166tilføjet af

fortryder!!!

Jeg har været min kæreste utro, men jeg elsker ham stadig utroligt højt og jeg har fortrudt det jeg har gjort mange gange! Hvis jeg fortæller ham det VED jeg han slår op men jeg vil ikke miste ham! Hver gang jeg ser ham har jeg lyst til at fortælle ham det, men kan ikke, men jeg har det alligevel så dårligt heletiden.. ! Jeg føler virkelig ikke at jeg har fortjent ham!
Hjælp! Hva vil du gøre??!?
tilføjet af

Det skal du ikke!

Der er ingen grund til dårlig samvittighed, du - i havde lyst til hinanden, og det vil ske igen med samme eller en anden, sådan er livet! Nyd det og glem din dårlige samvittighed, du lever kun denne gang, og vores drifter er bare store og smukke, hvorfor så lade meneskeskabte (kristelige værdier) bestemme over os? Nej lev dit liv medens du har det. Vi min kone og jeg har været hinanden utro mange gange, det giver jo også et pift i den daglige omgang, den glade, lykkelige, gifte mand og hans Hustru.
tilføjet af

Nu må I lige

Hejsa...
Ja jeg må sige at jeg er noget så frastødt af dit svar.
Jeg synes kun at det er berettigede at man har dårlig samvittighed, den er på sin plads. Det havde været noget andet hvis de havde en aftale, om at de godt måtte være utro. Ligesom dig og din kone har det.
Jeg er chokeret over at du kalder det en kristen værdi, det er det ik det handler om ens moral. Det er kun sundt at føle skyld når man har løget og det gentagende gange. Ellers ville jeg nødig leve i denne korrupte verden, som det ville ende ud i.
Jeg synes at du skal krybe til korset og sige det til din kæreste. For jeg tror ik at du får ro i sindet før du har gjort det. Og det er bedre selv at sige det til ham end at han finder ud af det selv, det gør nemlig mere ondt.
Okay du behøver måske ik lige at fortælle ham hvor mange gange det er sket.
Held og lykke med det
tilføjet af

NEJ du skal ikke

du skal ikke blande din kæreste ind i dit indre følelsesliv. Du har indre kvaler, og de bliver ikke mindre af, at du fortæller det til din kæreste, fordi du håber på at blive tilgivet.Tilgiv dig selv, og brug episoden til at finde ud af, hvad du savner, og så vælg hvordan du kan få det som du har brug for. Jeg kan kun tilslutte mig det første indlæg. Lav aftaler, og lav især aftaler med dig selv om, hvordan du i fremtiden vil takle store følelser. Din kæreste er ikke din følelsesmæssige skraldespand - og så er jeg ikke tilhænger af "fortæl hinanden alt", det synes jeg er noget vås. Kærester er 2 individuelle personer.
tilføjet af

Kom nu...

Hejsa!
Jeg synes at du skulle fortælle ham det...Ville du måske ikke selv have at han fortalte dig det hvis han havde gjort det samme...Og som en af de andre sagde: Det er bedre at du fortæller ham det end at han selv finder ud af det...
Så ring eller vær sammen med ham om fortæl ham det...Det er nemlig det bedste også vil du også have det godt bagefter..
tilføjet af

Forsæt dog !

Jeg syntes du skal foresætte med at snyde din kæreste, bolle til højre og venstre vil HELT sikkert styrke jeres forehold...... NOT !!!!
tilføjet af

NU må DU lige

Jeg synes, at du må styre dig. Du mener, at hun skal fortælle det til sin kæreste, men udelade hvor mange gange. Altså det du siger er, at hun skal være helt ærlig, og så udelade noget.
Altså nu må du lige bestemme dig for om du er for ærlighed eller ej.
Jeg mener ikke, at hun skal belaste sin kæreste med sin egen samvittighed men lade det være en lærestreg i hendes egen moral, kristen eller ej.
Jeg mener, at det er ens egen moral, der 100% skal styre hvordan ens sexliv skal udforme sig, og ikke lade sig dominere af "fælles holdningen" om at utroskab altid er af det onde. Det kan kun det par som oplever forskellige sexualiteter svare på. Jeg ville ikke blive stødt, hvis min kæreste havde sex med en anden. Han er jo ikke min ejendom, han bestemmer over sit liv, og har valgt at dele noget af det med mig.
tilføjet af

Det eneste rigtige...

Fortæl ham om det! Hvis du har været ham utro har du ret i at du ikke fortjener ham! Det er noget du selv har været skyld i, og derfor må stå tilansvar for det! Forestil dig hvis det var omvendt, at det var ham der gik rundt med en sådan hemmelighed! - Og du har vel også interesse i at i er gode venner selv om i slår op? Det bliver i ikke hvis DU IKKE SIGER DET!
Håber jeg hjalp!
tilføjet af

Hvis man er gammel nok....

Hej,
Hvis du er gammel nok til at være din kæreste/mand utro må du også være gammel nok til at indrømme det!
Jeg har meget svært ved at have nogen som helst medfølelse for dig. Hvis han gjorde det sammen ville du så ikke kræve at få det at vide?!
Jeg er så træt af mennesker der er deres partnere utro uden egenligt at tænke over hvad de gør.
Dummer man sig må man også tage skraldet.
Op med humøret, var han den eneste ene havde du jo heller ikke været ham utro vel???!
tilføjet af

move on

det eneste jeg ved er, at hvis man er en utro, elsker man ikke personen højt nok......
Man søger noget personen ikke har, og i selve "gerningsøjeblikket" VED man at det er forkert.....
Så hvad er problemet?
tilføjet af

sig intet

jeg kender alt til det! jeg har også været min kæreste utro og har haft sådan trang til at fortælle det til ham. Jeg har også fortrudt det og der var ingen følelser indblandet med ham den anden. (det var den klassiske: jeg fik for meget at drikke) mig og min kæreste havde kommet sammen i 4 år og havde flyttet sammen. Jeg har fortalt det til ham nu. han er flyttet ud, ved ikke om han vil fortsætte og flytter meget snart til kbh( vi bor på bornholm) uden mig! jeg har ikke gjort andet end at fortryde at jeg har sagt det til ham!
det jeg mener er at hvis du fortryder det så meget som du siger at du gør, så er der íngen grund til at sige det til ham, så han også skal bekymre sig om det! det er noget helt andet, hvis du havde nogle følelser for ham den anden!
tilføjet af

Stop så!

Prøv nu lige at høre her. Du SKAL fortælle ham det og så må du lade det være op til ham hvad der skal ske... Du må bare tage det som den luder (undskyld) du nu engang er.. Helt ærligt hvor egoistisk kan man være??? FØJ!
tilføjet af

ærlighed kommer man længst med

Det er en svær situation, men jeg ser kun én udvej. Du er simpelhen nød til at fortælle ham det. Det påvirker tydeligvis din hverdag, og det er ikke det værd. Fortæl ham det og lad din samvittighed blomstre igen. Fortæl ham hvorfor du gjorde det og se om det er noget i kan arbejde med. Om han tilgiver dig eller ej ved jeg ikke, men det bedste er at du fortæller ham sandheden selv, end han selv opdager det.. ps held og lykke
tilføjet af

????????

lad være med at b.... uden om, så har du ikke det problem.
tilføjet af

sikke en hjælp


Jeg synes det er lige groft nok at kalde nogen for luder fordi de har haft et sidespríng. Let's face it, vi er kun mennesker og det kan vist ske for de fleste.
Jeg synes ikke du skal fortælle dig, hvis du gerne vil fortsætte dit forhold, du får måske lettet din samvittighed i øjeblikket, men opnår at din kæreste vil spekulere på, hvor du skal hen hver gang du er ude. Du ved at det ingenting betød, han ved det IKKE. Slå det ud af hovedet og sig til dig selv, at ingen er fuldkommen - heller ikke din kæreste.
mvh
Krebsen
tilføjet af

