24tilføjet af

Hahahaha - Aprilsnar!

Jeg er gravid! Jeg slår op! Du er fyret..
Aprilsnarer er lede, men også ret så sjove!
Hvert år laver de danske medier en aprilsnar, hvor de opdigter en falsk historie – sidst på dagen afslører de, hvad den falske historie var. Men det er ikke kun i medierne det sker.
1. april er dagen, hvor alle bilder hinanden alt mulig ind.
Hvad er jeres bedste aprilsnar oplevelser? Har i opdaget nogle af mediernes? Og har i nogen gode idéer til, hvad man kan bilde sin kæreste, ven eller mor ind?😉
tilføjet af

Sdiste år fortalte jeg...

...under en jyllandstur min kone derhjemme, at jeg havde fundet en herreløs schæferhund på en rasteplads ved Randers.
Da den var efterladt, var der ikke andet for, end at jeg tog den med i bilen - og ville lade den overnatte sammen med mig på hotel om natten. 🙂
Hun var meget bekymret for endnu en hund i huset, men da jeg havde bedyret, at det var en tæve - blødte hun lidt op!

Faktisk glemte jeg min lille aprilsnar bagefter - så jeg fik noget af en chok, da jeg kom hjem! 😮
Der var indrettet endnu en hundeseng og et nu dobbelt foderstativ! 😖 😖 😖
Man kan jo så spørge hvem der tog fusen mest på hvem? 😃 😃 😃

M47
tilføjet af

Sydney er aprilsnar

Jeg tror, at Sydney Lee er en aprilsnar. Også tror jeg også, at det med at Caroline Woz skulle være blevet polsk statsborger er en aprilsnar. At Khader skulle skifte navn til Jensen er helt sikkert også løgn..Har ikke fundet flere..
tilføjet af

Har narret min mand

Har lige skrevet til min mand at jeg har købt et par Manolo Blahniks på udsalg til 2800kr!! Han blev pænt sur, og brokkede sig over at vi ikke har råd, hvilket vi bestemt heller ikke har.. Haha :-)
Så der fik jeg ham.. Min søn på knap 5 år var ved at bilde pædagogen i børnehaven ind at der havde været en giraf i vores have i nat.. Han har ikke helt fattet konceptet endnu..
Mvh stine
tilføjet af

Det mener jeg han har

For i vore dage er aprilsnar blevet noget ondartet.
Din søn gør, som vi gjorde før i tiden. Nemlig laver sjov. Det er da også meget mere festligt, hvis folk tror på det. Den anden måde gør ondt på den det går ud over. Hvad sjovt er der ved det.
tilføjet af

Håber du fik røde øre.

😃
tilføjet af

Forstår hvad du mener

men konceptet er vel at man skal narre med noget der rent faktisk kunne være rigtigt? Og samtidig være sjovt? For det er da usandsynligt at der skulle komme giraffer forbi.. Ihvertfald der hvor vi bor :-)
tilføjet af

sidste år

Sidste år holdt vi familiefest, som tilfældigvis var 1.april. Vi skulle overnatte, og der var bestilt et gæsteværelse i bebyggelsen. Da vi kom, sagde værten, at der desværre var dobbeltbooked, men vi kunne sove seks personer i sønnens værelse på 12 kvadratmeter.
Vi troede på det i en time, hvor jeg spekulerede på, hvordan vi skulle arrangere os. 😃
tilføjet af

Ikke kun aprilsnar

Ham Sidney Lee er en nar HELE året rundt!
tilføjet af

Lærer bare aldrig at forstå...

Hvorfor medierne er så dumme at afsløre en aprilsnar allerede inden dagen er omme... Man burde sgu da vente til næste morgen med at skrive det i avisen...så vi rigtigt ku sidde på jobbet næste dag og sige, "aargh...var det bare pis det hele..?" så folk inden da kan nå at få smsset det til kæresten, naboen, kollegaen...
tilføjet af

DET gjorde jeg...

