1tilføjet af

erhverspraktik?? nyttigt/problematisk

Jeg er en pige som er på vej op i 9. klasse... jeg skal snart i erhverspraktik og skriver derfor dette indlæg, hvad er meningen med erhverspraktik? at vi får prøvet det job som vi synes er spændende? det er hverfald min opfattelse, men hvorfor skal man blive snerret af, og folk er ubehøvlede overfor en når men ringer og pænt spørg om de har plads til en erhverspraktikant i 1 uge..?? altså ærligt så for det hverfald mig til at miste modet lidt, at folk skal være så uhøflige overfor en, hvad er der galt med at sige pænt nej??
Det er trods alt jeres eget erhverv I skal "præsentere"?! har jeg ret eller er jeg helt forkert på den?
Selvom i ikke kan give mig et svar på dette, så sætter jeg pris på at i har læst mit indlæg, tak..!
tilføjet af

måske misforstået

jeg ved selv hvor svært det er at få en erhvervspraktik plads. jeg gik selv ud af 9 klasse for 5 år siden, og har i forbindelse mad de andre uddannelser også mødt modstand når jeg skulle have erhvervspraktik plads.
et godt råd. lad være med at ringe rundt, vær "fræk og pågående" opsøg forretningen personligt, og sig dit navn, skole og grunden til at du er her idag. medbring dine praktik papirer og lad dem se på dem. nogle virker måske uhøflige, men et vil jeg sige til deres forsvar. Ikke alene hører de fra hundredvis af skoleelever hver dag, men mange har måske også dårlige erfaringer med praktikanter så på sin vis kan jeg nu godt forstå dem. du er velkommen til at tage mit råd op til overvejelse, den har virket hver gang hos mig ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.