Hehe :-/

Helt ærligt, er du ikke for dum. Hvis du har været sammen med en anden, så skal du da ikke claime du elsker ham. Hvis du elskede ham, ville du jo ikke engang tænke på at være sammen med en anden. Om du så var fuld eller ej. Det er ingen undskyldning... Hold din sti ren!
Martin
tilføjet af

det kan ske for alle!

jeg ved at du har det svært så lad være med at lytte til sådanne idioter der ikke forstår det!
tilføjet af

Okay.......

hør lige her, hvis du har virkelig elsker ham vil du fortælle ham det. Men hvis du vil ikke miste ham, så hold det dog for guds skyld inde i dig selv. Så ville du efter min mening være en stor EGOIST!!!
Men det enste du skal lægge mærke til hvordan du vil udholde det. For på det tids punkt vil "ham" du sove sammen med eller hvad nu ende I gjore. Fortælle din kærste det. Så vil din maske falde og så vil han måske hade dig mere. så fortæl at du elsker ham, og sige sandhenden. Der findes ingen ting være end at holde en løgn inde i sig selv. For fortæl HAM det inden det er for sent.
håber alt godt for dig. Så held og lykke det får du brug for.
Hilsen Istap
tilføjet af

LAD VÆRE!

Selvfølgelig skal du ikke fortælle din kæreste det. Hvis du har kvaler, HAR du fortrudt din gerning. Det ville være anderledes hvis du IKKE havde kvaler. Glem det og kom videre med livet. Hvorfor ødelægge et godt liv og et godt venskab?
tilføjet af

jeg syndes du skal sige det!!

hey

jeg syndes du skal sige det til ham og sige sådan som det er at du stadige elsker ham og at du ikke vil miste ham og at du er ked af det.
hilsen D
tilføjet af

det er dit liv

Jeg syntes du skal tage det helt roligt gå en tur og tænk over hvad der er sket uden at gå i panik, det er nemlig ofte panik handlinger vi fortryder. Husk det er dit liv, din krop,dine lyster dem er der sgu ikke nogle der skal stille sig til dommer over heller ikke din kæreste uanset hvor meget i elsker hinanden.
tilføjet af

Vi er ikke ens!

Kære Stenbuk
ALLE parforhold er forskellige, derfor er der ikke det perfekt svar at hente udefra.
Du skal tænke på hvad der er bedst for Jeres forhold. Har I talt om emnet "utroskab" før?
Hvad er hans holdning til det? Hvad sætter han højst pris på i Jeres forhold, din troskab eller din ærlighed?
Nogle ville fortrække at få det af vide, - andre ikke! - Hvad ville du selv fortrække? (Hvis han havde været dig utro 1 gang, men ikke mente noget med det)
Hvis du mener han har det bedst med IKKE at få det af vide og du mener det vil rede Jeres forhold hvis du tier, - Så følg dit hjerte!
Der er så din samvittighed tilbage, men den må du selv arbejde videre med evt. i samarbejdet med en psykoterapeut eller anden der har forstand på parforhold og indre følelser.
Jeg håber du finder den rigtige løsning for Jeres forhold og HUSK! - "Lyset vil altid komme efter mørket" - Så hold ud ..........
Mange tanker
Liv
tilføjet af

Sjovt nok....

Nu har jeg siddet og læst de forskelliges indlæg... Og noget som er meget gennemgående er at kvinderne mener at det er helt i orden, hvor i mod mændene mener at det er det absolut ikke. Så er det jeg spørger mig selv, syntes kvinder generalt at det er i orden og mænd ikke (er mænd mere følsomme end kvinder?). Eller er det fordi at det nu er en kvinde der har problemet at meningerne er så forskellige???
Men holdning er at Utroskab stinker og skal fortælles da et forhold ellers bygger på uærlighed!!!
tilføjet af

her selv prøvet det

hej
jeg syntes at du skal sige det for han fortjener at få det at vide af dig... jeg har selv været i samme dilemma min EX-kærste var mig utro for et par år siden og hun sagde ingenting, så jeg fik det at vide af en anden som havde set det og så kom hun krybende. Det jeg vil frem til er at han før eller siden finder ud af det. så fortæl ham det så kan i måske skilles som venner.
tilføjet af

har selv prøvet det

hej
jeg syntes at du skal sige det for han fortjener at få det at vide af dig... jeg har selv været i samme dilemma min EX-kærste var mig utro for et par år siden og hun sagde ingenting, så jeg fik det at vide af en anden som havde set det og så kom hun krybende. Det jeg vil frem til er at han før eller siden finder ud af det. så fortæl ham det så kan i måske skilles som venner.
tilføjet af

Prøv at tage det roligt!!!

Prøv at tage det lidt roligt!! Det er jo højst usandsynligt at du allerede nu har fundet den eneste ene... derfor er det naturligt at blive tiltrukket af det andet køn ustandeligt! Men hvis du blot lukker af for dine følelser vil du få det endnu værre - hvis du er sammen med den anden får du vished om hvorvidt din eget parforhold/sexliv fungerer... hvis det du allerede har er bedst, så ta' det som en oplevelse og vær endnu mere glad for din kæreste... Det kan måske lyde barskt, men hvad han ikke ved har han ikke ondt af!!!
Hold hellere op med at torturere dig selv og kom videre enten med din kæreste eller en anden!!!!
tilføjet af

Du har ret...

Det der gør et forhold specielt, i forhold til de mennesker vi går imellem og omkring, er at man deler noget som man ikke deler med andre.
Du delte noget med en anden som kun burde have været med din kæreste. Uanset hvordan man end vender og drejer det...har i ikke længere dette, da du har smidt det væk.
Så...sig det alligevel? Du vil aldrig få det bedre end du har det nu, så hvorfor ikke få det overstået? Ja, i vil sikkert gå fra hinanden. MÅSKE vil i finde sammen igen...under nye regler.
Husk at netop dette er grunden til at utroskab aldrig kan begrundes med noget som helst. "Jammen, det var min måde at sende en besked" etc - DET KAN IKKE UNDSKYLDES. Den der er utro, har smidt noget væk som aldrig kan genskabes. Nogle ting deler man ikke med andre. Jo tættere man er i et forhold, jo bedre vil man have det med sig selv. Men hvis man ikke selv vil...hvorfor skulle kæresten så ville?
tilføjet af

Løgn

Alt er tilladt så længe det er aftalt og samstemt.
Hvis partneren insisterer på monogami og trofasthed har ingen overhovedet ret til at bryde denne tillid.
Så enkelt er det, yderligere ord er overflødige.
tilføjet af

don´t

Hvis du elsker din fyr og du gerne vil beholde ham skal du ikke sige det. Med mindre du vil have han skal være lige så ked af det som dig. Det er dig der føler du ikke fortjener ham. Det skal han ikke straffes for. Det er også derfor du laver sidespring. Du skider på dig selv. Det er det du skal prøve at ændre. Start med at skifte dine tanker ud med nogle sundere. Vi er alle elskede børn af universet. Også dig.
tilføjet af

"Dilemma og utroskab!"

