6tilføjet af

Gravid, og han er utro?

Hej..
Hvad gør jeg??
Min kæreste er mig utro, og jeg er gravid..
Er det fordi at jeg er for kedelig?
Grim? eller er det bare det at jeg er blevet større på grund af graviditeten??
Hilsen mig
tilføjet af

svar på dit spørgsmål

Du må aldrig skyde skylden på dig selv fordi din kærste er utro, det er ik dig det er galt med, men tvartimod ham. han er efter min mening, bare en fylsesløs tøsedreng, der ik har nosser til at stå til ansvar for det han har gjordt.
så gør hvad der er rigtit drop ham selvom det kan være svært og så find dig en fyr der er mere voksen og ansvars bevist.
Kram Jan
tilføjet af

Jeg forstår ikk....

Hvorfor i hele hule gokker du dig selv mere oven i hoved!?? Du er gravid og din kæreste er dig utro, så må det åbentbart være dig der er kedelig!!!???
Hvad med du lige retter din ryg kvinde og få losset det tågehorn til mand i røven, som du tilsynladende ser et lys i!!
Det er sku da din kæreste der er en skid og det skal du da ikke gå og bebrejde dig selv for!
Et godt råd for RESTEN af dit liv: Find din selvtilid og viljestyrke frem igen. Du havde den da du blev født!!!
tilføjet af

to til tango

Hej...
Ja mænd er svin.... det er det nemmeste at skrive, og jeg siger ikke at det ikke er rigtigt... men men men...
Du er gravid og det er noget helt vildt for dig, du skal være mor!! det størreste en pige kan blive ;o) Men glem aldrig du også er en smuk og dejlig pige... du skal stadig være en kæreste for din fyr ellers føler han sig overset og derved er grunden lagt til at han vil finde en anden.... hvilket er sket, kan jeg forstå... mit forslag er at du skal kæmpe for at åbne hans øjne... så han igen ser den pige han forelskede sig i og som han nu skal have barn med... Altid husk at selv om i skal være mor og far er i også kærester... jeg håber alt godt for dig og din fyr.. og tilykke med at i venter barn...
tilføjet af

Spærg ham

Spørg ham i stedet for os... Ville hellere end gerne svare på om du er for kedelig eller grim eller andet - men jeg kender dig ikke og kan derfor ikke svare på dit spørgsmål...
Så derfor spørg ham - det får du mest ud af!!!
Held og lykke med det
tilføjet af

svært

Men finder du ud af det, så skild dig af med ham som gammelt affald. For så har han svigtet mere end der kan tilgives.

Held og lykke
tilføjet af

Kommende mor..

Nogle mænd går fuldstændig i stå når de pludselig står med en gravid kæreste og et ventende livslangt ansvar.
Sandheden kan få dem ud i det yderste og få dem til at gøre ting, de ellers aldrig ville have gjort. De tordner afsted med 200 km i timen for at nå alt det de ikke kan, når barnet melder sin ankomst.
Det er ren og skær panik.
Du kan tale med ham. Du kan vælge at blive alenemor. Du kan se gennem fingrene med hvad han laver. Du kan gøre præcis det du har lyst og energi til, men giv aldrig dig selv skylden for hans dumheder.
Som gravid kvinde, sker der så mange ting med kroppen og psyken, at det er svært at følge med. Tusinde ukendte tanker fare rundt i hovedet, frygt og håb for fremtiden, det enorme ansvar. Samtidig skal du være kæreste, veninde, datter, arbejdskollega. Det er en kæmpe mundfuld, og er du udkørt så er det helt forståligt og tilladt.
Svigtet er du blevet, på det groveste. For er det ikke i sådan en lykkelig tid, at mand og kvinde, skal passe på hinanden, glæde sig og holde sammen? Tale om fremtiden og det kommende ønskebarn? For det er vel et ønskebarn?
Gør hvad du finder rigtigt, og nyd så den skønhed du udstråler. Intet er så smukt som en vordende mor.
De største og varmeste klem med held og lykke i fremtiden til dig og dit barn
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.