3tilføjet af

Gravid... Og hvad nu???

Jeg har et spørgsmål som jeg håber på at nogen kan være søde at hjælpe mig med...
Hvis nu man har taget en af de dersens hjemme-gravilitets-tests og den er positiv... Hvad er så næste skridt? - Skal man tage op til lægen eller hvad??
Håber på lidt hilfe...
tilføjet af

Ja, snak med din læge.

Hej Nette. Jeg håber at du er glad for at din test var positiv, TILLYKKE. JA, jeg synes helt sikkert at du skal snakke med din læge. Jeg er ikke ekspert på området, men din læge vil sikkert lave en ny test, for at være sikker på at du er gravid, og undersøge at alt er i orden, og jeg vil da også mene at det er din læge der formidler en kontakt til en jordemoder. Din læge kan også hjælpe dig, hvis du står i den situation at du ikke ønsker barnet. HELD OG LYKKE. Venlig hilsen Line.
tilføjet af

Tak...

Nej, jeg er ikke gravid - men håber snart på at blive det... Og så er det jo rart nok at vide hvad man så skal gøre... Men tak for svaret...
tilføjet af

Nå sådan.

Hej Nette. Ja, jeg gik jo bare ud fra, at du var gravid. Men alt held og lykke med at blive det i hvert fald. Kender du ikke nogen du kan snakke med, om andre eventuelle spørgsmål om graviditet, en der står dig nær, og måske har lidt erfarring på området...?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.