Du kan for at lette din samvittighed fortælle om din utroskab, men muligvis vil modparten forlade dig; på den anden side, hvis vedkommende elsker dig højt er der en chance, når og hvis du letter din samvittighed. Men så vil der hos modparten altid sidde en rest af mistanke og angst tilbage; gør den det nu igen. Hvis du tier, sker intet - måske - men en eller anden kan komme til at røbe det og det er om endnu værre. Det er kun din samvittighed der bestemmer - ofg sluttelig - uden den løftede pegefinger; gør aldrig sådan noget mere, det sårer og den slags sår kan ikke altid heles.
Franklin
tilføjet af

Fortæl ham det

Du skal fortælle ham det, for du kan ikke gå rundt og lade som ingen ting...
Det kan jo også være at han elsker dig så meget at han tilgiver dig og siger at i må komme vidre sammen for han kan ikke undvære dig...
Men fortæl ham det. Det nytter ikke noget at udsætte det uundgåelige..
Held og lykke
tilføjet af

Mit bedste råd til dig

For det første skal du finde ud af om du elsker ham. Der må jo være en grund til at du har været ham utro. Utroskab kan dog ske af mange ulogiske årsager. Det kan være rent begær, kan skyldes usikkerhed og tvivl eller at man ikke længere er forelsket og måske prøver at flygte.
Hvis du finder ud af at du ikke elsker ham og at det ikke skal være jer, så mener jeg helt klart at du skal fortælle ham det, det skylder du ham og det vil gøre det lettere for ham at komme videre.
Såfremt du elsker ham og ønsker at være sammen med ham, så mener jeg derimod at du skal gøre det modsatte. Du har begået en fejl og det ved du selv, men at fortælle ham det vil være en ligeså egoistisk handling, som det at du har været ham utro. Det vil lette dit hjerte, men det vil knuse hans og såfremt i vælger at blive sammen vil jeres forhold aldrig blive det samme igen.
Du bør overveje at få taget en test såfremt du har dyrket usikker sex.
Hilsen en person der taler af dyb erfaring.
tilføjet af

bekræftelse

Jeg læste et sted, at når man er utro, er det noget man VIL være. tja! det har helt sikkert noget med at man gerne vil bekræftes og får man ikke nok bekræftelse af kæresten er man et let offer for at falde i hos en anden. Hvis i senere hen skilles og han opdager fadæsen, vil han ihvertfald blive endnu mere såret/vred, så det er op til dig hvornår du vil gøre det.
tilføjet af

DET GØR DU HELLER IKKE

Hvis du har været din kæreste utro, fortjener du ham heller ikke. For hvis du en gang har gjort det er sandsynligheden større for at det sker igen. Jeg synes, du for hans skyld skulle fortælle ham det, det er tarveligt at han skal gå og elske dig i god tro, når du har været et svin over for ham. En dag finder han alligevel ud af det, og så er chancen mindre for han med tiden kan tilgive dig end den er nu. Jeg hader utroskab, man kan sgu ikke være det bekendt over for den anden part.
tilføjet af

???

Ved du hvad ??
Man er bare en so hvis man gøre sådan noget mod sin kæreste og så fortjener du ham sku da slet ik når du boller til højre og venstre,
og så tror jewg at han fandme aldrig kommer til at stole på dig...
Og så kan du sku bare lære det..
tilføjet af

Sig det!

Sig det som det er og tag imod konsekvensen af dine handlinger. Man er jo trods alt et voksent menneske...
Hvis du giver mig uret i hvad jeg har skrevet, eller ønsker en uddybning, er du velkommen til at skrive til mig på: jaboni@sol.dk
tilføjet af

enig

Jeg mener det hele afhænger af hvordan forholdet er og hvilke holdninger og aftaler man har indbyrdes.
det er fint hvis folk ville kunne leve med at være sammen med andre end den de elsker og er forelskede i.
min kommentar til dette er bare at jeg aldrig selv ville kunne leve i sådan et forhold.
Jeg er så heldig at være sammen med ham jeg virkelig elsker og jeg har bare helt enkelt ikke have lyst til at være sammen med andre.
tilføjet af

Sig ikke noget!

jeg har en god bekendt som for et par år tilbage var sin kæreste utro en enkelt gang, under en fest jeg holdt.
tro mig, det havde han det meget skidt med.
Han valgte ikke at sige noget og idag er de lykkelig gift, har to dejlige børn og har det godt sammen...
Hvordan ville det ikke have gået hvis han havde sagt det...??
Det kan ikke vides, men hvis du lærer af dit fejltrin, skal det nok gå...
Mvh Omadsen
tilføjet af

Hold da kæft hvor jeg brækker mig

Prøv at høre her Krebsen. Det er meget muligt at hendes letteste vej ud er at tie. Men som i så utallige mange andre forhold kan det ikke holdes gående når der er sket en så stor ting. Hun vil hele tiden tænke på hvad hun har gjort, det ligger altid i baghovedet uanset hvad. Det vil så afspejles i deres forhold og kæresten vil højst sansynligt også kunne mærke en forandring på et tidspunkt. Og så er vi derude hvor den er trukket så langt at det vil såre begge parter endnu dybbere end det ville ha gjort hvis hun havde åbnet munden så snart det var sket. Den enste måde hvorpå hun kan få fred i sig selv er at få det sagt, og koster det deres forhold, så er det en konsekvens man må tage med. Utroskab er stadig den værste ting du kan gøre mod en anden i et forhold, uanset hvor mange der så er begyndt at ha disse "svipsere".
Så til dig med indlægget: Tag dig sammen og tag det som den usling (endnu engang undskyld) du er!!!
tilføjet af

If you can't do the time...

.... DON'T DO THE CRIME!!!!!
Som det tidligere er skrevet hér, så kan du umuligt elske din kæreste, når samtidig du har været utro med en anden.... Og hvordan ville du egentlig selv ha' det, hvis din kæreste havde været dig utro? Ville du blive såret? Ville du synes, at det var ok gjort af ham? NEJ VEL??? Der findes et ord for den slags: Dobbeltmoral! Opfør dig som et ansvarligt menneske og fortæl ham det - han fortjener at vide sandheden....
Hilsen fra
Løven
tilføjet af

Nyd livet

Du kan ikke ændre på noget du har gjort!
Jeg håber du nød det - for ellers er det virkelig kedeligt, at det nu fylder så meget i dit liv.
Selvfølgelig skal du ikke sige det, jeg tror vi alle har brug for "små" hemmelighedder.
Uanset hvor forelskede vi er, tror jeg ikke på den eneste ene.
Ét er kærlighed - noget andet er sex.
Selv er jeg (vel nærmest)lykkelig gift på 25. år, men det har ikke forhindret mig i at have ét forhold ved siden af i mere end 20 år - uden min mand ved det!
KH
tilføjet af

Synd for dig

Jeg kan kun sige, at det er synd for dig, at du har den holdning til dine medmennesker. Jeg håber ikke, at du arbejder med mennesker.............
tilføjet af

Tag dig sammen!

Du siger du fortryder at du har sagt det til din kæreste - fordi han er flyttet? Du burde i stedet fortryde du i det hele taget har været ham utro! Det er rigtigt at vi kun er mennesker, og at (næsten) alle kan begå fejl, ALLIGEVEL skal man fortælle det - uanset udfaldet. Både af hensyn til ens egen samvittighed men vigtigst; af RESPEKT(!) for ens partner!
tilføjet af

Et forhold bygger netop på tillid....

