2tilføjet af

Han bærer mit smykke..hvad betyder det?

hej
Jeg har en ven, som jeg er forelsket i, men han siger han ikke er det i mig. Vi har dyrket sex nogle gange i løbet af efteråret, men jeg er gået hen og blevet meget forelsket. Vi smser lidt og ses et par gange i måneden. Meen jeg har foræret ham en personlig gave, som jeg sagde ikke forpligtede ham til noget (at komme sammen med ham) det var et smykke. Han bærer nu dette smykke hver dag. Tror i jeg betyder noget for ham, når han viser og bærer smykket?? el. bærer man også et smykke man har fået af en veninde (en af det modsatte køn)?? hvis man ikke har følelser for personen?? Hvad siger i ville i bære smykket, hvis i intet følte for personen?? Han ved jo godt hvor forelsket jeg er. Hvad mener i??
tilføjet af

Puha....

Hej Forelskede!
Ja jeg ville klart bære et smykke jeg havde fået af en ven - også selvom det var en "drengeven".
Men jeg ville aldrig dyrke sex med én af mine venner - og det er jo nok lige der forskellen på drenge og piger er. Jeg vil vove den påstand at drenge har ti gange nemmere ved at holde følelserne ude af et sådan bolle-forhold.
Og nu er du så faldet for din ven, og han siger han ikke er forelsket i dig. - Jeg er bange for han taler sandt - men der er kun én måde at finde ud af det på - sig til ham at I må stoppe jeres bolle-forhold medmindre han vil noget mere.
Svarer han at han ikke vil miste det I har, har du vundet, svarer han det modsatte har du stadig vundet - du har nemlig nu al mulig grund til ikke at spilde mere tid på jeres forhold og at gå ud i verden og finde en rigtig dejlig fyr, som vil passe godt på dig!
Held og lykke :0)
Knuzzz.
tilføjet af

tag ham med storm...

Lad os nu se engang søde.. de sagde også der ikke var bomber i irak.. Vi mænd kan være noget for os selv.. men sagen er en helt andet.. vejen til et godt liv ligger i et godt sexliv.. hvis jeg var dig.. ville jeg invitere ham hjem.. dække op til den helt store romantiske hygge.. og forføre ham grænseløst.. vind din prins min pige :-)
Raven
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.