4tilføjet af

HÅR???

Jeg har hår op af selve penisen, ikke meget man der er lidt. Er det normalt???
tilføjet af

Hmmm..

Det må jeg sige at jeg aldrig har set. Hårene plejer at standse ved "skaftet" og ikke gå længere op, men det kan jo være der er flere der har det.
tilføjet af

HÅR???

det har jeg aldrig hørt om! prøv at kontakte din læge. det kan være han har noget forbyggende, så det ikke vokser sig større, for det er ret ulækkert!
tilføjet af

ikke ualmindeligt

nej, det er der ikke noget i vejen med. og til jer kvinder - de hår der er op ad skaftet er altså MEGET få og de er ikke ret kraftige (altså ikke sådan nogle store tykke, sorte sataner)..
så bare rolig, det er helt almindeligt.
tilføjet af

vist ret normalt

jeg har faktisk også hår på selve penis, de er faktisk ret lange (ca 1-2cm), men alligevel så utydelige at min kæreste gennem halvandet år først opdagede dem her i weekenden, sjovt nok!
Som "manden" rigtig nok skriver, er det ikke kraftige hår, men meget tynde hår, så tynde at de normalt slet ikke ses og min kæreste synes da heller ikke der er noget "klamt" i dem..
Iøvrigt forstyrrer de på ingen måde vores sexliv, så jeg ser ingen grund til at fjerne dem (i så fald ville de jo så først blive genstridige og det tror jeg ikke min kæreste er interesseret i...!)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.