9tilføjet af

ManOWar Guitarist i motorcykelulykke

Karl Logan fra ManOWar har været ude for en motorcykelulykke, og er kommet til alvorligt skade med sin venstre arm. Det vil naturligvis influere på en masse af bandets planlagte aktiviteter, koncerter og tournéer.
Trods hans alvorlige skader, glæder jeg mig oprigtigt over, at han er overlevet.
For mindre end et år siden på Earth Shaker Festivallen i Geiselwind, sad han ved siden af det bord, hvor vi sad, han smilede til os og vi snakkede lidt med ham, mens han skrev en milliard autografer (sådan ca.) og blev fotograferet sammen med alle fan'sne på skift. (Bare ikke mig....jeg er helt klart ManOWar-fan, men fotosessions er ikke lige mit hit ;o))
Jeg håber han kommer sig helt over denne ulykke!

MANOWAR Guitarist Injured In Motorcycle Accident
Karl Logan, lead guitarist of heavy metal powerhouse MANOWAR, was injured on Tuesday, January 24th 2006 in a motorcycle accident. Logan sustained severe injuries to his left arm, which will prevent him from performing for an as-yet-unknown period of time. “MANOWAR will have to reconsider all of our plans, but the good news is that Karl is ok and he’ll be back stronger than ever,” says MANOWAR bassist Joey DeMaio.
Logan was preparing to record his lead guitar parts for the upcoming, yet to be named, MANOWAR album, the release of which will now be delayed. Touring plans are also expected to change as a result of this unfortunate turn of events. However, MANOWAR will soldier on. “We don’t have any more information at this time,” says DeMaio. “But nothing ever has, or ever will, stop MANOWAR.” More information will be released as it becomes available.
tilføjet af

Trist men

det rager mig en fjer.
tilføjet af

Stakkels Karl

tilføjet af

Hvad

skete der med motorcyklen, kan den så ikke køre mere ?
tilføjet af

Fatter ikke

hvorfor du så bruger tid på at svare på det. Det er selvfølgelig ikke en oplsyning eller en debat til dem, som er ligeglade med ManOWar vel?
tilføjet af

Det her er under MUSIK!

Flyt dit indlæg et andet sted hen. Jeg snakker sgu da ikke om soldater og krig og den slags under musik vel?
tilføjet af

Hvad sker der for jer?

Det handler om musik, og et af de største bands i verden, som tilmed gør en utrolig bunke for andre bands....udover deres engagement i velgørenhed og fantastiske kontakt og seriøse indstilling til deres fans over hele verden.
Det ved sådan et vrøvlehoved, som dig jo ikke...du bedes venligst undlade at blande dig i en debat, der er dig ligegyldig, men som betyder noget for andre.
tilføjet af

idioter

Skriv noget som har med emnet at gøre. Jeg vil forslå jer begge at slukke computeren. Gå ud på toilettet. Og lukke at jeres lort ud der.
Syndt for Karl, men så længe han kommer tilbage er det godt :D
Minder mig om James den gang hans arm blev forbrændt. Utrolig han kom sig nok til at faktisk at kunne spille fuldstændigt ligesom før.
tilføjet af

Heavy Metal!

Er lige hvad det er.
Jeg fristes næsten til at sige, Typisk Karl! :)
Sidst de var i Danmark på deres Warriors of the World tour, havde han OGSÅ været ude for en skade, men med benet. Han sad ned under hele koncerten, men siden det ikke var hans arme, spillede han jo guddommeligt som han plejer! At sidde ned og spille til en heavy metal koncert.. tænk lige over det.. Det er da kærlighed for sine fans der vil noget!
tilføjet af

Aha!

Warrior Of the World, King of heavy metal, was wounded in battle! Det giver sgu da mening! ;o) Hail to the Kings and to Heavy Metal.... Bare han for fanden ikke er ude af spillet.... Men han SKAL overvinde sine skader.
Jeg har et billede af dig og ham på min mobiltelefon...det er ikke særlig tydeligt, men det er da sgu da lidt kult nu ;o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.