23tilføjet af

Går fanme snart AMOK !

Min kæreste, søn og jeg bor i en lejlighed, og jeg er simpelthen ved at være så træt af vores underbo ! han høre så højt musik HELE tiden, jeg fatter ikk han selv kan holde ud at være i hans lejlighed ! det er tit vi bliver vækket om natten af hans larm og vores 1 årig søn skriger fordi han ikke får sin søvn hverken om natten eller om middagen fordi vores underbo konstant høre så højt musik !
Jeg har været nede og banke på mange gange og det har en masse andre i opgangen også men han høre så højt musik at han ikke kan høre at nogen banker på !
Nu er det så sket igen idag og jeg er ved at gå ud af mit gode skind !
Jeg ligger med en livsfarlig sygdom og vil bare have ro !
Mit spørgsmål er, er der ikke en lovgivning der siger at man skal skrue ned på et bestemt tidspunkt eller er det mig der tager fejl?
Det skal lige siges at jeg slet ikk er en hystade eller noget, er selv en pige på 20 år som godt kan lide musik og det hele men jeg syntes det her er ved at tage livet af mig.
Venlig hilsen den syge.
tilføjet af

Kender det selv

Jeg har rigtig svært ved at sige hvornår min nabo egentlig sover....i perioder tror jeg han holder fest døgnet rundt(Dog kan jeg dårligt tro det, da han er førtidspensionist og deraf må gå ud fra, at han dog har brug for ro bare nogle gange, men NEJ........Han og hans gæster råber og skriger døgnet rundt, eller spiller høj musik...pisse hamrende irriterende🙁
Jeg bor i et dobbelt hus(Rækkehus)og ejer min del, men min støjende nabo bor til leje......På et tidspunkt sagde han, at jeg jo bare kunne få ham smidt ud!....men altså, det er vel bare ikke så let?.....eller er det?(Jeg kan jo kontakte ejeren, men alligevel?......)
Så "Den syge"....Jeg kender det, men ved ikke hvad vi skal/kan gøre ved det😕
tilføjet af

Hvis i bor i boligselskab,

kan du klage over hans larm til boligselskabet. I lejekontrakten er der nogle ordensregler, hvad musik og støj angår. Her hvor jeg bor skal der være stille ca. 22.00, hvor man skal spille dæmpet musik. Hvis du bor hos privat udlejer, så kan du klage til udlejen. Så må boligselskaberne kontakte ham, og bede ham om at overholde ordensreglerne og ikke larme så det ødelægger jeres nattesøvn. Hvis i er flere som bor i opgangen, så må i snakke sammen og klage i fællesskab.
tilføjet af

regler

Som regel er der nogle regler for, hvornår man skal skrue ned for musikken i ens lejlighed og ikke må larme.
I min gamle lejlighed var det kl. 22.oo.
Du skal kontakte boligselskabet og klage over larmen, de skal så tage over og give din nabo en advarsel. Hører det ikke op, har de ret til at smide ham ud.
Så klag til boligselskabet og gerne skriftligt.
tilføjet af

I går nat....

En almindelig torsdag aften/ nat hvor vi skal tidligt op næste morgen, siger min datter "Mor altså, hvordan skal jeg dog kunne falde i søvn i denne larm"....og ja, hvad pokker skal jeg svare??.....der er altså nogle mennesker de er ligeglade med andre🙁
Man har faktisk nogle gange lyst til at flygte fra sit eget hjem, bare for at kunne få fred til at kunne klare sin egen hverdag......fandeme surt show....æv(Og i disse tider er det ikke engang til at sælge sin bolig.....æv)
(Man bliver sku så gal)
tilføjet af

Er der forskel i reglerne....

På om det er hverdag eller (Fredag eller Lørdag)....???
Jeg mener, jeg kan sagtens leve med lidt mere larm disse dage hvor man ikke skal tidligt op næste morgen.....så er ikke sippet i den forstand.
tilføjet af

3 klager

_så er det afgang for hans vedkommednde. Skriv en klage til det boligselskab du bor i han får to advarsler, tredie gang er det ud efter reglerne. Du er naturligvivis anonym,han får ikke,at vide,at det er dig der klager. Skriv en klage,så skulle han gerne få post et par dage efter.
Held og lykke!🙂
tilføjet af

svar

I min gamle boligforening var det til kl. midnat i weekenden.
Men det burde stå på din lejekontrakt.
Ellers så ring til boligforeningen, og forhør dig om de gældende regler.
De skal hjælpe dig i den situation og i så fald de ikke gør det, kan du ringe til politiet. Så kommer de ud og beder ham om, at skrue ned.
Det gælder også i privat ejendom. Der må man heller ikke larme til gene for naboerne.
Men en boligforening plejer at sende en advarsel til den larmende, hvor de gør opmærksom på deres ret til at smide lejer ud, hvis han/hun ikke overholder reglerne.
tilføjet af

