8tilføjet af

Hadfulde ord?

Hvornår er ord psysisk tære? Hvis en person bliver ved med at køre på en, og man i det lange løb føler man er ved at bryde sammen, hvad så? Hvad skal man gøre?
tilføjet af

Du mener psykisk terror

Der er kun tre muligheder:
1) Du siger alvorligt og roligt til personen, at første gang var det bare dril, men nu er det blevet til mobning, og at det skal stoppe nu.
2) Hvis det er i et kultiveret milijø og ovennævnte ikke virker så sig det højt til personen, så også andre hører det.
3) Gør gengæld måske med noget andet. Problemet med dette er, at det ikke er sikkert, at personen kan gennemskue sammenængen.
Ja så er der også en 4 mulighed. Du kan bruge woodoo, ja jeg tror dog ikke selv på, at det virker, men du kan tage et billede af personen og stikke nåle i dette.
tilføjet af

Afbryd forbindelsen

Du skal simpelhen afbryde enhver forbindelse med den person.At køre terror på en person er noget så nedladende for ofret.Selvom det er et familie medlem,skal der bare gøres kort proces.At finde sig i terror,gør kun et svagt menneske,ok,nogle er mere svage end andre.
Jeg hører nok til den hårde kerne,som ville gøre kort proces,uanset hvem det ville gå ud over.Nogle behandler andre,som de selv ønsker at blive behandlet.
tilføjet af

4. nåh nej 5. mulighed ;o)

Måske, hvis du skifter billedet ud med en dukke, det så virker? Husk bare den ikke må være levende, for ellers får du VIRKELIG problemer. *S*
Det var så 4. mulighed, men den 5. er da også at alliere dig med en anden; kollega, hvis det er på arbejdspladsen, en kammerat eller lærer, hvis det er i skolen osv. Der foregår utrolig megen drilleri OG mobning begge steder, chokerende faktisk at voksne mennesker kan opføre sig sådan, at en kollega lige frem kan blive drevet ud af en arbejdsplads? Problemet ligger netop i, at mange - såvel mobberne som ofrene - ikke forstår at skelne mellem de to - altså om det er simpelt uskyldigt drilleri eller grov mobning. Definitionen af mobning er dog drilleri, fysisk eller psykisk, som foregår systematisk og over en længere periode, så hvis DU føler dig mobbet, så er det højst sandsynligt mobning.
Er det en af dine kolleger, der mobber dig, og du ikke har nogen anden kollega, du tør betro dig til, så gå til chefen og læg kortene på bordet. Chefen har PLIGT til at hjælpe og stoppe det.
Er det derimod selve chefen, der mobber, ja, så har du et problem. Så er der kun een ting at gøre; som Krydsfiner skriver, at gøre omgivelserne opmærksom på mobningen ved i fuld offentlighed at bede mobberen stoppe.
Håber du klarer dig. Ellers skriv igen med flere detaljer!
Knus D.
tilføjet af

Terror

Terror er ALTID ondt, uanset om det er psykisk eller fysisk, og afstedkomer ikke andet end dårligdom.
Så hvis det er terror, så drop vedkommende, du kan da ikke mene, at du holder af en der yder terror vel??
tilføjet af

Hmm...

Hvad så når det er et familie medlem du bor sammen med som gør disse ting? Det er som om at der bare ikke kan være ro & fred. Når der så lige skal være opmærksomhed på personen bliver der smækket hårdt med døren og vi andre får at vide at ALT er i vejen med os. Og det begynder at bliver for meget for mig...
tilføjet af

Flyt...

Så flyt! Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor gammel du er, men du har muligheden for at flytte, og få økonomisk støtte selvom du er under 18. Du skal dog om en studievejleder el. lign. først. Hvis du er over 18 er der jo ingen problemer i det ;o)
Det er altid hårdt når det er nær familie der terroriserer én, men du må gøre op med dig selv at selvom personen står dig nær, så kan du ikke være tjent med at blive behandlet sådan.
Flyt, og du er fri!
tilføjet af

Dit barn?

Er det dit barn der er gået over stregen? Teenageren der pludselig tror han skal bestemme?
tilføjet af

...

Nej, det er ej et barn som er gået over strengen. Jeg har ingen børn, det er jeg for ung til, jeg er kun 17 år. Det er min stedfar...
Det er meget nemt at give råd osv, men det er svære at sætte dem i aktion når man står i situationen. Der er mange ting på risk. Jeg er ikke alene, der er andre mennesker at tænke på.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.