, den dårligdom der er i verden.
Ingen har kunnet skrive musik omkring dette, som han kunne.
Det anerkender verdens kunstnere i dag efter hans død, de forguder ham nu, hvor han ikke længere er en levende trussel på deres popularitet, men hvor var de da han levede. ??
Sjovt som folk først bliver virkelig anerkendt, efter de er døde og ikke en trussel for andres karriere.
tilføjet af

Hvem er det.......

egentlig der roder op i gamle for længst tilbageviste sager 😮
Efter min vurdering dømmer du en uskyldig. Til gengæld overser du hvordan gridske Grown Ups har udnyttet deres børns kærlighed og venskab til Michael, for personlig vinding 🙁
Hvis du vidste bare en smule om hvordan hjernen reagerer på rusmidler af enhver art, ville du vide at det er en sygdom, som rammer nogle mennesker på lige linie med Diabetes A eller kræft [:*(]
Så din fordømmende holdning synes jeg du bør tage op til revision, jeg formoder du har samme holdning til enhver misbruger så? 😖
Løvemor
tilføjet af

Det interview har.......

vi også moret over 🙂
Men hvor har der været mange spekulationer om hvor vidt han med vilje lod sig "Farve" hvid 😮
Tænk på hvor ulykkelig manden var, da han fik diagnosen Vigilago [:*(] Det er sgú da også topmålt ulykke for en så følsom person, at han først led af Acne og dernæst får den uhelbredelige sygdom [:|]
Dernæst beskyldes han af alverdens kulørte sladderblade for at ville gøre sin hud hvid på den ene eller den anden besynderlige facon 🙁
Ja jeg ved han har fred og vi vil altid mindes ham for alt det gode han gjorde for nødlidende børn, hver gang vi hører hans musik 🙂[l]
I am talking to the woman in the Mirror 😉
Løvemor
tilføjet af

Begavet arbejdshest.......

kan man vel snarere sige 🙂
Du kommer inegn vegne uden hårdt slid 😖
Godt du kan se at hans musik var fantastisk. Egentlig forstår jeg ikke hvorfor man kalder det Pop musik, hans tekster var ofte dybe og rammende for ikke at sige politiske 🙂
Hele hans koncert This is It var faktisk bygget over temaet Klimaforandringer, derfor er filmen yderst interessant ikke blot for fans, men burde være vedkommende for alle 😉
Løvemor
tilføjet af

Han er da

lige til at brække sig over i lårtykke stråler.
Mage til plastikkirurgisk misfoster skal man da lede længe efter.
tilføjet af

Så længe man kan....

...stave til denial.....er det vel i orden.....
Hvis han ikke så åbenlyst havde løjet om sine operationer, så tror jeg at folk havde tvivlet mindre på ham vedrørende andre aspekter i hans liv.
tilføjet af

Han har også

løjet om mange andre ting i sit liv.
Jeg oplevede ham for første gang i Michigan i en lade, hvor gruppen the Jackson's Five optrådte som opvarmningsgruppe til en senere meget kendt gruppe, som var Diana Ross and the Supremes. (Det var dengang hvor en billet kostede mellem USD 3-5 😉)
Fra ret velinformerede kilder (pladeselskabet, bl.a.) har jeg fået lidt at vide; og som sagt, ikke alt var sandheden.
Han behøvede slet ikke at lyve om sine operationer - hvis man blot ser på hanse næse som barn/ung, og det misfoster han havde i ansigtet til sidst, hvorigennem han slet ikke kunne få luft, behøver man ikke at være Einstein for at se hvorvidt han lyver eller ej.
tilføjet af

Misundelsen over....

...at du har fået lov til at opleve Diana Ross and the Supremes.....er stor! 🙂
At der stadig sidder nogen, i deres naivitet, og benægter at MJ var narkoman og opereret til uigenkendelighed, er kun tragisk. Det var fornægtelse i det hele taget, der ødelagde ham.
tilføjet af

God pr.....

