9tilføjet af

til koncert med Peter

Vi havde aftalt at vi skulle mødes på amager strandpark til grøn koncert.
Solen var brudt igennem de regntunge skyer om morgenen, så jeg havde taget en chance og taget en sommerkjole på der gik til midt på låret.
5 piger høj var vi kommet der ud og havde købt de obligatoriske billetter og så var det bare med at komme indenfor.
Da vi var kommet indenfor skulle jeg lige tisse, så jeg gik ind på toilettet, men det var helt overtisset, og toiletpapir var der ikke mere af. Skønt tænkte jeg, men jeg tog mine trusser af og tørrede brættet af og puttede trusserne i tasken.
De andre havde bredt et tæppe ud, så vi kunne sidde og få en øl eller to.
Jeg satte mig ned så de andre ikke blev klar over at jeg rent faktisk var trusseløs og sørgede for at dække mig til så andre heller ikke blev klar over det
tilføjet af

droppet

jamen så dropper jeg den bare
tilføjet af

helst ikke

Nej du skal ikke droppe den, vil da gerne høre mere
tilføjet af

fortsat alligevel

Vi satte os på et tæppe og sad ved vandet for at høre musikken, fordi oppe ved scenen var der for mange mennesker.
Snakken gik lystigt og endelig kom det band vi var kommet for at høre, så vi blev enige om at pakke sammen og komme op til scenen for både at kunne se og høre dem.
Jeg havde godt set en lyshåret fyr der var passeret flere gange forbi os og havde haft øjenkontakt med ham en gang eller 2.
Da vi kom op imod scenen var der om muligt endnu flere mennesker, og da jeg et kort øjeblik var uopmærksom, var de 4 andre blevet væk.
Vi havde aftalt at mødes når dette band var færdigt så jeg stod bare og nød musikken, da jeg blev puffet i ryggen, jeg vendte mig om og så ind i et par blå øjne og kunne nu se at det var fyren jeg havde haft øjenkontakt med. Jeg fik et stort smil og kunne ikke undlade at gangælde smilet.
tilføjet af

og så skete der lidt mere

Folk skubbede og masede og jeg kunne mærke hans brystkasse imod min ryg, ikke at det generte mig, da hans hænder tog fat om mine hofter, da folkemassen igen gav et skub, han lænede sig frem og sagde i mit øre at det var for at jeg ikke skulle vælte.
Hans hænder forsvandt derefter ikke men lidt efter lidt krøb de ned til mine hofter, hvor jeg kunne mærke at han kort ledte efter mine trusser. Da hans fingre ikke fandt mine trusser, blev min kjole løftet lidt op og hans fingre, gik på opdagelse på min numse.
Jeg lod mine fingre søge bagud og kunne mærke at det havde efterladt et indtryk på ham, at finde mig trusseløs.
tilføjet af

lynlås

Jeg trak hans lynlås ned og fik lirket mine fingre ind bag hans underbukser, så jeg kunne mærke at hans blodtilførsel var steget derinde bagved.
hans fingre forsvandt fra min numse og han åbnede knappen i bukserne, så jeg bedre kunne komme til at pille lidt ved ham.
han sank lidt ned i knæ og jeg kunne mærke hans manddom mod min ene balle. han lirkede en finger op i mig og jeg var tændt af hele optrinet.
tilføjet af

Fortæl, fortæl...

Må sige historien begynder at tage form og blive interessant. Er spændt på at høre fortsættelsen... ;o)
tilføjet af

Mere mere...;)

Ja, vil meget gerne høre mere...
Du er kanon til at skrive - har også læst de to andre du har skrevet!!
tilføjet af

Skriv

Skriv så forhelvede. Jeg kan stadigvæk mejsle runer med mit lem. Ligesom jeg kunne til dine andre historier
tilføjet af

Skriv

Skriv så forhelvede. Jeg kan stadigvæk mejsle runer med mit lem. Ligesom jeg kunne til dine andre historier
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.