Ja den slags svin kan ødelægge

tilværelsen for en masse andre mennesker. har selv prøvet at bo oven på sådan en abe som konstant spillede højt musik og var pisse ligeglad med om det var om dagen eller midt om natten.
Desværre er de meget svære at få smidt ud. Jeg flyttede og har siden svoret at jeg aldrig nogensinde igen vil bo i etagebyggeri.
Det man har allermest lyst til at at gå ned og gøre et eller andet rigtig grimt ved ham, men her kan det betale sig at besinde sig.
Klag klag og klag og klag igen og få de andre i opgangen til at gøre det samme. Derudover så begynd at søg et andet sted, fordi den slags mennesker er ofte tabere som kommunen har anbragt der og de er fandens svære at slippe af med.
tilføjet af

jamen

vi bor i en ejer lejlighed så det må han jo også gøre kan vi så stadig klage ?
tilføjet af

Støj / klager.

I nogen boligforeninger er det 3 skriftlige klager , og så bliver der ringet efter en flyttebil.
tilføjet af

ring til politiet

det er vist en sag for politiet, eller foreningen så bliver han smidt ud
tilføjet af

bor i ejerlejlighed

bor selv i ejerlejlighed, der er samme regler - 3 klager og det er ud
forskellen er at ham der bliver smidt ud, taber en masse penge, det er banken der tjener pengene, for de skal bare have resten af hans lån hjem i banken
tilføjet af

Så nemt er det ikke

Det kan tage flere ÅR at få en sådan nabo ud.
Der er mange faktorer der spiller ind:
1) Hvor længe har DU boet der?
2) Hvor længe har HAN boet der?
3) Hvis han klager over dit barns larm, er du lige langt.
4) Det tager tid, fordi han som regel får 6 mnd. til at forbedre sig.
5) Hvis han ellers er en solid betaler, vil boligselskabet nøle med at smide ham ud, fordi de allerede har store problemer med lejere der ikke kan betale lejen.
6) Lejerne bliver beskyttet mere end udlejerne, at smide en ud der har boet der længe, er ingen nem affære.
Har du overvejet at invitere ham ind på kaffe og kager, simpelthen få en hyggelig snak, så kan det være han tænker mere over dig næste gang.
tilføjet af

jooomma

ja ring til politiet det har jeg gjort før det sted vi boede før.. skriv til den bolig forening du bor i! eller gå op og bank på tidlig morgen og sig som det er !! få din mand til at gå der op hvis du er så syg🙂
der er masser af ting af gøre[l]
tilføjet af

foreningen først

jeg havde nu gået til foreningen for lang tid siden, først, hjælper det ikke - så politiet
men de har sikkert ikke tid med alle de kriminelle indvandrere der er kommet ind i dk
tilføjet af

Giv igen

af samme skuffe.
Min søster bor i villakvarter, en ny nabo kunne ikke holde sig fra volumenknappen når hans vinduer var åbne.
Min søster skruede selv op nogle gange......han fattede budskabet 😃
tilføjet af

Politiet ?

De rykker sgu kun ud hvis der ikke er spor andet at lave, eller hvis der bliver spillet for åbne vinduer.
tilføjet af

så ....

er jeg jo bare enne en disse bedre selv❓:)
Forstår godt hvor du vil hen men syntes bare ikke at det er nødvendigt at synke ned på samme niveau som ham :)
tilføjet af

Samme medicin

Tja en lærer jeg havde, havde også en nabo der rigitg godt kunne lide høj musik. De boede tre familier i bygningen. Med den famøse i midten.
Han gik efter lang tid hvor de ikke forstod dansk, de var danske. Om til naboen. Informerede dem om at han tog på week end og lod pladespilleren spille en dansk gruppe på replay. Fra fredag aften til søndag eftermiddag. De kan nu 8 sange af Gasolin uden af.😃
Og det hjalp.
tilføjet af

LLO(Lejernes...)