....og hårdt arbejde, gør ikke en mand automatisk til et godt menneske.....
Så ville Attila the Hun også være et sødt menneske.
tilføjet af

Det er bare

Historien om negeren..(Ups!) man må jo ikke skrive neger her...men fuck det jeg kalder en spade for en spade...
Altså det er historien om negeren der ville være hvid og med flot arisk næse.. Og ja, det gik jo galt for ham, hans sygelige indstilling til livet gjorde ham til en freak og endte med at afgøre hans skæbne..
Ingen aner hvad der i virkeligheden skete på "Neverland" der var en del af hans sygelige fantasi... King of pop??? King of flop! .. 😮 siger jeg bare
tilføjet af

Ingen grund til

misundelse - du aner ikke hvor mange rædselsfulde børn jeg skulle babysitte for at kunne betale billetten - dengang fik man USD 0,75 i timen for at være babysitter indtil kl. 22. Herefter steg prisen til den formidable af 1 USD ........😃
Men ja, jeg var der, hvor Motown blev født og har oplevet mange kunstnere til billige penge - inden de blev kendte - hvilket jeg den dag idag værdsætter rigtig meget.
Men tilbage til MJ - jeg har aldrig forstået hvorfor han havde så travlt med at lave sig selv om til hvid; for det var dengang, at sorte kunstnere rigtig kom frem (udover dem, der var kendt i jazz verdenen), det var dengang hvor hudfarven indenfor kunstverdenen lige pludselig var underordnet - så for mig at se, var dette skift fuldstændig unødvendigt.
tilføjet af

Hvorfor

Skriver du ikke bare 75cent ??
-1 USD = 1 US Dollar.
tilføjet af

Operation

Mj har ikke løjet om hans næseoperation, han har selv i interview fortalt at han har fået plastikoperationer.
Hans næse fik han bla. lavet om, fordi hans far og fætre altid drillede ham med den, og sagde han så forfærdelig ud. Hans acne blev han ligeledes drillet med, både af familien og offentligheden.
Som han selv siger ville det være et mareridt for enhver, men når man så også skal stå i spotlight hver aften for tusinder af mennesker og udstille sig selv, bliver det for alvor et mareridt. Når han ikke var på scenen, gemte han sig på et værelse.
Har du slet ikke empati nok, til at forestille dig hvad det kan gøre ved et menneske og hvorfor de gerne vil se anderledes ud. ?
Og så forstod han ikke, hvorfor han skulle hetzes med hans operationer, når der ikke findes en person i Hollywood, der ikke har fået lavet plastikoperationer.
Men det var jo fordi han var Michael Jackson...ikke andet.
Mht. hans hudfarve led han jo af en sygdom, hvilket der vist ikke kan være tvivl om mere, eftersom det er opført i hans obduktionsrapport.
De første mange år efter han fik sygdommen, blev han malet sort på de lyse steder, af make up artisten. På et tidspunkt blev det så udbredt, at der var mere hvidt end sort hud. Derfor blev det nemmere, at gøre huden hvid.
I dag på ekstra bladets hjemmeside,kan du bla. se et billed af MJ´s ældste søn der bader og viser tydelige tegn på, at have arvet sin fars sygdom.
Jeg troede ellers ikke, at det var hans biologiske børn.
tilføjet af

Flop

King of flop...manden bag verdens mest sælgende album...flop...seriøst ?
tilføjet af

Jeg mindes ikke.......

at have benægtet nogen af delene? 😮
Han løj ikke om sine operationer, tvært imod 😖
Men det er svært at se hele sandheden, når man er farvet af de kulørte blade 😉
Løvemor
tilføjet af

Nu tror jeg du skal.......

passe på med at bevæge dig længere ud end du har forstand til 😮
Hvilke kilder har fortalt dig hvordan Attila Hunnerkongen var? Har du en historisk kilde måske 😉
Løvemor
tilføjet af

Ja jeg er også........

målløs 😮
Løvemor
tilføjet af

Har du da ikke fattet.......

