9tilføjet af

hårfarve

nu har jeg prøvet 2 gange i træk og få brunt hår, da det første gang blev for sort.
de 2 gange er med Loreal ecellence, og det vil bare ikke blive brunt, det er stadig sort, så jeg har opgivet og få det brunt igen øv!
den første gang hvor det blev sort er med en anden type Loreal
tilføjet af

Spring det over!!

Hej... Det der med hårfarve er en ren jungel. Mit bedste tip er: GÅ TIL FRISØR, efter at jeg måtte klippe mig korthåret efter hjemmehårfarvning, har jeg simpelhen ikke turde at bruge det igen. En anden fordel er at hvis det ikke er den farve som du forlanger er det vel på frisørens egen regning??
tilføjet af

sort kontra brunt

Du kan ikke farve brunt på sort. Såfremt du har sort hår og vil have det brunt må du først afrense håret, og derefter farve det brunt. Det vil dog aldrig blive den farve som pakken signalerer.... På trods af det nok er en smule dyrere, så gå til frisøren. Såfremt du ikke har så mange penge, så gå ind på en frisørskole og bed om at blive farvet - det koster kun omkring 100 kr. (næsten det samme som en pakke farve), og så er du sikker på det bliver den farve du gerne vil have....
tilføjet af

hårfarvet

ok tak, men hvis jeg går til en frisørskole, bliver det så brunt igen? eller SKAL det affarves først
på forhånd tak
tilføjet af

hvis

hvis det skal brunt altså lysere end det sorte så skal det afrenses, og det kan altså godt være lidt hårdt ved håret, men det er det du skal igennnem.
tilføjet af

VENT

jeg har selv haft sort hår, vent et stykke tid. vask hår i shampoo der IKKE holder på farven, og så går glanset hurtigt ud, du kan endda "risikere" at det bliver brunligt. (Det blev mit) Og det er jo det du gerne vil
tilføjet af

ødelægger afrensning virkelig håret?

Hej hej.
Jeg har som jer også et lille farveproblem. Jeg er helt helt lyshåret af natur, men har haft mørkt hår i et års tid.Nu vil jeg så gerneværre lyshåret igen, og jeg ved alt om at man skal igennem afrensning, og mange farvninger og at det er rigtig hårdt ved håret. Men hvis man finder en god frisør, tager sig masser af tid, og en god kur så bliver håret vel ikke helt ødelagt??
De fleste frisører mener det vil blive helt ødelagt, men jeg har da set mange som har fået lyst hår igen med held?
Håber der er nogen der kan hjælpe mig. Skal jeg droppe at få mit lyse hår igen🙁
Venlig hilsen charlotte
tilføjet af

Permanent hårfarve

hvis du skal have afrenses dit hår, så bed din frisør om at bruge en permanent hårfarve- uden ammoniak. Har fået afrenses mit hår! JEG GØR DET ALDRIG MERE!
mit hår blev tør som hø.
tilføjet af

hjælp!

(Annonym)
hej
jeg har i 4 år farvet mit håt sort, da jeg første gang skulle farve det sort brugte jeg livecolour xxl, det blev kulsort og efterfølgende brugte jeg loreal ibenholt. men nu er jeg træt af det sorte og vil gerne have en lys brun med lyse striber.. (Et hår med masser af spil i)håber virkelig der nogle der kan hjælpe?[:*(]
tilføjet af

frisøren??

jeg har selv mørkt brunt hår, men da jeg har det nogle 'voksne' kalder en sort periode kan jeg godt lide at have sort hår... jeg har prøvet selv at farve det, og at få det gjort hos frisøren... alle gange skulle det have været en blivende farve men den forsvandt gradvidst, somom den blev vasket ud! så i mit tilfælde er frisøren sgu for dyrt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.