7tilføjet af

God opførelse

Hvordan kan det være at man ikke må have en anden mening, holdning, ytre sig positivt, anbefale noget eller bare have pli´ eller god opførelse. Der er altid nogen der mener de har en bedre holdning, og at de skal tryne andre. Desvære bliver det på et plan som er totalt latterligt og man kan kun have ondt af personen. Det bliver ved at bruge ord som er nedværdigende, (narhoved, bøsserøv, o.s.v.) at de skal hævde sig selv. Eller ved at fremhæve en stavefejl i et indslag.
Selv hvis man ikke er god til at stave, og jeg har da selv problemer der engang imellem, så har man da ret til en mening, og til at blive hørt. Hvis man ikke er enig kan man jo bare bruge det danske sprog til at gøre sig forståligt, man behøver da ikke at "brække" sig ud over sit indslag, for det gør jo bare at man ikke gide at tage sig det alvorligt.
Det er ligesom om det er blevet forbudt at opføre sig ordentligt, eller tale ordentligt. Det er jo både her i debatten eller ude i det virkelige liv, at man kun kan se en person og dens rettigheder, og det er sig selv.
Prøv næste gang at i er ude og handle og kommer til at stå i kø, at bemærke hvor hurtigt folk bliver sure og brokker sig. Den stakkels kassedame skal tage al skraldet, selv om det måske er en kunde der tager lidt mere tid end andre. Og tænk hvis hun ikke tog sig tid til den kunde der brokker sig, så ville hun jo også blive skældt ud.
Hvorfor er det blevet sådan.Hvorfor skal man trynes for at have en anden mening/holdning. Og hvorfor skal man latterliggøres fordi man kan opfører sig ordentligt. Og mere hvad kan vi gøre for at ændre på det.
tilføjet af

desværre nok

jo giver dig ret, desværre er det sådan efterhånden.
ligesom Racist er verdens mest misforståede og misbrugte ord. jeg behandler personligt alle ens bøsser som lesbiske dumme eller kloge, tykke tynde, er ENS i mine øjne. Gør kun forskel på dem som generer mig.
KH Mikael
tilføjet af

Ignorer

dem som brokker sig. De fleste læsere kan godt se forskellen mellem saglige indlæg og useriøst brok.
tilføjet af

lave indlæg?

hvordan laver jeg et indlæg?
tilføjet af

emne

Hej
Du kan gå ind under det emne du vil skrive om, der kan du over overskrifterne se en blok med blyant. Den skal du trykke på for at lave et debat inlæg.
god fornøjelse
tilføjet af

Det samme

Hej nullee
Jeg har lige nødagtig stillet det samme spørgsmål et andet sted på debatten, "Det undre mig" hedder det, og jeg giver dig fuldkommen ret i det du skriver.
Jeg tror folk har en tendens til at føle sig provokeret over andre ved den mindste smule, og at man tænker sig måske ikke helt om når man skriver et indlæg som her, eller før man åbner munden. Jeg ved ikke hvad det er men det er så sørgeligt.
Jeg prøver så vidt det er muligt at leve efter ordsproget "Vør mod andre som du ønsker de skal være mod dig" og jeg har på fornemmelsen at du gør det samme, ellers ville du nok ikke have skrevet dette indlæg =0)
tilføjet af

Bare bli ved på samme måde ;o)

Ignorer de kommentarer, der ikke fortjener svar...
svar på de kommentarer, du ikke kan ignorere...
og bevar så i øvrigt den samme sobre tone og sprogbrug i alle indlæg, både ens egne originale og svar på andres, så kan man vel i virkeligheden ikke gøre så meget andet??? Nogle forfalder til dårligt sprogbrug, når de løber tør for argumenter, eller også bruger de bare sproget til at provokere. Uanset hvad kan de fleste læsere godt skelne i mellem sagligt/usagligt, som "krydsfiner" ganske rigtigt siger ;o)
Knuz D.
tilføjet af

Jamen hvorfor

Jeg undre mig bare hvorfor, det er blevet sådan. Jeg lader det gå ind det ene øre og ud det andet, men undre mig alligevel.
Jeg tror ikke, det er for at de løber tør for det danske sprog, at de skal ty til det vulgære sprog, jeg tror det er en tendens i danmark, at man skal tale sådan. Jeg har bemærket, at selv børne og ungdoms pogrammer i fjernsyn og radio, er fuld af det sprog, og udfordring/opfordring til sex. Jeg fatter ikke, at vi er blevet så "bange" for at sige at det ikke er en tendens vi bryder os om.
Men, at man kun kan se ud over egen næse, og kun have plads til sig selv og egen intersse, går over min forstand. Livet har udviklet sig til at det er brok fra morgen til aften. Så få mennesker på ens vej har overskud til et smil/ et venligt ord. Stress og jag, ja ja men alligevel er det blevet så slemt at vi ikke har overskud til andet end at brokke os, over alt.
Og når man så prøver at ytre sig, så skal man trynes, på den mest åndsvage måde, ved at en skal hævde sig selv, og vise at han/hun er sååååå sej og klog, og derved bruger en del af rummet til at "brække" sig ud over folk med en ærlig mening.
Jeg syndtes det er synd at det er blevet sådan, og undre mig stadig om HVORFOR.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.