6tilføjet af

Giv mig et råd!

Jeg er en pige, som har en dejlig kæreste. Desværre elsker vi ikke hinanden, i hvert fald kun som venner.
For et år siden fortalte vi nemlig hinanden en hemmelighed. Han er nemlig bøsse, og jeg er lesbisk, men er bange for at sige det til nogen. Han og hans "bedste ven", er tit sammen, og mig og min veninde slikker også tit hinanden....... Det er der bare ingen der ved. Skal jeg springe ud? Eller skal det fortsætte som hidtil?
tilføjet af

hvad vil du helst

du skal hel klart gøre det du mest vil hvis du er til piger så find en sød pige eller...nå han os er bøsse så synes jeg at du skal finde en anden
tilføjet af

Hej.

hej jeg er lesbisk jeg har brøvet en dring men det hvar ikke mig jeg syns at du skal for tælle det som det er
tilføjet af

Følg dit hjerte...

Hej Tøzen.
Jeg kom til at tænke lidt over dit brev da jeg læste det. Jeg har måske et par "gode" råd til dig men det kommer jo an på nogle ting.
Før det første betyder det jo nok meget for dig at din familie acceptere dig som du er. Hvis din familie for eksempel har fordomme overfor homosexuelle kan det jo være svært for dig at beslutte hvad du helst vil. Gøre dig selv glad eller følge din familie??
Det kommer også an på hvad din "kæreste" siger til at du springer ud som lesbisk. Han kan jo muligvis komme i klemme hvis han ikke vil have at nogle ved at han er til mænd.
Du kan enten køre det videre som du gør nu eller følge dit hjerte og være som du er uanset hvad andre siger til det.
Jeg er selv både til kvinder og mænd og man kan tit løbe ind i nogle personer der hader en for det man er. Så det kan være lidt svært nogle gange. Men lad være med at høre efter hvad andre mennesker siger til dig hvis det er negativt. Fokuser på det positive.
Hvis du gerne vil være sammen med flere kvinder i dit live end du vil være sammen med mænd, så spring ud i det skat, ligemeget hvad andre siger.
Det er vidst det eneste jeg kan råde dig til.
Hvis du ønsker at snakke mere om det kan du skrive til mig på: Anya69@ofir.dk
Med Venlig Hilsen
Angel.
tilføjet af

Hold kæft nået FIIISSSS

Nej nu stopper du ...hold da kæft en gang pis at høre på! ...
nej nej nej...
Gør hvad der passer dig....
tilføjet af

SPRING UD.......

hej søde...
Jeg synes du skal springe ud... Det kan være svært og man danner sig mange tanker om hvad venner og familie vil tænke, men man skal følge sit hjerte, og hvis du føler at du er lesbisk, er det ikk noget at skamme sig over...
Jeg er selv sprunget ud for lidt over et halvt år siden, og føler virkelig at det er det rigtige jeg har gjort... Jeg har mege jeg kan fortælle om min egen situation, så hvis du lyster er du velkommen til at skrive til mig på min mail : vibsen1978@hotmail.com...
Vil da gerne høre hvad du beslutter dig for, eller måske allerede har gjort...
Knus og tanker fra Vibse.
tilføjet af

Følg dit hjerte

Hey Tøzen..
Jeg er 18 og vil ikke sige at jeg kender til din situation, men jeg ved hvordan det er at springe ud.. Gjorde det selv for et halvt år siden..
Jeg tænkte meget over hvem jeg var og hvilket køn jeg var til, men først da jeg accepterede over for mig selv og andre at jeg er lesbisk, blev jeg glad.. Jeg er ikke flov over min seksualitet, men snakker åbent om den.. Stiller folk spørsmål svarer jeg - kan ikke se nogen grund til at skjule hvem jeg er, selvom det sker at man møder fordomme.. Det er noget jeg må lære at leve med gennem hele mit liv - sådan er verden jo desværre nu til dags..
Håber ikke du møder for meget modstand på din vej, men ellers så tænk på, at modstand gør stærk, og lad ikke nogen vippe dig af pinden.. Følg dit hjerte, og tænk ikke over hvad alle andre mener.. Der vil altid være nogen til at støtte dig, husk på det..
Held og lykke fremover..
Knuz Mette
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.