at manden led af en uhelbredelig hudsygdom kaldet Viteligo, som gjorde at hans hud blev spættet og han ikke kunne tåle direkte sollys? 😖
Derfor brugte han pudder og creme for at skjule det når han skulle optræde 😃
Hans far hærgede ham med hans brede næse da han var barn, derfor fik han fortaget næseoperationer 😮
Vis dog lidt empati, i stedet for dumt at tro på alt hvad der bliver skrevet i tabloidpressen 🙁
Og hav lidt respekt for en kæmpe kunstner der nok har gjort sit for at underholde dig og dine igennem mange år 😉
Løvemor
tilføjet af

Ja det er mig........

ufatteligt at folk bliver ved med at hetze MJ med de fantastikse fortællinger fra ugeblade og billige dagspresse 😮
Men det er jo som at slå i en dyne 😉
Løvemor
tilføjet af

Tilføjelse.......

Er det føljeton du har læst i Hjemmet?
Eller tør jeg tro på at du har kulturel begavelse nok til at have hørt, måske ligefrem set og oplevet, Giuseppe Verdis opera Attila? 😉
Løvemor
tilføjet af

Hold nu op....

...med dit forudindtagede og ubehagelige pjat.
Jeg er gået ud fra interviewer med MJ på fjernsyn.
tilføjet af

Og med dette vil du så sige.....

...at DU kender hele sandheden....?! Please....!!
tilføjet af

Og så blev vi personlige igen.....

Du kan simpelthen ikke lade være med at blande dine følelser for andre debattører ind i dine debatter. Det er simpelthen ækel.
tilføjet af

Du har lige tabt mig

hvad har mandens hudsygdom at gøre med kosmetiske operationer som forårsagede at han dårlig kunne trække vejret?
For min skyld kan diverse kunstnere smøre tjære i hoved og sætte fjer på - jeg er bedøvende ligeglad, for det er kun dem, det går ud over.
M.h.t. empati eller mangel på samme - jeg SKAL altså nødvendigvis udvise empati, fordi DU synes det er det rigtige? Må jeg ikke have lov til selv at vælge overfor hvem og hvornår JEG udviser empati?
OK - du synes at han var en kæmpekunstner, men heri er jeg heller ikke enig. Jeg synes at det bedste han kunne levere af sang var i hans unge dage - resten af tiden lignede han en skamferet cirkusklovn med bevægelser, der af alt mindede mest om en der lider af Huntington's chorea.
Og lige til sidst - han har ved Gud ikke underholdt mig og mine igennem mange år - min, min datters og mine venners smag går helt andre veje, så den underholdning er du velkommen til at stå alene for.
tilføjet af

Så er det jo godt

at du har sandheden andre steder fra, end de kulørte blade - hvor er du heldig!!!
(Ironi kan forekomme i dette indlæg)
tilføjet af

Man skulle tro at du fik

penge for at forsvare ham - eller er du blot så eensidig?
tilføjet af

Du fornægter dig aldrig....

Men jeg ville også blive forbavset hvis det ikke var fornærmelser med i dine indlæg til mig. Du kan bare ikke tåle at jeg ikke forguder MJ. Du er da godt nok forudsigelig.
Men måske skulle du læse lidt selv, inden du udtaler om noget du slet ikke har styr på.
http://da.wikipedia.org/wiki/Attila
tilføjet af

Jeg har mine......

kilder i orden, med en uddannelse som klassisk arkæolog, har jeg styr på min historie 😉
Så jeg behøver ikke Wikipedia til at bakke mig op 🙂
Tag det som du vil, din kildeangivelse imponerer mig ikke 😃
Løvemor
tilføjet af

Nej Kajsa.......

igen tager du fejl, hvordan skulle jeg have følelser for andre debatører jeg slet ikke kender?
det er holdninger og provokationer der trækker læsset her 😉
Løvemor
tilføjet af

Nåååå........

jamen så har du jo sikkert ret 😖
Hvilket interview om jeg tør spørge?
hvorfor er jeg i øvrigt ubehagelig? Jeg stiller nogle spørgsmål 😮 Det må være dig der tager det personligt 😉
Løvemor
tilføjet af

Ihh bevares.......

