4tilføjet af

forvirret, forelsket og jaloux!

Hej.. jeg er en pige på de snat 17 år..
Jeg har ikke haft så mange kærester og dem jeg har haft, har været ret uheldige, det skal forstås sådan, at de ikke har været til at stole på og ikke har behandlet mig som man burde behandle en kæreste.. f.eks. ikke svaret fordi at vennerne var mere vigtige, og ikke tilladt at jeg snakkede med nogen andre drenge overhovedet. men det er jeg ude af nu...
Nu har jeg en dejlig sød kæreste, som er den bedste i verdenen.. men jeg har et problem.. jeg bliver tit jaloux og nervøs.. jeg for tæller ham ikke så meget om det, da jeg ved at han ville bleve ret skuffet, hvis han troede at jeg ikke stolte på ham.. F.eks. når han er til fest uden mig, får jeg en følelse af uro indenvendig, og bliver bange for at han skulle komme til at gøre noget... det er nok noget pjat, da han er vild med mig.. men efter at kun havde været i dårlige forhold, kan jeg ikke rigtig finde ud af det...
hvad skal jeg gøre for at slappe af?
Jeg ved bare at hans ekskæreste er vild med ham, og sører for at være til alle fester han er til, så det er lidt irriterende... selvfølgelig kunne jeg og være der hver gang, men det er besværligt, da vi bor et stykke fra hinanden, og jeg ikke bare lige kan smutte der hen...
problemet er også, når vi er sammen, så vil han helst ikke til fest, da han helst bare vil være sammen med mig.. Men han vil gerne når jeg ikke er der! Det gør mig også irriteret og jaloux.. jeg tror ikke han tænker over det, men alligevel.. og ja jeg har snakket med ham.. men det er somom han ikke forstår..
når han snakker med en pige, får jeg en følelse af at ville slå hende.. eller bare få hende væk fra ham.. hvad skal jeg gøre???
hilsen Mai...
tilføjet af

hmm...

Hejsa Mai..
Ked af at høre det er de forkerte fyrer du har omgået med for i tiden men godt at høre det er over stået!
-Men er det nu også overstået?
Det er gode tegn at han er vild med dig... men på hvilken måde er det lige han er vild med dig på?
Er det en god krop du har som virker tiltalende for mange eller er det dit indre?
Det er også gode tegn med at han hellere vil tilbringe tid sammen med dig alene end lige ude ved fester... men kan selvfølgelig også være fordi der måske er noget at skjule?
Det er rigtig godt at du har prøvet at snakke med ham om det... men helt ærligt den med at han ikke helt forstår virker da lidt tynd!
Det er hele 3 ting som er MEGET mistroiske og synes ærligt talt det er 3 ting for meget! For det har du ikke fortjent..!
Jeg synes du skulle tage det op én gang mere og konfrontere ham med problemet og dens alvor for ellers går det hele bare i stå for dig. Hvis han stadig ikke forstår tingene skulle du seriøst overveje at finde en anden som du kan være bedre tjent hos fordi en dejlig sød kæreste ville ikke behandle dig sådan.
Men selvfølgelig udelukker jeg da ikke muligheden for at der rent faktisk kan være logiske forklaringer på det hele men prøv nu at snakke seriøst med ham om det og find ud af hvor meget det egentligt er du betyder for ham.
Din følelse af at holde andre piger væk fra ham ville jeg nu vove at sige er naturligt nok fordi du elsker ham og holder garanteret også af det forhold i har sammen. Men din følelse af jalousi får dig til at ville beskytte det forhold og dermed holde andre væk for at bevare det.
Alt Held & Lykke Herfra!
tilføjet af

hejsa stakkels Mai

en lille hilsen fra en "gammel" kvinde..*G*
Det du oplever er faktisk meget normalt for din alder.Man er totalt usikker på sig selv og det overfører man så til at andre oz mener sådan....
Nu ved jeg ikke hvor gammel din kæreste er,men det lyder somom han er mere eller mindre jævnaldrende med dig.
Lad være med at overfør dine gamle forholdserfaringer til ham,for så ender det bare med at han ser dig som en "pind i r...." og dropper dig..Du er jo selv blevet behandlet som du nu behandler ham,ikk!!!
Vær glad for at han er din og at der nok er nogle ,som er vildt misundelige på dig..Den tanke skal du fortælle dig selv hver gang en pige står og savler....Det gør det faktisk ret morsomt og din kæreste blir garanteret mere vild med dig ,fordi han ikke skal gå på listesko hele tiden...Hvis han skulle falde i et hul,så er det ham der er en lort og det var sket på et eller andet tidspunkt alligevel.Fortæl dig selv mange gange om dagen at du er god nok til ham og prøv at slappe af,så skal du se.....Både du og han får det meget bedre selv og med hinanden......
knuz og kram fra mig
Held og lykke
tilføjet af

Det skal nok gå

hej mai..
slap af, jeg ved det svært men jeg har været der.
i dag e jeg forlovet og har det godt..
Sæt dig tal med din fyr om det.
knus
tilføjet af

tak

tak for jeres svar..-alle sammen..
jeg har brugt jeres råd, eller de fleste af dem, og de har virket til dels..
Jeg snakkede med ham, men han sagde at han havde det ret meget på samme måde.. altså han kunne ikke lide jeg snakkede med drenge alene og sån..
så det er jo ude af verdenen.. men det er bare det at jeg stadig bliver jaloux men aner ikke hvorfor.. jeg ved han ikke vil være sammen med nogen anden.. men ahh... det gør mig bare så irriteret at jeg ikke kan slappe af..
jeg stoler på ham, men ikke på pigerne omkring ham..
det er nok noget jeg skal arbejde med, og det er nok meget normalt i den her alder..
men tak for jeres svar..
hilsen mai !! ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.