12tilføjet af

ufo angreb

er det kun mig som tror at vi snart bliver angrebet af ufo'er? Mener ikke det vare længe
tilføjet af

Det tror jeg!, fordi ingen vil med

Deres fulde "5" i behold prøve at erobre jorden, og for det andet!, så vil de dø inden der er gået 1 uge, hvilket menesket også vil gøre hvis de landede på en anden planet, også selv om at der var både ilt og vand.
For den største fare for andet liv er nemlig "liv" i sig selv, ikke "os" menesker!, men de vil blive bom-baderet fra alle sider af baciller som de slet ikke har noget immunforsvar imod, så du behøves ikke være "bange" "de fremmedet" kommer ikke😮.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Så 2 i nat

der strøg over himmen i østgående retning, højt oppe tror jeg. Godt med konstant lys på.
Det kunne godt være sattelitter, men jeg kunne ikke lige læse nummerpladen ordenligt så de forbliver uidentificerede for mit vedkommende.
Men hvis det var nogle fættere fra verdensrummet, hvorfor skulle de bruge krudt på et angreb? De kan jo nøjes med at gafle GPS/GLONASS satteliterne (Og tilsvarende) samt dem der bruges til radio/tv og kommunikation. Så kan vi ikke forsvare os noget særligt og de kan spise vores hjerner og ro og mag.
tilføjet af

Du glemmer noget

Hvad hvis bacillerne ikke kan fordøje det som rumvæsnerne er opbygget af?
Det ville være overraskende hvis enzymerne i jordiske baciller lige tilfældigvis passede til at nedbryde molekylerne i deres ikke jordiske kroppe.
Jeg tror mere det er alle de der spritbilister der udgør en fare for dem, foruden ilt indholdet i atmosfæren.
tilføjet af

Tja ved ikke .

Tja ved ikke helt, men kommmer de kunne det tænkes de kan tåle ALT, det vil jeg tro, vi er nok sarte i forhold til dem, hvis de altså findes selvfølgelig. Er næsten mere bange for os selv, mennesket som jeg frygter meget mere ofte.
tilføjet af

fghkghk

heheh der er vist en der har set War of the world med Tom Cruise
tilføjet af

De er her allerede...

En flyvende tallerken puffede et ældre ægtepar i grøften i går på hovedvej A9. Parret blev derefter hevet ud af deres bil og banket med køller af 3 meget underligt udseende gnomer, som var iklædt noget der lignede stramt cykel-sportstøj...
tilføjet af

17. galaxe er fremme hos os....

I nat så jeg, i horisonten mod syd en KÆMPE, cirkelrund og hvidt lysene tingest stige op mod himlen.......
Ok, jeg var måske ikke helt ædru men heller ikke pladderstiv, derfor var jeg sikker i min sag - jeg vækkede min kone og viste hende UFOen....
Hun blev lidt sur over at blive vækket og sagde til mig:
'Fulde stodder, gå nu i seng - det er MÅNEN for helvede!' 😃
tilføjet af

Der er liv alle steder på jorden

I 7-Km`s dybte, i vulkaner under vander i langt over 250Gr varmt vand, der er liv i vulkansøèr, der består af svovlsyre, mon ikke der også skulle være nogle der helre end gerne ville havde noget "fremmedet", noget som ikke var immume overfor dem?, det tror jeg.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Næhe? det har jeg ikke.

Men jeg har set videnskabelige programmer, og der gjore de det ret klart at selv menesket ikke kunne leve på en anden planet uden beskyttelse, og hvis man skal være beskyttet imod det milijø der er på en anden planet?, hvad er så fordelen ved at tage til den planet?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

håber de henter mig !!!!

HÅBER de KOMMER ENGELIG OG SÅ VIL JEG HAVE EN KØRE TUR !!!
JEG MENER DET ALVORLIG, JEG VILLE SÅÅÅÅ GERNE OPLEVE DEM !!!!!!!
er overhovedet ikke bange eller utryg ved det, er i ??
hilsen!!!
tilføjet af

Men hvad hvis de suger dig ud?

...med et MONSTER-SUGERØR. Jeg har set det på TV2 Zulu ... tilbage ligger der så bare den der dragt vi alle har på der hedder huden!
Tænk lige over det!

vh.
Scarry Monsters
tilføjet af

Nej tag dig dog lige sammen..

Selvfølgelig sker det da ikke... Det er lige så sandsynligt som at vi bliver angrebet af drager, eller en zombiepest🙂LOL
Der er ingen beviser for noget som helst, det hele beror på tro.. Men tror du det, og er det din overbevisning, så fred være med det, det er din ret her i livet :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.