5tilføjet af

Glat "mis"(Mest forbeholdt kvinder at svare)

Er det sådan at det er de fleste kvinder som er glatte forneden?? Jeg ved min veninde er og hun er 15... jeg er selv 14½ (ikke jomfru og er MEGET interesseret i sexuel omgang med piger) Der er mange af mine veninder som dog synes at det er klamt... HELP ME UNDERSTANDING...
Jeg ved at jeg helst vil slikke en pige som er glat...
tilføjet af

hej

det er mere reneligt at være glat og jeg kan i hvertfald bedst lide det. det med din seksual lyster synes jeg du er for ung til at afgør, der sker mange ting med en når man er 14 og du skal ikke være for hurtig til at beslutte din sex-lyster for den vil ændre sig som du vil ændre dig. det du skal tænke på er at vores forhold til vores forældre har enorm stor betydning til hvorfor vi bliver så forvirret i teenage alderen. tænk over hvilken rolle din mor har derhjemmme, hvilken rolle din far har eller har haft, læs eventuelt nogle bøger som handler om teenager. held og lykke fremover
tilføjet af

sandpapir

Nej Mikkel, det er ikke de fleste piger der er glatte forneden. Nu skal jeg fortalle dig hvordan det er at vare glatbarberet.
For det forste tager det en hel masse tid.
Nar harene sa begynder at vokse ud igen klor det som bare pokker (og der er ikke noget sa grimt som piger der klor sig i skridtet).
Ofte far man knopper efter en barbering da huden dernede er meget sart.
Hvis man ikke barberer sig hver dag,bliver missen som sandpapir i stedet for at vare glat, og det er vidst lige ubehageligt for begge parter.
Derfor synes jeg en del bedre om bare at barbere bikinilinjen (evt fa den vokset), og sa selvfolgelig trimme resten af beharingen.
Jeg haber du har faet noget ud af mit svar.
Knus
Sandkassen 21
tilføjet af

Kysser...

Hej Magnus...
Jeg synes det er rart at være glat barberet! Det er det bedste når man bliver slikket... Og så er det jo ikke rart at få hår i munden for din partner! Jeg håber at mit svar besvarer dit spørgsmål?!
Hilsen Den glatbarberet pige!!!
tilføjet af

ikke største delen

Jeg må sige, jeg synes du er begyndt meget tidligt, jeg følte mig først klar, da jeg var 17½. Jeg tror ikke det er største delen der er helt glatte, men der er nok mange der lige studser den i mere eller mindre grad. Selv spurgte jeg bare min kæreste hvad han bedst kun li', han fortrak så en mis med pels fordi det, efter hans mening, høre en kvinde til, så det fik han. Men jeg barbere så til gengæld mellem dusken og anus, netop for han ikke får hår i munden, og det er han blevet meget glad for, men der er stadig hår foran. Og han slikker med glæde.
tilføjet af

Min erfaring med det...

Jeg har været sammen med den samme dejlige og utroligt sexede fyr i over 2,5 år nu. Indimellem barberer jeg mig dernede. Det var totalt tabu for mig, noget jeg misbilligede i høj grad, indtil jeg prøvede det første gang. Min kæreste barberede mig første gang og det var på én gang pissepinligt, men også SÅ ophidsende. Lidt dæmpet belysning, blid musik og hans ord og opførsel, der fortalte mig, at det ikke var det mindste pinligt, men derimod noget, han nød at gøre. Og hvor VAR det ophidsende! Både fordi jeg kunne mærke, HAN nu nød ekstra meget at slikke mig der, men også hele fornemmelsen, når han gjorde det, og når han ellers var inde i mig... Det er en dejlig følelse!
Men UH hvor det STIKKER når det gror ud igen!! Og røde mærker, det kommer der også, men heldigvis kun rundt i "trussekanten" for mit vedkommende. Ubehageligt, og det klør!
Og så synes jeg i øvrigt personligt at det ser rigtigt grimt ud, når man har fået barberet hårene af dernede!! Også selvom jeg ikke barberer det hele af, når jeg gør det!
Venlig hilsen ...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.