Kære Tyr
Jeg er selv en kvinde på 33 år, og jeg mener absolut ikke, at utroskab er ok (læs evt. mit råd Stenbukken "If you can't do the time").... Jeg har selv en bekendt, som gentagende gange har været hendes gennem tiden faste kærester utro (!!!), og jeg har hver gang været ved at brække mig over hendes dobbelmoral. Et eller andet forskruet syn på forhold gør, at hun synes, det er i orden, hun selv er utro, men hvis hendes kæreste så også har kigget til anden side, så har hun reageret med at være vildt såret og vred over det.... SUK - ja, hvad kan man sige.. "what goes around comes around"! Sjovt nok er hun også enormt jaloux...
Som svar på dit spørgsmål om kvinder gennemgående mener, at utroskab er ok osv., så tror jeg, at det kort fortalt hænger således sammen, at hvis man selv kunne finde på at ha' en affære, så synes man det er ok, men hvis man er af den trofaste type, så er det ikke - uanset om man er kvinde eller mand...
Jeg mener, at hvis man er i et fast forhold og så finder sig en anden, så skylder man sg* da den anden at sige sandheden hurtigst muligt.... alt andet er da udtryk for stor mangel på respekt for det menneske, man skulle forstille at elske.... et forhold bygger på tillid til hinanden, og har man ikke det, ja - så har man ingenting! Det er nu en gang min mening!!!
Hilsner fra
Løven
tilføjet af

Utroskab, Hvad er det?

Du skal følge dit hjerte,og ELSKE DET SOM ER.
så du bliver fri i dit sind.
Kan du have en smuk dag.
KH.Pongo.
tilføjet af

Seriøst!!!

jeg har selv prøvet det, men mit var hævn. jeg kender følelsen af at blive svigtet på den måde.
du siger du ikke vil miste ham, men det er jo lidt for sent at tænke på det, måske skulle du ha tænkt på det inden du gjorde det. hvordan ville du have det hvis din kæreste sagde til dig at han havde været dig utro og at han ikke ville miste dig...
prøv at se det fra hans side.
held og lykke.
tilføjet af

Har selv været der

Jeg har selv været min eks Kæreste utro og jeg fortalte ham det aldrig du lærer at leve med tro mig.En anden ting er at hvis du virkelig elsker ham så havde du aldrig gjort det.Så tænk lidt over det.
tilføjet af

make up your mind

jeg vil sige du skal hurtigst muligt finde ud af hvad du vil, vil du sige det eller ej, der er ingen der kan give det rigtige svar. men hvis du går i uvished vil han på et eller andet tidspunkt mærke det på dig, og så er du på alligevel!
min personlige mening er, at hvis du virkelig fortryder og føler du har lært noget af det og aldrig vil gøre det igen, så lad dog være med at sige, hvad godt vil det nogensinde gøre???? fortræng, move on, og så husk på at du elsker ham en anden gang chancen er der for at lave et sidespring!
hvis du ikke føler du har lært noget, så slå op, fordi det er nok der forholdet ender alligevel!
tilføjet af

Fortæl det!

Han ved alligevel at der er noget galt....han kan mærke det.....tror mig jeg har prøvet det.
tilføjet af

tag det som en mand, kvinde

når man gør sådan noget, er der som regel en grund til det. Men det vil altid være bedre selv at sige det end han skal høre det fra andre, jeg har selv prøvet, og sagde til min mand sådan ligger landet, desvære. så var det op til ham om han ville fortsætte derfra. men jeg mener at hvis man virkelig elsker sin mand, så er det ikke nødvendig at gå til andre, for så elsker man ikke.
hilsen a.s.s.
tilføjet af

Tag ansvar for dit liv


Jeg mener helt sikkert at du må tag ansvar for dit liv, fortæl ham sandheden, hvis du er den rette for ham tilgiver han dig. Men har du tænkt på om han er den rette for dig eller det bare er trygheden du er glad for.
tilføjet af

Og så lever de på en løgn...

forestil dig at du har brugt 20 år på at leve sammen med en person, som du ikke havde det fællesskab sammen med...som du troede du havde?
Det kan ikke undskyldes...og det SKAL siges. Jo længere man venter, jo værre er det. Det kan godt være at det er lettere for synderen ikke at sige noget...men man viser seriøst ENDNU en gang at man ikke har respekt for den anden, ved ikke at sige noget.
Skam dig!
tilføjet af

do it!!!

HeY, det er en god idé a fortælle ham det, måske mister du ham ,men livet er fuld af risikoer. du bliver nødt til a sige det til ham, for til sidst kan du ikke holde det inde mere, og så bliver han såret fordi du ikke sagde det før også er du sikker på at han slår op... Ved at sige det til ham nu slår han måske op, men han vil stadig have en del respekt for dig, fordi du sagde det.. Men hvis han ikke slår op, sakl du holde dig selv i kort snor, ones a cheater always a cheater...
tilføjet af

sådan

Det er ikke noget jeg er stolt af!
Livet er mere mangfoldigt end som så!
Findes der ikke andre former for utoskab?
Er du sikker på at den fysiske er den værste/farligste?
Vi skal passe rigtig meget på med vores fordømmelse af andre mennesker! Tænk f.eks. på den hellige forargelse!
Det er så nemt at fordømme andre - og jo mere man forenkler - jo nemmere!!!
Jeg læser dit indlæg, som om du lider af noget der kaldes uvidenhed!
tilføjet af

Kærlighed kan ikke forenes med utroskab!

Kærligheden MÅ bero på tillid og trofasthed over for den ene, man er sammen med - ellers forsvinder dens ægthed samt hengivenheden overfor den anden. Jeg er 24 år og gift med min elskede - kun ham ønsker jeg at høre til hos.
Det er ikke spor umuligt at holde sig til sin mand/hustru kæreste!!! - man kan bare lade være med at anbringe sig selv i situationer, hvor man kunne blive fristet. Til S.M. 60 år: Måske er du lykkelig, men selvom du er 60 år og langt mere erfaren end mig, så vil jeg påstå, at du er gået glip af kendskabet til kærlighedens inderste væsen: tillid, trofasthed, afhængighed, ægte nærvær. Hvis du elskede din hustru og jeres kærlighed var ægte, ville du aldrig nærme dig seksuel kontakt med andre kvinder - da ville hun være alt, hvad du havde brug for i dit liv!!! Og du ville af din egen fri vilje kun ønske hende. Se dét er frihed!
tilføjet af

...........

var det et godt knald........? hvorfor vælger du noget andet end din kæreste det fortæller allllllllllltttttttt om dig. du kan ikke være det bekendt han har ret til at vide. tænkt hvis det var omvendt din soooo
tilføjet af

Sikke en gang fis!

Hvis det er du ELSKER din kæreste siger du sandheden til ham, gør du det ikke, fortryder du det reelt ikke, men leger tvært imod med tanken om at være ham utro igen. Og det beviser du ikke ELSKER ham men blot har fået sat klørene i ham af en anden årsag end netop at elske ham.
Sandheden vil sefølgelig sårer ham, men elsker han dig, så tilgiver han dig dit utroskab denne ENE gang.
tilføjet af

Det er din ejen skyld!

