9tilføjet af

Gårdsdagens FCk kamp

Det er utroligt at emnet som ligger mange dansker, specielt fodbold interesseret, på tungen ikke er kommet op som emne, nemlig den tragiske ulykke i Parken igår da en 24-årig mand falder ned fra øvre C og ned på nedre C ( i alt 9,2m i følge politiet). I følge dagens ttv er den 24-årig desværre død after ankomsten på rigshospitalet med kraniebrud, og jeg håber at især alle FCK fans tager sig tid til at sørge over det stakkels menneske og hans familie
tilføjet af

Check andre fora...

hvis du går ind på samtlige supportsider; FCK, Brøndby, VFF, AGF... Hvorsomhelst, vil du se at det ligger os alle meget på sinde. - Om vi var til stede i Parken eller ej.
Der ligger kondolancetråde på alle sider og alle udviser den største respekt og beklagelse og det tragiske uheld. Altså vil du finde hvad du eftersøger på de relevante sider hvor vi fodboldtilhængere normalt kommunikerer. Men jeg ved da godt hvad du mener.
tilføjet af

Sport contra alkohol.

Det var et meget beklageligt uheld der indtraf under kampen mellem FCK og Viborg i aftes.
Dette bør give stof til eftertanke.
Uanset hvor stor en betydning ølsalget på div. stadions betyder for klubbernes økonomi, bør det forbydes, sport og alkohol hører ikke sammen, ikke en gang for tilskuere, når der kan opstå sådanne situationer.
Forbyd ølsalget og nægt berusede personer adgang, de er jo ikke i stand til at tage vare på sig selv.
Jeg føler med de afterladte i deres store sorg.
tilføjet af

Meget berørt

Som skribentens søster ved hun hvor berørt jeg er af gårsdagens kamp hvor jeg som mange tusind andre var at finde på nedre C.
Episoden igår gør virkelig ondt på mig som den gør hos mange andre, og det er nu det er vigtigt at alle fck fans vise at vi ikke kun er der for vores spillere men at vi også er der for hinanden og at vi kan hjælpe hinanden.
Jeg ved ikke om et ølforbud er svaret og jeg ved ikke om det er svaret at man ikke lukker folk ind som er beruset men jeg synes at alle fans selv bør sætte sig ned og gøre op med sig selv hvor meget de indtager.
Jeg ved at der vil blive holdt et minuts stilhed i kampen på onsdag og jeg vil opfordre folk til at komme selv om, det nok vil være hårdt. Men der ud over vil jeg opfordre alle til at sætte et lys i vinduet i aften til minde for den afdøde.
Mine tanker går til den afdødes pårørende og alle fck fans.
Tanja
Ps som i ser er min signatur Drømmeren og jeg vil sige dette er ikke en drøm men et mareridt.
tilføjet af

god hjælp

jeg synes det er godt gjort af en af spillerne der løber hen og sigertil F.C.K's læger at de skal kommer men der er også en anden god ting det er at de giver krise hjælp til dem der har bruge for det og jeg har en bror der arbejder der inden og han stod ved det sted da det skete og han for krise hjælp men han stopper ikke der inde han vil stadig være med og det er godt gjort af ham og det tredje er at der jo er et 5 stjernet statdion så man kan ikke sige det er dårligt og jeg har selv snakket med flemming Østergaard og han siger det er det bedste der er sket og det er at det er et 5 stjernet statdion så det er godkendt.
og det er min mening
M.V.H
Thomas Sørensen
Ps. jeg er ikke målmand for landsholdet
tilføjet af

Ja det er...

Sørgeligt. Men der er rigtig mange der selv er skyld i deres egen død. For at sige det som det er.
Den afspærring er sat op, for man netop ikke skal ryge udover. Man må betale for sine handlinger. That's life.
tilføjet af

Behøver ikke være alkohol

Jeg vil bare lige komme med en lille ting til sport og alkohol debatten.
Jeg var ikke til kampen i Parken i går, men er af og til i Parken og på andre stadioner for at se fodbold.
Jeg har heller ikke læst nogen steder at han skulle ha været fuld, ham gutten....
Man bliver meget tændt, når der kommer et rødt kort op af lommen på dommeren og jeg tror tit at kådhed og ophidselse kan være nok til at sådan en ulykke kan være sket, nogle gange reagerer man først og tænker bagefter. Det er så sørgeligt, det der er sket og mange tanker til den 24 åriges efterladte herfra. Et lys vil blive tændt hos os i aften......
Hej.
tilføjet af

idiot

jeg syntes da det er syndt for de efterladte....
men man er da også en idiot hvis man kravler op på kanten i sådan en højde.. ligesom dem der kommer til skade i metroen...
folk må bare lære at tage vare på sig selv...
tilføjet af

TÆNK DIG OM!!!!

Det er sørgeligt at du skriver THATS LIFE som slut på en debat om et tragisk dødsfald på en af vor egne!!!!!!
tilføjet af

nonalcoholic

det må vist være helt klart at hvis den unge mand havde været ædru, ville denne tragiske ulykke aldrig være sket, så væk med sprutten fra alt hvad der har med sport at gøre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.