7tilføjet af

Hvad er utroskab???

Utroskab, hvad er det? øh.. ja.. det er jo når ens kæreste er sammen med en anden, eller er det når han har sex med en anden? Eller er det ikke også utroskab når han flirter eller lægger op til en anden... Det er sku svært. Personligt mener jeg at utroskab er når man selv lægger op til at være sammen med en anden, fordi selvom den anden siger nej, kunne man jo godt have gjort det. I de kloge bøger(ordbøger) er utroskab når man har samvær med en anden udenfor sit ægteskab. Men de fleste idag ville nok betragte det som utroskab, bare han kigger på en anden(måske lidt overdrevet). Giv mig jeres meninger, Hvad er utroskab?
tilføjet af

hvad var!

jeg trvo men jeg utro nar men har tenker at gor
nogle med en uden at den parti har viden om det ..
tilføjet af

Utro

Mit svar på at være Utro.:
Flirt
Sex
At lægge op til en anden.
men at se på en anden er ikke at være Utro
så er modparten nok mere Jaloux.

Jeg har kigget i en Retskrivnings og Betydnings Ordbog, og der står under at være
Utro.:
Som her et seksuelt forhold til en anden end man er gift med el.lever sammen med
Flirte.:
Opføre sig over for én af det modsatte køn på en måde som virker til-trækkende
tilføjet af

Vrøvl

Hej
Utroskab er for nogen selvfølgelig blot man har en idé om at kigge på en anden end ens samlever, men prøv lige at være lidt realistiske. Vi lever altså i 2003, så hold Jer til den rigtige forklaring: Seksuelt samkvem men en anden end ens ægtefælle.
- og jeg er s'.. ligeglad. Sex er dejligt, og jeg synes, at det skal dyrkes, når muligheden byder sig - og jeg gør det !!
tilføjet af

Smag og Behage

Hvis du ved din partner er imod det, så er det utroskab. Lige meget hvis det er i bare fantasi, flirt,snak,øjne kontakt,sex og samleje.
tilføjet af

hos os

Utroskab er vel lidt forskelligt fra forhold til forhold, hjemme hos os er men utro hvis man kysser en anden eller har sex med en anden, og så er det slut.
tilføjet af

Du har ret

Du har totalt ret i..............
tilføjet af

Hvad er utroskab?

Hvad utroskab er, er så svært at definere i detaljer at man efter min mening bør gøre det klart for hinanden allerede i starten af et forhold hvad man kan leve med, og hvad man ikke kan leve med.....
Eksempelvis kan nogen sagtens give deres venner eller veninder et kys uden at det betyder noget. (Det er mest piger, men der findes også fyre der gør det.... havde en kammerat der til en fest morede sig med at kysse samtlige tilstedeværende, bare fordi han kunne *G*)
Må dog sige at for mit eget vedkommende har det intet med utroskab at gøre hvis jeg kigger efter en anden pige end hende jeg kommer sammen med.
Det er stort set en betinget refleks ;o)
Og helt ærligt, hvis man ikke kan holde ud at ens partner bare KIGGER skulle man nok vælge at arbejde lidt med sin selvtillid. Hvis ens partner derimod går i seng med en anden....
Ja der ville jeg jo så personligt trække grænsen, og så er det altså ud af vagten!
Men folk er så forskellige, så hvis man ikke skal tale forbi hinanden, vil den bedste løsning være sammen med sin partner at definere nøje hvor man trækker grænsen....
/Sprocket
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.