11tilføjet af

Nyttehave??

Hejsa!!
Jeg kunne egentlig godt tænke mig en nyttehave... Bor i Kbh, så det skal være i omegnen.
Har læst at man måske kan leje en have?? Det ville være fint 🙂
Nogen som ved hvor jeg skal henvende mig?? Eller én som kender én??
Har prøvet at google det, men er ikke blevet klogere.
MVH Mis
tilføjet af

der er

nogle til leje i Ringsted.
tilføjet af

har du

prøvet en kolonihaveforening? Prøv f. eks. at søge på "kolonihaveforening i København" og du vil få en masse adresser. - God fornøjelse!!
tilføjet af

Den var svær?.

Men du kunne prøve at tage kontakt til en bonde i nærheden af hvor du bor, du ved en bonde er sådanne en der liner et meneske, han har bare gummistøvler med halm i på sine bare føder, også er han`s jakke alt for stor, men få fat i sådanne en "fyr" og hør ham om han ikke har et stykke jord du kan leje.
Men pas på du ikke får for meget jord, et stykke på 10X25 meter er stort, der kan du sagtens havde grønsager til et helt år, med kartofler Osv. og det skal også passes.
Held og lykke
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af

Puh.....

Du kan blive skrevet op i en kolonihaveforening, men forvent ventetid, tænderne falder ud før Du kan nyde de første gulerødder.
Har Du en altan er det dog muligt at dyrke salat i mindre målestok, og en del krydderurter.
Nyttehaver har været tilbagegående i flere år, men mange er stadig interesseret og det er skønt med fiske grøntsager, kartofler lægger langt de fleste nu kun til få ugers forbrug af de nye da kartofler kræver temmelig meget arbejde og ikke mange ved hvordan man opbevarer til vinterbrug.
tilføjet af

nyttehave

Hej
prøv at google nyttehaver, ved at der er en del på amager. Her selv haft en på amager strandvej, tæt på kløvermarken, jeg gik derind i åbnings tiden og blev skrevet op af formanden, der gik ikke lang tid før jeg havde et stykke jord og da jeg gerne ville have endnu mere jord at dyrke på fik jeg det uden ventetid. Der kan selvfølgelig være ventetid idag, det er ca3 år siden jeg fik en nyttehave. Held og lykke mvh. JL
tilføjet af

der er masser af lovlige kolonihaver

du kan leje eller købe, kommunen har mange haver de lejer ud.
når jeg skriver lovlige, så er det fordi du skal passe på hvem du handler med.
dem der er medlem af dansk kolonihaveforbund vurderer et evt. hus på grunden til husets ægte værdi, og ikke en værdi der er skruet op til svimlende summer.
pas på ejendomsmæglerne er også begyndt at sætte ulovlige høje priser på husene, men grunden er stadig lejet af kommunen.
mit kolonihavehus er vurderet til 16.000 kr. uden el, og det bliver også den pris det bliver solgt for engang.
mange sælger husene med en fed fiortjeneste på den måde at de snyder med prisen på huset, hvis huset er vurderet til fks. 20.000 kr, kan de godt finde på at forlange over 100.000 kr. med haveredskaber og lidt fusk, selvom du kun får et stykke papir på at du kun har betalt 20.000 kr.
alle foreninger kan være forskellige, så undersøg først oom de er medlem af dansk kolonihave forening, så holder huset den samme pris, men du kan naturligvis forbedre det, og få en højere vurdering i foreningen.
hvis der er el i huset, er prisen normalt 18.000 kr. mere.
tilføjet af

Tak :)

Tak for alle jeres svar :)
Jeg må nok bare lede lidt... Måske tage ud til nogen kolonihaver, når de åbner til foråret!!
Hav en god dag!!
Mis
tilføjet af

Prøv H/F Skovmosen i Lyngby/Gentofte

så sent som i mandags var der 2 ledige jordstykker
tilføjet af

Check Haveforeningen Lillevejleådalen i Greve :-)

Har lige set at der i Haveforeningen Lillevejleådalen i Greve er stribevis af nyttehaver med jordlodder på 100 m2 til leje for omkring 600 kroner om året. I forhold til københavnske priser er det ganske billigt. Har selv en nyttehave på små 150 m2 som efterhånden koster 1400 kr. om året; men til gengæld tæt på min bolig (har ikke bil)
God jagt 🙂
http://www.nyttehaver-greve.dk/CMS/index.php?
tilføjet af

Nyttehave

Hvis du stadig har interesse så har vi nogle haver i Brøndby - kontakt Leif Sørensen på 20209472
tilføjet af

Nyttehave

kan du fortælle hvor i brøndby der kan være ledige nyttehaver?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.