4tilføjet af

Fyisk syg efter abort

Jeg fik en abort for 4 år siden. Jeg led meget at kvalme i de 11 uger jeg var gravid, og efter aborten fortsatte kvalmen. Jeg ved ikke om det er fordi jeg har det psykisk dårligt med min beslutning.Jeg altid har været mod abort, men min håbløse livssituartion gjorde at jeg valgte som jeg gjorde.
Jeg kunne bare godt tænke mig at høre om der er andre der har oplevet at blive fysisk dårlig efter en abort.
Jeg har nu haft kvalme hver dag i 4 år. Er der nogen der har et godt råd til hvordan jeg kan få det til at forsvinde?
Ingefær hjælper ikke. Har også prøvet zoneterapi og Akupunktur.
Hilsen Mig
tilføjet af

Clairvoyant

Kære lillepige
Jeg synes du skal opsøge en clairvoyant og healer. Her vil du nok få et svar på årsagen til din kvalme og nogle redskaber at arbejde med.
Knus
Sofie
tilføjet af

Tænk din situation igennem

Hej
Jeg synes, at du skal tænke din situation rigtig godt igennem.
Først skal du have udelukket, at du har noget fysisk, der er galt med dig. Hvis du ikke har gjort dette, ville jeg kontakte din læge, hvis jeg var dig. De er tit lidt mere forstående, end man tror.
Hvis du stadig går og tænker meget over, at du engang fik foretaget en abort, f.eks. næsten hver dag, så er det nok fordi, at du ikke er kommet rigtig igennem det. Det er en meget stor ting at få lavet en abort - og det kan hurtigt fylde meget mere, end de fleste tror. Derfor synes jeg, at det er helt i orden og en god idé, at du opsøger en psykolog - evt. kan du få tilskud til dette gennem din egen læge. Der er så mange følelser, der kan være rigtig gode at få snakket igennem, med en der er proffessionel. De ved oftest præcis, hvad der er vigtigt at få frem, og hvad der ikke betyder så meget.
Jeg vil meget kraftigt fraråde dig en claivoriant, som det andet indlæg tilråder. Min erfaring er, at man oftest bliver rigtig forvirret, når man begynder at blande nyreligiøsitet som clairvoriance ind i ens følelsesliv. Det er nemlig ofte en helt forkert måde at rive op i nogle følelser og oplevelser, som har været smertefulde. Du ender sandsynligvis med at få det endnu værre, end du oven i dit nuværende problem vil blive konfronteret med en masse underlige påstande og oplevelser, som du så skal bruge kræfter på at vurdere og tænke over.
Så mit råd er, at du tænker din situation rigtig godt igennem, og evt. vender dine tanker med en proffesionel psykolog. Det skader i hvert fald aldrig at give det en time eller to. Så kan man jo se, om det er noget, der føles godt.
Med ønske om, at du må få det bedre.
Kh Peter
tilføjet af

Til Peter

Hej Peter
Tak for dit svar. Det er rart at få noget response fra en mand. Jeg har gået til psykolog 2 gange, men det har ikke rigtig hjulpet. Har også været gennem mange undersøgelser for, at finde ud af om der var noget galt med mig fysisk. Men jeg er rask ?!?
Du har ret i at en abort er en stor ting, men jeg tror desværre, at jeg ikke gav det den tid det tog at få snakket det igennem.
Endnu engang tak for dit svar.
Venlig hilsen
Lillepigen
tilføjet af

Hvordan går det?

Hej!
Jeg er meget interessert i hvordan det går dig...da jeg sidder i lidt af samme situation. Jeg har i 2 år kastet op ca. 2 gang om mdr. efter abort. Det er frygteligt da det står på i op til 8 timer og tager mig en uge at blive mig selv igen. Jeg har fået 5 body-SDS behandlinger på de sidste 3 mdr. Måske det har gjort det har taget til pt. for så forhåbeltlig snart at forsvinde helt.
Håber at høre fra dig, selv om det er flere år siden du skrev dette indlæg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.