LLO(Lejernes Landsorginasation)
Google - llo.
Se bla under 'regler og love'.
Held og lykke.
tilføjet af

Lejekontrakt og husregler

Prøv at kigge i jeres lejekontrakt og udleverede husregler.
Er det et almennyttigt boligselskab kræver det som udgangspunkt kun tre skriftlige klager med beskrivelse (evt. en mindre logbog over et par uger) på problemet. Derefter skal boligselskabet rette henvendelse til lejer og give en advarsel. Overholdes denne ikke kan det føre til udsættelse.
Men de nærmere regler skal stå i det udleverede regelsæt (det har boligselskaber pligt til at udlevere ved indflytning). Som almindelig regel skal der på hverdage være ro ml. kl. 22 og 07, i weekenderne kan der spilles højt til kl. 23, men herefter med lukkede døre og vinduer og i såkaldt "acceptabelt" lydniveau til kl. 01.00. Jeg har fået at vide at det er standardregler, men i er nødt til at kigge i jeres egne.
Her er det 21.30-07.00 på hverdage, 23-10.00 i weekenderne - og der må ikke hamres, bankes og bores ml. 16.00 og 07.00 på hverdage og slet ikke i weekenderne. Det er en befrielse at bo sådan et sted!
tilføjet af

Forkert

Bor som dig og har som dig en husorden der er fælles og: VEJLEDENDE! Der er INGEN sanktionsmuligheder ifht. at smide nogen ud??? Hvem skulle iøvrigt effektuere det hvis ordenen blev brudt? Altså hvem mener du skulle stå for - skal vi sige - den udøvende del - den stærkeste i opgangen fx.?
Eneneste mulighed trådstiller har er at ringe til politiet og de kan henstille om at der bliver skruet ned.
Igen:
1. Er der tale om en EJERlejl. kan du reelt godt glemme at gå videre hvis personen ikke er modtagelig for fornuft.
2. Er der tale om en LEJERlejl. er mulighederne bedre og omtalt korrekt i andre svar. Men det er et langt sejt træk.

Det er yderst enerverende med sådanne naboer - jeg er ganske enig, men afhængig af situationen er sanktionsmulighederne vidt forskellige - og især mht. beskyttelse af den private ejendomsret er ejere 100% beskyttet.
Jeg vil tro at hvis man evt. stillede en lagkage til ham på hans måtte med rottegift i så er det den korteste vej til en varig fred. Prøv det.

vh.
Ejeren
tilføjet af

Her har du forklaringen og dine muligheder

Der er rigelig lovgivning, men den er elendig. Problemet skyldes boligpriserne. For ikke at ødelægge boligmarkedets kunstige priser, og undgå at det kolapser helt, har man standset næsten alt nyt byggeri. Det er derfor man lader tusinder af håndværkere gå ledige rundt. Man kalder reperation af din papkasse for byfornyelse, selv om man ved den burde rives ned. Boligen bliver ikke bedre af at man lukker hullerne med papir. Grunden til man har valgt at gøre det vanskeligt har intet med beskyttelse mod udlejere at gøre, da det er noget helt andet, men at kommunen ikke kan gøre andet end at placere idioterne i en ny papkasse. Du kan vælge mellem dette;
a) At følge lejeloven og boligselskabets regler, og gennemgå et langvarrigt marreridt, med 3 klager, beboermøder, måske indblanding fra kommunen, indsamling af klager og underskrifter af flere omgange osv. Når det er overstået er du nok blevet småskør selv. Boligselskaberne er pampere, der vil skide på dine problemer, så de hjælper dig ikke hele vejen igennem. Tænk hvis dit selskab skal overgive flere boliger til kommunen, så er der færrer billige luksusboliger til dem der administrer dem, og dem du betaler for at stå på evighedslisterne/ventelisterne. LLO er en slags forsikringsselskab, og stiller næppe juridisk rådgivning til rådighed, før du har betalt et rimeligt beløb. Desuden kan idioterne selv være medlemmer af LLO og så er det uden formål. Deres formål er godt nok i forholdet mellem private udlejere og en lejer.
b) Prøve at flytte til mere moderne byggeri, men for ikke at boligmarkedet skulle kolapse, har man sikret at det både var dyrt at opføre, og sikret at prisen er så høj, at du kan købe 2 ejerboliger for samme pris. Du kan altid finde noget gennem fagforeningerne, men så er prisen også så høj, at du kan købe 3 villaer til samme pris.
c) Give igen på samme måde. Du skal jo overholde reglerne, men det kan man vel også. Jeg vil anbefale denne metode.

Baslyde kan trænge gennem en papkasse. En højtaler kan retningsplaceres. Hos lægen kan du få en recept på antidepressiv medicin, så du kan overleve at bo under de usle forhold som flertallet af mennesker i landet er nød til.
Held og lykke, og glæd dig over, at du kan få en rimelig god papkasse, hvis du vinder i lotto, og at du har ret til at æde antidepressiv medicin som alle andre i landet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.