Ja du har været kæresten utro så skylden ligger på dig da du havde et varlg, at være det eller ikke og du valgte at være det, så ja han vil hade dig, men med god grund! Forestil dig hvordan det ville være hvis han var dig utro?
Du SKAL fortælle ham det, ikke at gøre det gør det kun værrer for dig og for ham den dag han får det at vide!
Du må tage chancen, hvis han virkelig elsker dig blir i måske sammen, men det kommer til at tage tid og det bliver svært at opretholde forholdet! Men elsker i virkelig hinanden bilver i måske sammen, men måske kan det gøre så ondt på ham at han vil vende dig ryggen!
Uanset hvad skal du fortælle ham det, han har ret til at vide det, men det bliver hårdt for jer begge!
Hvis du nu virkelig elsker ham så havde du ikke været utro!
Tænk lige over det og til dig selv spørgsmålet- HVORFOR?
tilføjet af

Bekvemmelighedstænkning

Du er dog et usselt menneske !
Uanset hvordan du vender og drejer ordene kan du ALDRIG ALDRIG ALDRIG finde en undskyldning eller retfærdig begrundelse for dine handlinger. Mange mennesker som dig prøver konstant at retfærdiggøre eller bagatalisere deres ugerninger. Det kaldes bekvemmelighedstænkning, og er én stor løgn både overfor dig selv og omgivelserne.
Jeg vil til enhver tid tillade mig at fordømme stakkels sølle dig og dine ligesindede, hvorfor i alverden skulle jeg og andre almindelige mennesker ikke have den ret❓
Selv har jeg (mand-35 år) aldrig været utro.
Jeg har simpelthen ikke haft lyst, fordi så var forholdet allerede endt.
Ja, jeg har det sikkert nemmere end dig, ved at kunne tillade mig at have min enkle "luxus holdning" til emnet, men den ære tager jeg selv ansvaret for.
Uvidende❓Du skulle bare vide !
tilføjet af

Gir´ Martin ret!

Jeg vil give Martin helt ret... Hold din egen sti´ren!
Hvis det var/er ham du elsker, så ville du ikke ha kunne være ham utro...
Men det er jo lidt for sent nu, så hvis jeg var dig så ville jeg sige det til ham, da jeg er mere til at være 100% ærlig over for hinanden!
tilføjet af

Fortæl ham det

jeg ville helt klart fortælle ham det. Et forhold bygger på rene linier, og det er der jo kun her hvis du er ærlig og fortæller ham det.
tilføjet af

Man høster som man har sået...

Det er lidt surt at fortryde, ikke?
Du troede lige et øjeblik at det var helt normalt at være ligeglad med den mand du til dagligt går og siger du holder så meget af.
Du bør sige det til ham...
Og så ellers bare tage konsekvensen af dine handlinger. Ellers lærer du jo aldrig noget.
Han skal nok finde ud af det før eller siden, og tro mig, det er meget værre end hvis du selv fortæller. Kan endda være han er storsindet nok til at tilgive dig.
tilføjet af

ikke hans problem

kære stenbuk
har selv befundet mig i samme situation som dig. jeg fortalte min mand, at jeg havde været utro, men bagefter kan jeg godt se, at det skulle jeg ikke have gjort.jeg har aldrig set nogen blive så såret!!! og for øvrigt fandt jeg senere ud af, at jeg kun sagde det for at såre ham og ikke for at blive min dårlige samvittighed kvit... det er din dårlige samvittighed og dit problem, ikke din kærestes. kun du ved hvorfor du valgte at være utro, så det er nok dig selv du skal se dybt i øjnene og være ærlig over for. elsker du virkelig din kæreste, så find ud af hvad det er du mangler i jeres forhold og snak med ham om det, ellers vil du sikkert falde i vandet igen. betyder han ikke så meget som du går rundt og tror, så sig pænt farvel, eller bliv indtil du ikke mere kan holde det ud...men uanset hvad så er mit råd: SIG DET IKKE, DET GAVNER INGEN AF JER
knus fra en der tror hun ved hvad hun taler om
tilføjet af

hmmmm...............

hmmm....Jeg forstår godt at du har dårlig samvitighed, hvis du ikke havde det ville du ikke elske din kæreste.
Jeg mener at du skal sige det til ham. Han vil uden tvivl blive meget såret, ked af det og han vil hade dig...i hvert fald et stykke tid. Det kan være at han smutter fra dig, men det kan også være at han lige skal berabejde det og måske er klar til at prøve igen, men der er jo ingen tvivl om at det er dig der har dummet dig og det er ham der skal traffe er afgørelse om han vil være sammen med dig.
Jeg syntes at i skal tage en alvorlig snak om det du skal fortælle, hvor ked af det du er og hvor meget du fortryder. Du skal fortælle hvordan dit hjerte har det.
Prøv at vende den om og se hvordan du vil have det hvis det havde været din kæreste der havde været utro. Vil du ikke helst vide det fra ham og med det samme.....vil du ikke føle dig gjort til grin hvis din kæreste havde gået og gemt på at han havde været dig utro måske snakket med sine venner om det..jeg ville føle mig til grin. føle at alle andre viste hvad der var sket bare ikke mig. Min kæreste og jeg har lavet en aftale fra dag 1 om at hvis en af os var den anden utro skulle det siges med det samme lige meget hvor svært det ville være. Held og lykke jeg håber at du fortæller ham sandheden. ellers bliver du aldrig lykkelig......
tilføjet af

Sig det og tag skraldet

Hejsa.
Dit forhold til din kæreste kan da ikke have været specielt godt, hvis du har været din kæreste utro (= behandlet ham dårligt/svinsk). Tror du ikke bare at du skulle sige det som det er og hvis han slår op så er du herfra fri til at bolle både til højre og til venstre. Måske finder du en dag en kæreste som du respekterer så meget at du ikke vil være ham utro.
tilføjet af

få det overstået

du bilr nødtil at sige det til ham... ellers vil dit liv blive et helvede og du vil blive forfulgt af skyld fornemmelse... og hvis du så gerne vil fortælle ham det hver gang du ser ham burde han kunne se på dig at der er et eller andet i vegen.. men du blir nødtil at fortælle ham det og få talt ud om det... det er det du ska gøre hvis du gerne vil beholde ham og stadig vil fortjene at have ham... sorry... men det er tha faq... :-(
tilføjet af

lev med det!


Hej stenbuk!
At du har været din kæreste utro skal jeg ikke dømme dig for, men som jeg ser det har du kun to muligheder:
Hvis du elsker ham og vil beholde ham, må du holde det for dig selv og leve med skyldfølelsen.
Some things are better left unsaid...
Hvis du ikke har samvittighed til at leve med løgnen, er det klart det bedste at være ærlig, men så må du også være forberedt på, at du måske mister ham.
Efter min mening har han krav på at vide det, men det er helt op til dig...
venlig hilsen
lulle
tilføjet af

Only 1 Way?

Helt Ærligt? Jeg er en dreng.. Altså! tjekkede lige.. hvis han virkelig elsker dig og du har været utro så er der kun en vej! fuld eller ej! du må sige det til ham! sådan er det! jeg har mange gange været utro over for mine k'er men første gang sagde jeg det ikke og hun fandt ud af det! og så var jeg fandme på røven? hvis det er første gang du er utro så er det nok lidt svært ! men du SKAL!! for han blir så såret..
Er du klar over hvor meget mildere det blir hvis du tar personligt hjem til ham og gir ham et knuz og går ind på hans værelse og sir det roligt... først vil han nok blive lidt stiv i betrækket... så vil han måske begynde at småtude! hvis han elsker dig altså! han vil måske be dig om at gå! og aldrig se dig mere! men sådan er det!! du virker som en sød og flot tøZ hvis du har været utro så mange gange! så må nogen jo ku li dig? og så er der 2,5 millarder andre fyre der ligger og venter.... så du SKAL få det sagt! der er kun en vej!!
Right?
-Oli!
tilføjet af

om at lette sit hjerte...