Din smag skal du selvfølgelig have lov til at have for dig selv 🙂
Jeg går ud fra at enten elsker man manden, eller også hader man ham 😮
Her lader vi os gerne gennemsyre af musikken og begejstres af hans musikvideoer, som oftest er af en noget anden karakter end det fniller fnaller der sendes ud i dag 😖
Løvemor
tilføjet af

Bedste forsvar.......

er et angreb 😉
Du har tydeligvis ikke forstået mit budskab, eller anonyms, for den sags skyld 😖
Kan du holde dig til de facts der rent faktisk eksisterer eller hvad blev det til at lytte i en diskussion, kan man kun hører sig selv? 😮
Løvemor
tilføjet af

Gør du...........

Jeg forholder mig til de facts der findes om manden og jeg synes han var fantastisk 😉
Jeg ved at 99,9 % af det pressen fortæller om alle kendte er løgn og når du tror på bare halve sandheder og bringer det til torvs, så er du ikke bedre end sladrebladene 😕
Det er min overbevisning, efter at have solgt billeder til dag og ugeblade for nogle år tilbage 😮
Løvemor
tilføjet af

Du behøver ikke.......

fortælle at du er ironisk, så går det fikse af dit indlæg og det bliver bare pinligt 😉
I øvrigt, hvis du kan tage en positiv sandhed om manden, som jeg sætter højt, havde han en dejlig hest, som han reddede fra en krank skæbne, den var tjenlig til at blive aflivet, da han købte den og bragte den hjem til Neverland [s]
Og sådanne historier kunne jeg blive ved med........🙂
Men disse tæller vel ikke i dit samlede billede af manden 😉
Løvemor
tilføjet af

Se, allerede her

er vi uenige om anvendelsen af ord som elske eller hade.
Jeg hverken kan eller ønsker at elske en pop-idol eller anden ukendt person; ligeså lidt som jeg vil være med til at jeg hader pågældende.
Jeg kan elske mine nærmeste, jeg kan have mine antipatier mod nogen, men decideret at hade nogen er ikke lykkedes mig endnu.
I må gerne svømme over i Jeres udelte begejstring for personen, men det indebærer vel stadig ikke, at vi andre nødvendigvis skal deltage?
tilføjet af

Angreb på hvem?

Det er dig der farer i flint over at nogle ikke synes at MJ var Guds gave til Jordens befolkning.
Rent reelt er der ingen der ikke kendte ham personligt ikke i stand til at fortælle noget som helst om manden - andet, end det man har læst eller lyttet sig til via artikler, interviews, m.m.
Jeg anser dig dog for at være mere begavet end som så, for du tror da vel ikke på at et iscenesat interview er den skinbarlige sandhed?
tilføjet af

Og dette indlæg fra mig....

...var så provokerende, at du følte at du var nød til at blive personlig.....?
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=25&conference=283&posting=2079122
tilføjet af

Jeg må ærlig indrømme.....

....at man må tage hatten af for en arkæolog der påstår at kende mere til Attilas personlighed, en den samlede historiske fakultet.... 😃
Jeg er bedøvende ligeglad med om jeg imponerer dig eller ej. [f]
Hvem tror du ærlig talt at DU imponerer med dine akavede forsøg på at angribe alt med en puls der ikke deler dine synspunkter omkring MJ? 😃
tilføjet af

Så ved du ikke....

...at selv samme hest var ved at lide den kranke skæbne at sulte til døde, fordi MJ ikke havde penge nok til at fodre den.......? Nå ikke.
tilføjet af

Du er for lang tid siden....

