2tilføjet af

gymnasie reformen

hvis det er rigtig hvad man kan læse her til morgen på tv2s hjemmeside angående gymnasie reformen, så har vi godt nok et problem.
Peter Kuhlmann vurderer at reformen tvinger besparelser igennem der betyder at man kan ende med op til 37 elever i hver klasse.
det er helt absurd, og håber virkelig det er et fejlskøn.
vi var vel en 24-26 stykker i min klasse og vi sad tæt når alle var fremmødt.
desuden vil der med så mange elever næsten uundgåeligt blive mere uro i klasserne hvilket medføre at det er sværere at følge undervisningen samt at den af den grund bliver dårligere.
lærerne får også en væsentlig større lektie byrde de skal have rettet, som igen tager meget af den tid de ellers ville bruge på at forberede sig til næste dag...
mh Jacob
tilføjet af

Hvad sker der? Sker der noget?

Jeg er en bekymret 1.g'er som ikke ved hvad der foregår. Det er ikke til at finde ud af, når politikerne siger både det ene og det andet.
Jeg vil også udtrykke min bekymring over nedskæringerne, for jeg mener vi er nok i min klasse; vi er 28. Der er ikke plads til flere.
Samtidig er der risiko for at mit gymnasium lukker hvis vi ikke får de penge vi var lovet, og ikke får penge for ekstra elever.
Jeg håber at vi snart får klarhed for, hvad der foregår, så vores undervisning kan blive så fyldestgørende som muligt.
Et eller andet sted er det jo ikke blot vores egen personlige fremtid, der drejer sig om, men hele Danmarks.
Jeg ved at dette nok er et lidt forvirrende indlæg uden hoved og hale, men sådan er vi mange gymnasie-elever der har det i øjeblikket. Vi aner ikke hvad der sker.
tilføjet af

har hørt

synes jeg læste noget med at de faktisk ville give en masse penge til gymnasierne og andre uddannelses steder. men fik kun overskriften med..
mh Jacob
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.