Tja, hvad kommer du frem til? Hvis jeg var dig, så ville jeg overveje meget grundigt, hvad formålet med at fortælle ham om sidespringet skulle være: Er det for at lette dit eget hjerte? OK, så må du også tage konsekvenserne af det, dvs. at han enten går (som du siger, at han vil), eller at du ødelægger hans tillid til dig for altid. DET er der så nogen, der vil hævde at du allerede HAR gjort - men hvis du kan være sikker på, at han ikke får det at vide andetsteds fra, så kan man jo sige, at i HANS virkelighed, så har det aldrig sket... Og så ved jeg ikke, om det er noget du kan leve med. Håber uanset du har lært af episoden - på den ene el. den anden måde...
tilføjet af

Lad være

Du skal ikke fortælle det. Hold det for dig selv. Jeg ved det kan gøre ondt, men han behøver jo ikke at vide at du har brugt hans tillid. Han vil aldrig komme sig helt over det. Nok kan han tilgive, men komme helt over det, nej det tror jeg ikke. Første gang I bliver uvenner, vil du få den smidt lige i hovedet. Desuden kunne han jo finde på at gøre det samme for at såre dig tilbage. Lider du ikke nok i forvejen, fortælle ham det kan gøre det meget værre end det i virkeligheden er. Så HOLD DET FOR DIG SELV, gå dit indre igennem og find ud af hvorfor du handlede som du gjorde. Der må jo være noget ved den anden siden du sprang ud i utroskaben.
Jeg har prøvet det, jeg fortalte det, det tog ham over 2½ år at tilgive mig. Og hver gang vi er uvenner så får jeg det lige i hovedet.
tilføjet af

du fortjener ham ..?

Hvordan kan du tro at du fortjener ham når han ikke kan stole på dig tænk dig om livet handler ikke kun on p.. og p.....
i piger i dag er for nemme og for billige i kan jo ikke få nok og i forstår ikke at der er mange mænd der ikke vil have jer for i er så infected med dårlige vaner .
godt råd .... GET REAL B....
tilføjet af

at spytte ud

Hvis du virkelig elsker ham, fortæller du ham din lille hemmelighed med det samme, så har han en mulighed for at tage stilling til det... han kender jo ikke selv konsekvensen idet han ikke har stået i situationen med dig før..
Hvis han slår op, hvilket jo virker meget sandsynligt, må du tage det som en erfaring, lære af dine fejl.. det gælder sgu om at tage ansvar for de fejl man begår, og en fejl som denne vil plage dig så længe du er sammen med ham.. på ét punkt tror jeg han vil sætte pris på din ærlighed, og du kan jo altid "pynte" lidt på din forklaring, prøve at forsvare dig selv..
håber du kan bruge det til noget :)
held og lykke
vh Casper
tilføjet af

Fortæl det ikke!

Kære utro
du skal endelig ikke fortælle ham det. Hvis det er sket og han ikke har en chance for at få det at vide af bagveje, synes jeg du må bide din dårlige samvittighed i dig. Han får det ikke bedre og det gør du heller ikke hvis du fortæller ham det.
Bare vis ham du elsker ham og gør det aldrig mere. Jeg ved det er svært men du skal ikke fortælle ham det for at du får lettet din byrde, men det er jo så bare min mening.
Jeg kunne ikke tilgive det uanset om jeg ville og jeg kunne ikke drømme om at fortælle det hvis jeg havde været utro
tilføjet af

hold det for dig selv min ven

Hej
Først må jeg lige sige, at jeg synes at det er rigtig skidt gjort overfor din kæreste, men jeg kan høre, at du allerede ved det. For det andet så synes jeg ikke, at han behøver at vide noget så længe, at det var en fejltagelse og, at du elsker ham. Det er man bekender sådanne episoder er i sidste ende for, at man selv skal få det bedre. Det er jo ikke ligefrem den anden person der får det bedre ved at høre, at man er blevet svigtet. Så for guds skyld hold det for dig selv.
Men hvis det sker igen, så synes jeg simpelthen at du skal forlade ham (igen uden at sige at du har svigtet ham - der er jo ingen grund til at give ham trauma med på vejen) for så er det simpelthen ikke kærlighed.
tilføjet af

Tilgivelse

Jeg holder fuldstændigt med dig!!!
tilføjet af

Få det heller sagt, før det er forsent.....

Hmmm Jeg ville bare fortælle, at jo længere DU trækker tiden ud, jo værre bliver det..!..!..!
Tænk på, hvis DU nu får det sagt. Så kan det jo være I finder på en løsning, HVEM VED?
Jeg synes ihvert fald, at du skal skynde dig, at fortælle det...
Også for din egen samvittighed og MORALE....
Man SKAL ikke gøre sig selv imod... Det fører kun til det dårlige.
tilføjet af

hold din mund....

Du siger, at du føler ikke at du fortjener ham - det gør du måske heller ikke..... - og at du elsker ham og ikke vil miste ham; men du leger med ilden ikk' ???
- Jeg har været i samme båd - bort set fra at jeg er gift.....
Så et råd fra en "erfaren" kvinde: Hold din mund !
Lad være med at fortælle det til nogen, for selv din bedste veninde skal have "luft" over for een eller anden.
Kæmp med din dårlige samvittighed - det bringer ikken nogen lykke til noget at fortælle det - med mindre at der en mulighed for at han selv opdager det.
Føj - godt det ikke er min mavepine - længere...
Dybe indåndninger og lidt forkælelse tager "trykket" lidt :o/
tilføjet af

For dumt.

Så kan du vel bare lære at samle benene...
Hvis du virklig elskede ham, havde du vel ikke været utro i første omgang...
tilføjet af

Kun Mennesker!!

Jeg vil ikke helt give Martin ret, da jeg mener vi kun er mennesker, og det vil godt nok sige vi umiddelbart er de klogest skabninger på denne jord, men vi er dog stadig en form for et dyr (Kig på dyr's måde at vælge partner på, konstant nye partnere), og derfor mener jeg ikke at man altid kan styre sin lyst til andre personer, så skulle man komme til at være sammen med en anden, så kan man jo stadig godt elske den person man er sammen med!!! ;o)
tilføjet af

svar til fortryderen

Du har fuldstændigt ret, du fortjener ikke din kæreste!!!!! Sådan noget gør man bare ikke. Iøvrigt kan du heller ikke elske ham særligt højt siden du kan komme SÅ tæt på en anden! Sig det til ham så han ved hvordan du er, og så drop det pjat og få et seriøst forhold med en ny!!
M.v.h. (selvom det ikke virker sådan🙂)
tilføjet af

Vend det om...

Prøv at vend det om og forstil dig at det var ham, der havde været dig utro... Ville du så helst have at han ikke fortalte det eller ville du gerne have at han fortalte det? Du må gøre op med dig selv om din samvittighed kan holde til det.... Held og lykke...
tilføjet af

utroskab

Lad være og fortæl ham det. Hvis Du nød det, så glæd dig og hvis Du har "bondeanger", så lad være med at gøre det igen.
tilføjet af

Selvforskyldt position

Har en del med mennesker at gøre, da mit arbejde består i at skabe kundekontakter... sjovt nok.. Men kan vi blive enige om følgende ting?:
Hun har selv sat sig i den position hun er i?
Hun har handlet så ekstremt egoistisk muligt?
Hun har ødelagt forholdet?
Hun SKAL fortælle det nu for ikke at såre sin partner mere end nødvendigt.
Det kan ikke holdes hemmeligt uden forholdet ødelægges af det?
Og spar mig for usle sætninger som "jamen, vi er jo kun mennesker"... Ja det kan godt værre, og derved kender vi også forskel på rigtigt og forkert.
tilføjet af

kløe

hej
hvis du ikke kan styre din kløe i f..... så må du leve som enlig til du har styr på dit sexliv
tilføjet af

Ligger som du har redt

Jammen dog det er squ da noget sent at fortryde, du må vælge om du vil leve livet eller være tro,hvem kan tillade sig at gøre et andet menneske ondt???? psykisk vold er squ lige så ondt som fysisk HUSK DET hvad fanden er det værd, hvis man mener at man kan tillade sig som stenbukken at være utro så var det squ da bedre at være på de evige jagtmarker, nej ta det som en kvinde og bekend dine synder, og så ta skraldet for det ævl med at du elsker ham, havde du gjort det var du nok ikke blevet utro hva ba.
mvh jew
tilføjet af

Nåååe

Gamle gris
tilføjet af

jaahh...

