2tilføjet af

Grrrrr....

Pis og lort...!

Hvorfor er det lige at man ikke må sidde i kassen med pircinger eller lin. Hvorfor er det, at det er samfundet som skal bestemme hvordan man skal se ud?!
Har fire "huller" i hoved ;P tre i næsen og en i "Hagen". Men nej nej nej, sidder i kassen i en Kvickly, og der skal jeg tage den i midten ud " også bedre kendt som en tyrering.. muhh..!" og plaster på de to i siderne.. Den sidste var jeg tæt på at blive fyret på.. Men måtte dog godt blive da jeg fik den lavet så det var den mindste...! Men HVORFOR? Hvorfor skal andre mennesker, måske andre, holdninger beskemme hvordan jeg skal se ud.. Jeg har dem, fordi at det er mig! ( ved godt at det lyder vildt mærkeligt) jeg elsker at få lavet mit udsennde om, med ringe og tatoos... ( har dog ikke nogle tatoos, men snart.. muhahah!)
Det kan godt være at du!I , syntes det er er grimt.. men det min identite ( eller hvordan man nu staver til det.. )
Kan vores samfund ikke være pisse ligeglad, bare man opfører sig ordenligt, og har en skide god uddannsle?!
Så er det nu? Jamen hvorfor har du så det skide job, hvis det er så "hårdt"? jo, skal vel leve af et eller andet, og "gider" ikke nasse på samfundet.. Hvorfor så ikke bare være glad?
hvorfor skulle jeg... når det ikke kun er mig som har plaster i hele hoved..
Jamen find dig da så et andet arbejde?! Det er lidt svært når man bor ude i på landet..
Find i "OS" eller find dig et andet sted at handel...! Respakter hinanden!

Grr....!
*Puster* rart at komme ud med det...

* Ved godt at der sikkert er pisse mange stave felj i dette "indslag", men VED DET! behøver ikke bemærke mig det..🙂På forhånd Tak..
tilføjet af

Tag dig sammen

Det er da ikke samfundet (direkte i hvert fald) som dikterer hvordan du skal se ud bag kassen, men Coop som har ansat dig, og det er da kun naturligt at et firma har ret til at bestemme hvordan deres ansatte skal se ud - hvordan firmaet ønsker at præsentere sig selv. Et firma skal jo opretholde et image og konkurrere med andre for at holde sig vandret! Hvis du er utilfreds så find dig dog et andet job....Hold i det mindste op med at piv over små ligegyldige ting som 'at du skal have plaster over sine piercinger'!!!
tilføjet af

Meningen

Ok det er da i orden med stavefejlene, men en del af teksten er direkte meningsforstyrrende da der mangler ord eller rækkefølgende af dem er forkert.
Beklager men jeg kommer til at fokusere på den slags, når indholdet bliver for mudret!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.