5tilføjet af

brystholderen er sundhedsskadelig

det er altså ikke sundt at kvinder render rundt med en brystholder, da brystet ikke kan komme af med de affaldsstoffer der produceres. kvinden er ikke fra naturens hånd nød til at have sådan en på. tænk at man kan få kræft af at gå med den. jeg anbefaler at i kvinder smider den bort, for folkesundheden skyld.
tilføjet af

Hej rødstrømpe ;0)

Ja det er mange år siden, at jeg smed brystholderen væk 😉 Forsat rigtig god aften og Påske Rødstrømpe [f]
tilføjet af

hva er det 1 april??

Nutidens bh er lavet af temmelig tyndt stof så hvorfor i alverden skulle huden ikke kunne komme af med affaldstofferne?😃
Hvad får mænd det så af??
Ikke om du skriger ryger bhen ud,.
Tøjet sidder pænere.
Man er fri for det gynger under løb.
Og hvem er intresseret i at de på et tidspunkt skal kastes over skuldren fordi vævet bliver slapt med tiden.
Det afværger en bh.
tilføjet af

Klart, kunstig ting

der gør bryster kedelige at se på.
tilføjet af

Findes der

Virkelig rødstrømper endnu?? det skulle vist også være usundt at løbe rundt med røde strømper, Ggg...ser da frygteligt ud når dievorterne ikke er i seletøj ihvertfald når det gælder kvinder der har en kæmpebarm, og dem der er oppe i årene.....Rødstrømpe, du er en uddøende race, du får sgu ingen kvinder til at smide BH´en, dem der findes i dag er ikke så ubehagelige som da kvinderne løb rundt i starten af 70´erne og brændte BH´er, desuden går mange jo med indlæg der gør barmen større,..og hvad med dem der har fået bortopereret et bryst??. Så derfor strømpe. kom op til overfladen, køb et seletøj til dine hængepatter, det er ikke for sent, det kan være du kan komme til at ligne en kvinde igen.
tilføjet af

Du kender vist ikke meget til fortiden

Du kender vist ikke meget til fortiden. Heller ikke den nære. BH'en blev brændt fordi den var symbol på at her var en velopdragen kvinde. Havde man ikke bh på var man en tøjte. Lidt a la muslimske kvinder der skal gå med tørklæde, ellers er de tøjter.

Jeg skal ikke kunne sige om det er rigtigt om der er sammenhæng mellem kræft eller ej.
Men jeg er taknemlig for det stykke arbejde feminister/rødstrømper gjorde, for os.
For jeg er ikke tvunget til at være noget i kraft af den mand jeg er gift med. Jeg er ikke begrænset til kun underbetalte kvindejobs.(Har arbejdet som maskinearbejder i mange år). Jeg kan købe hus fordi jeg har råd pga mit job.
Jeg tjener op til min egen pension, jeg er ikke økonomisk afhængig af en mand. Men for dælen jeg elsker mænner.😃
Og nej vi er ikke en uddøende race.
Det kan godt være at det er politisk ukorrekt at betegne sig selvom rødstrømpe. Men hellere det end en nikkedukke.
Der er stadig brug for os, til at fremme ligestilling. For både mænd og kvinder. Men jeg håber at der en dag ikke er brug for os mere[l].
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.