...holdt op med at stille spørgsmål. Du gør det til en mission at angribe dine meddebattører så snart de ikke er enige i din fascination af MJ.
Jeg er gået ud fra et interview lavet af en ung journalist, der blev sendt kort tid efter han døde. Der nægtede MJ kategorisk at have fået lavet nogen som helst kirurgiske ændringer af hans udseende, og hele hans attitude i det interview var mildest talt underligt og akavet. Mest fordi at alle vidste at han løj. Men det så du vel ikke?
Du siger at du går ud fra musikken når du roser ham, og at I derhjemme koncentrer jer om det. Alligevel sidder du på barrikaderne og tager ham i forsvar så snart der kommer det mindste negative om ham. Hvorfor er det så vigtigt for dig?
Det fremgår tydeligt af samtaler med venner og dem der var tæt på MJ, at han slet ikke var så "nuttet" og uskyldsren som du vil have ham fremstillet.
tilføjet af

Du må beholde din fascination....

...af manden, og troen på at du er gået ud fra fakta i dine indlæg. Tro kan flytte bjerge. 😃
tilføjet af

Det har jeg.......

da heller aldrig bedt dig om at gøre?
Jeg har vel ret til at tage til genmægle, når jeg mener du ignorere facts om manden, som er beviselige 😖
Løvemor
tilføjet af

Hvor i al verden.......

har du nu samlet den skrøne op Kajsa? På Wikipedia?
Dine indlæg er ved at være meget underholdende 😃😃😃
Løvemor
tilføjet af

Nej faktisk ikke.....

.....selv om jeg ser Wiki som et ret informerende kilde.
Det var på CNN, hvor de rapporterede fra Neverland efter MJ havde forladt det mit i hans bankerot. Han havde også overladt dyrene til sin skæbne, og havde det ikke været for dyrlægerne i området havde dyrene sultet ihjel.
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3187530,00.html
Vi starter med denne, og så ser jeg om jeg kan finde mere.
tilføjet af

ppppfffrrrrfffrsssjjjttt !

haaaaalllooo !!! et real ! please ! manden var psykopat og medicinmisbruger ! lad os dog for f...... ! da få lov at beundre det han kunne ! og lad os få lov at "glemme" alt det "andet" ! præcis som med Marilyn Monroe, Elvis og andre som blev syge af "populariteten" eller hvad det nu er/var !
Jeg fordømmer ingen ! beviserne taler deres tydelige sprog, om en meget syg person!
Derfor kan han jo godt være et geni på sin lille "pind" men livet går jo altså videre ! og verden er såmænd ikke meget fattigere uden M.J. ! så stor en reformator har ikke været !
Men bevares ! alt respekt !😉[s][f][l]
tilføjet af

sludder !

og det døde han af !!! 😃😃😃
tilføjet af

Nu må jeg.......

protesterer 😮
Du kan have dine fordomme som du vil, men at kalde Michael psykopat 🙁 🙁 🙁
Du aner ikke hvad du taler om 😕
Jeg tror du skal passe lidt på hvad du kalder folk i flæng, Michael var excentrisk JA, men aldrig tilnærmelsesvis psykopat, dertil var han for følsom og empatisk 🙂[l]
Godt du er enig i at hans musik er fantastisk 😉
Løvemor
tilføjet af

Ja, jeg kunne

også godt lide hans sange🙂
Det var da helt vild så mange der har skrevet her.🙂
Nå, men, ja, synes stadig det var synd han skulle dø i så tidlig en alder, men det synes jeg mange af de store stjerne gør.[:|]
tilføjet af

Historien om manden

fortæller om en meget syg mand, som tilsyneladende kunne lide at "gramse" på småbørn, en mand som i handlinger ikke var empatisk (måske i ord).. !
-
NOGET af hans musik og hans show var fantastisk, ikke alt og de videoer hvor han overgramser sig selv, finder jeg sygelige og kvalmende !
-
Æret være den som æres bør ! og nøjes med at beundre ham for det han kunne ! ikke som menneske !
tilføjet af

Pervers smag

!!!
tilføjet af

Naiv Se og hør pige

!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.