10tilføjet af

Gratis Licens til DR

Jeg mener at Danmarks Radios kollegiekampagne er helt hen i vejret. Når Licensinspektørerne kommer på besøg på kollegierne, så lyder bongotrommerne. De unge ringer simpelthen til hinanden og advarer mod at lukke op for inspektørerne.
Viceværterne på kollegierne er ligeså sammenspiste, de nægter at lukke inspektørerne ind i bygningen, og hvis inspektørerne er blevet lukket ind af en beboer, så kommer viceværten og smider dem ud.
Det er fuldkommen resourcespild at sende Licensinspektørerne ud på sådanne opgaver. Det er "os andre" licensbetalere som betaler deres løn.
Måske skulle man opfinde en lille dims, så unge "Licenskriminelle" ikke kan se TV uden at betale for det.
Eller hvad med at lægge licensbetalingen over skatten, så er alle i samme båd, og her kan ingen nægte at betale.
tilføjet af

Løsningen er

...hemmelige agenter! DR og DDR2 kommuisterne har nok Stasimetoder frisk i erindringerne, dem synes jeg de helt seriøst skulle gøre brug af. Når agenterne så har noteret sig at der er farveTV på alle kollegieværelser, sender DR bare en rykker. Så ka' de sgu lære det, de sortseere!
Hilsen
Licensbetaler siden sit 19. år (dvs i 13 år nu)
tilføjet af

Eller...

...måske skulle man indse at licensen er meget høj og indføre reduceret pris til folk under uddannelse!! Jeg betaler også min licens og har gjort det siden jeg flyttede hjemmefra, men nogen gange føler man sig sgu dum over at man gør det
tilføjet af

den holder

da ikke nogen steder...inspektørerne har ret til og få politiet til og åbne døren
tilføjet af

Dårlig idé !

Så blir´ licensen jo endnu højere for alle os andre .....
Og hvorfor i alverden skal nogle have sats end andre ..... så kan vi jo blive ved ..... hvad med pensionisterne, enlige forældre, handicappede o.s.v. .....
Næh, der skal gribes endnu hårdere fat om de som ikke VIL betale !
tilføjet af

afskaf Licens

jeg gider fandme ik betale for det lort de sender - der findes ik noget værre - vorherre bevares - hvorfor fanden betaler i licens - i kan bare lade være i stedet for at få ondt i røven af os andre - det er ik alle der er ligeså rige som jer - snothvalpe
tilføjet af

Dovne studerende

Det var måske bedre at bruge tiden på at studere end at kigge fjernsyn
tilføjet af

Licens

Jeg kan ærlig talt godt forstå dem der ikke gider at betale licens. Har selv overvejet at lade være med det når jeg flytter hjemme fra. De sender alligevel aldrig noget der er værd at se. Det er næsten kun genudsendelser.
tilføjet af

Reklamefrit tv

Jeg hader når regningen dumper ind af døren, men jeg er glad for DR, ca fra september til April, for der er der mange gode programmer. Hvis vi ikke når at se dem, kan vi bare tænde for DR i resten af året. Der sender de hele dynen igen.
tilføjet af

Nej netop ikke....

Der er i forvejen reduceret pris til pensionister....
Men hvis man fastsatte en tarif, der passede lidt bedre indkomstmæssig til studerende, ville man få flere studerende, der betalte.... Og det ville ikke blive dyrere, da de jo ikke betaler i forvejen, så man ville faktisk få flere penge ind....
tilføjet af

Nemli' ja....

Snyd også i skat, og lav lidt forsikringssvindel. Vi NYDER simpelthen at betale for dig og dine ligesindede..... NOOOOT!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.