Hej...
Nu ved jeg jo ikke hvor gammel du er, og hvor seriøst jeres forhold er, men jeg syntes du skal fortælle ham det så snart du kan... vil lige sige at jeg har prøvet præsis det samme, med min x-kæreste, havde været sammen med en anden til min venindes 15 års fødselsdag, og da jeg vågnede op til festen den næste morgen, med en donrende hovedpine, snakkede alle om det... JEG FORTRØD det 100%, og vidste ikke hvad jeg skulle gøre...
Den samme dag ringede jeg til min kæreste og sagde der var noget vigtigt jeg skulle snakke med ham om, så vi aftalgte og være sammen denne aften.... Jeg brød sammen foran ham, og fortalgte ham det, på dette tidspunkt havde vi været sammen i 4 måneder!!! Han blev helt tom i blikket, da jeg sagde det, men derefter kyssede jeg ham og sagde jeg elskede ham.... Han sagde at han aldrig ville midste mig.... og så glemte vi det hele.... jeg har lært at man ALTID skal være ærlig og fortælle sandheden... for ellers havde han fået det afvide af en eller anden, og så havde han helt 100 slået op...
Knusar Andrea
tilføjet af

Tilgivelse

For godt et halvt år siden var min kæreste mig utro.(vi er stadig sammen) Jeg har tilgivet ham, og det er på grund af den overbevisning, at der skal ske noget grimt før det kan blive godt, og man ved om det er den man vil dele livet med. Nu skriver du godt nok ikke hvor maget du var utro. Hvis du var i seng med den anden fyr, så findes der ingen tilgivelse, men hvis du "kun" kyssede med ham, findes der tilgivelse i visse forhold. Det er op til dig selv at finde ud af hvilket forhold du er i. FORTÆL HAM DET!!!
-Susanne
tilføjet af

spørgsmål:

Hvis nu vi forestiller os at du fortæller det, og så din kærreste tilgiver dig, vil i så stadig kunne være sammen??? Jeg mener: du har været din kæreste utro, det må vel betyde at du mangler noget i jeres forhold, så tror du ikke bare at det vil ske igen??? eller kan du virkelig holde dig kun til din kæreste denne gang???
Jeg synes at du skal fortælle ham det uanset hvad, men husk så at være ærlig for fremtiden!! Hvis du er i et forhold og møder en anden, som du enten bliver forelsket i eller bare gerne vil bolle med, tænk dig om, om det er det værd, og hvis det er så fortæl din kæreste om det, så du kan være ærlig over for de mennesker holder af, men lige så vigtigt over for dig selv...
Held og lykke med det!!
tilføjet af

helt enig!!

Helt enig helt enig!!!
tilføjet af

Sig det som det er...

Hej.
Du skal sige det som det er. Det er det der er det bedste for alle parter på lang sigt. Og du skal være villig til at miste ham, når du fortæller ham det. Og så skal du lære af det. Har du én kæreste, så har du én kæreste. Har du to kærester, så har du ingen... Tilgiver han dig, så skal du gøre op for den skade og smerte du har forvoldt ham, ved at gøre mere end du normalt ville gøre for ham. Og sidst, men ikke mindst, find ud af med dig selv HVORFOR du ikke var ham tro. Du skal selv finde ud af hvorfor - og det kan du!
Held og lykke.
tilføjet af

helt enig

Helt enig, hvis man er liderlig og ikke kan få nok hos sin kæreste, må man lære at leve med at være utro i det skjulte, bare klø på, du skal nok lære det der med at blive følelsesløs og for din kæreste engang!!! ;)
tilføjet af

SEX

Det er sku ikke altid sex-behovet vil som man selv vil. Så hold hovdet koldt og mærk efter dit hjerte, hvad det fortæller er det rigtigt for DIG.......
Kurt
tilføjet af

Mangel på respekt

Parforhold bygger på respekt, ærlighed, støtte, tillid og kærlighed. Det at du har været i seng med en anden viser at du overhovedet ikke respekter din kærste. At du ikke siger det til ham er det samme som at lyve for ham, der forsvandt ærligheden. Uden ærlighed ingen tillid, uden tillid ingen støtte. Hvis der stadig er kærlighed til ham, må du starte med ærligheden ellers fortjener du ikke hans respekt, ærlighed, tillid, støtte og kærlighed.
tilføjet af

jamen det er vi jo

Jeg tror ikke du er så gammel, og så er man måske mere sort/hvid i sine holdninger.
Jeg tror faktisk ikke nogen kan gå gennem livet uden at begå fejl og det være sig i arbejdslivet men også i privatlivet. Jeg synes bare ikke man skal være så fordømmende og i sidste ende skal man ikke kaste med sten.........
Du er måske en af de meget få, der kan sige at du altid handler korrekt i alle situationer?
Jeg er det ihvertfald ikke. Et menneske er en sum af alle de erfaringer, sejre, fejltagelser som man har haft i gennnem livet, og hvis man vedkender sig sine fejl, bliver man også bedre til at tilgive andres.
Jeg ville helt sikkert ikke vide, hvis min mand var mig utro. Hvad man ikke ved........ Og jeg ville aldrig fortælle ham det, hvis jeg var det. Og hvis jeg havde det dårligt med det, jamen så er det vel også ok, men der er ingen grund til at den anden også skal få det dårligt.
Prøv at være en smule menneskelig og lad være med at kalde nogen en luder. Du ved ikke, hvem der sidder i den anden ende,og hvad DU gør dig skyldig i.
Tak
Krebsen
tilføjet af

Ikke enig!

At dem der ikke kan styre deres sexliv skulle ende som enlige er sandheden sagt med modifikationer, for det er folk i almindelighed alt for dobbeltmoralske til.
Det er snarere dem der svigtes der vælger at leve som enlige, netop fordi kærester eller deslige, ikke kan holde styr på den slags. Brændte børn skyr normalt ilden. At give tillid til en utroværdig er det samme som at brænde fingerne.
tilføjet af

forhold bygger på ærlighed

hej! jeg ved det er svært men hvis du elsker ham, har han fortjent at vide det... du bliver nød til at sige det til ham... hvis et forhold ikke bygger på at man kan være ærlig overfor sin partner, dur det bare ikke! langt de fleste begår utroskab og fortryder det også... hvis du ønsker at fortsætte dit forhold med ham og deet går jeg ud fra efter som du elsker ham.. er der ikke rigtigt andet at gøre end at fortælle det jeg ved det er hårdt.. har selv været ved at miste min kæreste fordi jeg ikke vær ærlig... men hvis han elsker dig bliver han selvfølgelig såret og kan nok ikke klare at være sammen med dig lige nu.. men hvis han virkelig er den eneste ene tilgiver han dig nok efter noget tid og det kan være i kan genoptage jeres forhold... hvis du ikke er ærlig overfor ham ender det med at du mister ham... der er desværre ikke så meget at gøre har selv været igennem det... held og lykke..
tilføjet af

hvad du burde gøre!