...og så fik jeg den tvivlsomme ære af at skaffe plads i vores udhus til 1 stk. hundeseng + 1 stk. dobbelt ædetrugsæt! 🙂
Så nu er vi klar - hvis en stakkels herreløs hund forvilder sig ind til os! 😃

M47
tilføjet af

Kun en jeg håber er en aprilsnar

Jeg ved det ikke, men den lyder lidt for usandsynlig, men hvem ved, der må da være nogen nyheder på denne dag der er sande.
og jeg holder alle mine narrestrejer i ca 1 mdr for så tror folk nemlig på dem, for den dag har de glemt :-)
tilføjet af

Ha ha ha...ufoer lammede flytrafik *lol*

Ja, vist man tror på ufoer... men der skal virkeligt meget til, før jeg begynder at tro på dem... Ville ik engang ha troet på det, om det så var februar...
Og så står der på bt.dk AFSLØRET: Se årets mange aprilsnarre. Det burde de skrive i morgen...
Jeg blir helt flov over at være menneske...
Men du har da i det mindste masser af humor, missfalster...så jeg må ha dit nr.. he he
PS: Uden at være nogen fodboldfanatiker, tror jeg sagtens vi ku ha lært en del af, hvis Drillo gad afløse Olsen...
tilføjet af

Der er udskrevet valg til maj

Efter at der er opstået uovrensstemmelse i den røde blok har statsministeren udskrevet valg for han tror nu at kunne vinde valget og danne regering med Dansk Folkeparti. 😖Du søde milde!
tilføjet af

blå blok Vinder

det næste valg sammen med DF.
tilføjet af

Det er mange aprilsnar .,,,

tilføjet af

fuck

fuck man
tilføjet af

Synes desværre,

der er langt i mellem dem, man hopper på... Men det har jo nok også noget at gøre med, at vi er meget skeptiske lige den dag.
Men jeg synes nu også at nogle af medierne, skulle gøre sig lidt mere umage. Den med ,at "Ulven Peter" (fra Paradise Hotel") stiller op for DF, var alt for tynd og gennemskuelig.
tilføjet af

Er det godt?

Med Lykke som statsminister og Per som Økonominister. Pia får et nyt velfærdsministe- rium, og LA tar sig af finansministeriet.
tilføjet af

Outsourcer konflikt til indien

tilføjet af

Alt er jo relativt...

Jeg ved såmænd ikke hvor usandsynligt det var med girafferne. Se nu mig i november. Jeg var helt sikker på at jeg så nogle pingviner trave forbi udenfor mit vindue. Der var klirrende frost.
Det eneste som gør det usandsynligt er, at jeg bor på 2. sal. Så skal det denundelynme være nogle store pingviner 😃
Mvh Lagermann
tilføjet af

Bedre sent end aldrig....

Jeg ved godt at jeg er håbløst bagud, da det nu er 4. april. Men jeg vil aldrig glemme den aprilsnar som min far kørte på mig da jeg var 7-8 år. Og pænt naiv!
Min far vækkede mig da jeg lå i min dybeste søvn. Godt søvndrukken gned jeg øjnene og spurgte om det var min fødselsdag. Det er nemlig 2. april. Det sagde han nej til. Men han ville at jeg skulle skynde mig at stå op da der var landet en flyver på vores mark.
Ni ud af ti unger ville ane uråd der. Men ikke jeg. Ikke alene fordi jeg som sagt var naiv, men vi havde faktisk en mark som lå lige op ad den lokale sportsflyer plads.
Der gik en prås op for mig da hele min familie stod klare til at grine mig sønder og sammen da jeg endelig kom ned i vores køkken. Sådan noget giver én hård hud på humoren 🙂
Mvh Lagermann
tilføjet af

Ranslirpa.

Jeg fik en privat mail om at der havde været en siden "afblæst" aprilsnar.
Det rygtedes, at et jordskælv ved Glyngøre havde gjort Sallingsund-broen så ustabil, at det ville være uforsvarligt at benytte den, og den måtte rives ned. De gamle færgelejer ved Sallingsund er nedlagt, og Skives borgmester forhandlede med Fur og Hvalpsund færgeoverfarter om at lave en forbindelse til Nykøbing M; men det ville blive en ret lang færgetur, og der ville slet ikke være kapacitet til at klare trafikken. Heldigvis stabiliseredes broen igen, da kalenderen skiftede til den 2. april.
Jeg husker for en de år tilbage, at der var planer om at digitalisere Københavns Rådhusur bl. a. med store lysende displays i stedet for de hidtidige urskiver med visere. Planen blev straks taget af bordet 2. april
tilføjet af

Sommertid afblæst....

Lige en til.
For snrt længe siden kom DR-TV-avisen en 1. april med en oplysning om, at det var besluttet, at der alligevel ikke skulle vær sommertid, dvs. at man skulle stille urt tilbage til normltid igen. Flere gik påå den.
tilføjet af

Jeg hørte engang om en kineser.

der hed Jen Sen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.