2tilføjet af

Gratis Word-konkurrent på dansk www.helpmypc.dk

Gratis Word-konkurrent på dansk
Google Docs, OpenOffice, ThinkFree, Zoho, Lotus Symphony. De gratis kontorpakker står i kø for at blive din afløser til Microsoft Office, og nu har gratispakken Lotus Symphony fået et nyt våben i kampen – en dansk version. Hent den dansksprogede kontorpakke fra IBM her.
Af Benjamin Steengaard Rasmussen
onsdag d. 23. januar 2008
Lotus Symphony beta 3 blev frigivet i denne måned og kan nu fås i en dansk udgave. Klik for at se et større billede.Tips til Office
Er du så stor tilhænger af Office, at gratispakkerne ikke frister, så pres det bedste ud af Microsofts programmer. Her er en guide med tips og tricks til Office 2003:
http://www.helpmypc.dk/art/8639
Overvejer du at skifte til Office 2007 så læs vores test af pakken her:
http://www.Helpmypc.dk/art/8251 Microsofts Office-pakke har fået hård konkurrence fra flere gratis alternativer. Blandt andet IBM's Lotus Symphony, som vi tidligere har skrevet om, samt flere andre kontorpakker.
Men Lotus Symphony er blevet en del mere attraktiv, da pakken nu kan fås på dansk – et af 24 mulige sprog, skriver business.dk.
Lotus Symphony beta 3 blev frigivet i denne måned med en række forbedringer for pakkens tre dele - tekstbehandling, præsentation og regneark.
I forhold til beta 2 er der blandt andet nu kommet en auto-save funktion, man kan eksportere en præsentation som HTML eller JPEG-format, og man kan importere filer udefra til regnearket.
tilføjet af

lordet virker ik

linket findes ikk fejl 404 o.a fejl
tilføjet af

Synd for dig

Synd for dig, du kunne ellers godt bruge lidt stavekontrol.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.