Hejsa.
Jeg sidder selv i denne situation, men bare på den anden side min kone har været mig utro, og jeg måtte selv finde ud af det... Det gør ondt at vide hun har været mig utro, men det gør mere ondt at selv finde ud af det! Hvis du virkelig elsker ham og respektere ham, burde du fortælle ham det og tage den evt. konsekvens af dine handliger.
Min personlige mening er, at hvis du elsker ham så meget som du siger, ville du aldrig have været ham utro.. Det kan godt være det kommer til at gøre ondt på jer begge men i det lange løb vil det være bedst for jer, at få kortene på bordet...
Håber det kan hjælpe dig.
Med venlig hilsen
Lennart
tilføjet af

selvfølgelig

hvis du virkelig elsker vedkommende og inderligt fortryder du har været ham utro. Er der ikke andet end at sætte pistolen til tenningen og trykke på aftrækkern. Dit vamle svin-burde aldrig have haft en kæreste da det tydeligvis viser sig at du hverken kan elske eller vil elskes. du burde måske lære din seksualitet lidt bedre at kende inden du begynder at tænke på et forhold!! du er for dum og det er for dumt gjort......
tilføjet af

ved hvordan det er....

hey... jeg har det på samme måde... har selv været min elskede utro og alt efter hvor slemt det er så er der noget du kan gøre... altså...
har du kun kysset med en anden: si det for det er han måske i stand til a tilgive.
i seng med en anden: hold det for dig selv for det er der ikke mange mænd der kan tilgive!
tilføjet af

Hvad han ikke ved...

Jeg tror jeg er i nogenlunde samme situation som dig, bortset fra at jeg er 100% afklaret med hvordan jeg skal håndtere det. Nok fordi jeg har prøvet det i et tidliger forhold. I dag hader min ex mig som pesten, fordi jeg valgte at være ærlig overfor ham i sidste ende! Så det gør jeg aldrig igen. Jeg kunne selvfølgelig også droppe selve utroskabet, men nogle mennesker HAR bare ikke moralen til det.. Så "Hvad han ikke ved, har han ikke ondt af.."
tilføjet af

gør det for hans skyld, men også lige så meget for din egen

En ting er at du er bange for at miste ham, men noget andet er at, du aldrig selv vil få det godt før du siger det til ham, og på et elelr andet tidspunkt vil han også kunne mærke det på dig, for du har helt sikkert ændret dig, og giver ham måske rat ialt fordi du ikke føler at du fortjerne at have ret.
Et forhold er bygget på tillid, når den bliver brudt, kan den bygges op igen, det vil tage tid, men det kan lykkes. Men hvis du ikke fortæller ham noget, vil du nedbryde jeres forhold, for man kan ikke leve på en løgn! Og jo længere du venter, jo hårde bliver det. Gør digg selv og ham en tjeneste og fortæl sandheden, og så må du tage det der fra!
tilføjet af

PU HA

Det er noget dumt noget du har rodet dig ud i.Og du er bange for at miste ham ... Du burde havde TÆNKT dig om,for du ved hvad du roder dig ud i inden du gjorde det. Han har ikke fortjent sådan en som dig puha. Men jeg vil håbe han gør det samme. lille GRIS.
tilføjet af

utroskab

hej.. hvis nu du ikke siger det til din kæreste vil du bare gå med skyldfølelse hele tiden og til sidst kan du ikke lide ham mere. min kæreste har lige været mig utro, og han fortalte det. så slog vi op, men 30 min senere begyndte vi at komme sammen igen.. fordi jeg elsker ham så højt kunne jeg godt tilgive ham, men sagde at hvis det skete igen ville det være slut for altid. man må være hård men også retfærdig. mig og min kæreste har kommet sammen i 5 måneder da det skete og jeg er kun 16. det er aldrig sket før, men jeg vil da godt sige jeg også er bange en gang imellem for at han laver noget igen. jeg går nemlig på Ungdomsskole, så det er jo svært at have et forhold. men hvis han virkelig elsker dig tilgiver han dig og alt bliver godt igen. efter han havde fortalt det og jeg havde tilgivet ham var alt som de første par dage vi begyndte at komme sammen. og nu er det tre uger siden og alt er stadig dejligt. Held og Lykke!
Knus..
tilføjet af

Hvis han virkelig elsker dig

Hvis han elsker dig vil han også tilgive dig.
Men det kan nemt tage lang tid før han igen stoler på dig, men selvfølgelig er der da mulihged for at han gør det slut.
Men det er så en chance du må tage, for du kan ikke blive ved men at holde det gemt, før eller siden kommer det altid frem.
SIGE DET
Men held og lykke med det
tilføjet af

Selvynk

Utroskab er et unødvendigt onde. Hvis alle bare kunne gøre én ting færdig inden de kaster sig ud i noget nyt, ville vi ikke have denne debat. MEN at fortælle sin partner om utroskab, velvidende at han bliver knust, er en selvisk gerning. Hun trænger til at lette den dårlige samvittighed. Det hjælper absolut ikke ham! Så hvorfor gøre det?
Har hun tænkt sig at fortsætte med at være utro eller lade dette være en enkelt gang?
Hvis hun ikke vil gøre det igen, så slug din dårlige samvittighed og nyd livet med den du elsker. Let samvittigheden et andet sted.
tilføjet af

Umuligt

Hejsa! måske er sandheden bare at du har et begær som alle andre, måske behandler du din kæreste som du selv vil blive behandlet, fortæl ham sandheden, og giv ham det frie valg om han vil gøre det samme mod dig, Jeg er nu overbevist om at ordet kærlighed i din mund, ikke høre hjemme her!
For mig at se har du vist dummet dig lidt for meget til at have en sød og trofast kæreste... du skal jo have en der også boller ved siden af...
Hilsen en fyren..smil.

tilføjet af

Når en mand og en kvinde har

forelsket sig i hinanden, var forlovelsestiden førhen normalt en tilvændings periode, hvor et sidespring af den slags, straks blev straffet med en endefuld, af den slags der giver ømme baller og røde kinder. (Det virker i hvert fald omvendt, har jeg erfaret).
For hvis noget sådan sker når en mand og kvinde har gifte sig, så vil manden i dit tilfælde være gjort til hanrej og du har gjort dig selv til en skøge.
tilføjet af

Tag dog et ansvar

Helt ærligt der er vel ingen der har tvunget dig til at være utro? Kunne du finde ud af det kan du vel finde ud af at tage ansvaret og være ærlig overfor din kærste. Og en anden gang må du tænke på konsekvenserne før du gør noget dumt; vil du finde dig i det hvis han var dig utro?
tilføjet af

Bravo

Kan ikke udtykkes bedre, når et forhold er bygget på kærlighed.
Seksualitet er intimt og privat i et parforhold, bliver naboer delagtig gjort deri, er privatlivet offentligt og det intime forsvinder.
tilføjet af

hvad er et forhold værd?

jeg tror ikke jeg kan sige så meget andet end at jeg helt klart syntes du skal fortælle ham det!
ud fra mit livssyn er et forhold intet værd hvis man ikke kan stole på hinanden og være ærlige overfor hinanden! hvis du ikke kan fortælle ham det hvilke andre hemmeligheder vil det blive legalt at skjule for ham med tiden?
hvis han vælger at gå er det en koncekvens du må tage af din handling..... håber så at utroskaben var det værd ;o)
Rachel
tilføjet af

i mine øjne er du ......

Hvis du kom og sagde at du har været mig utro vil jeg slå op med øjeblikkelig og du fik præcis 5 min til at skride.
Jeg ville i min øjne se dig som en billig luder som ikke engang kan være din kæreste tro.
Det du har gjort er en handlig som du har været bevidst om liige fra starten og der burde du havde stoppet.
Man "kommer ikke bare lige til" at gå i seng med en anden.
og jeg ville har lavet en aids test og en test for alle kønssygdomme du kan jo være at du har smittet mig.
For mig ligner du en billig luder og en rotte med allens sygdomme.
LEDE KÆLLING
tilføjet af

svar til fortryder

Hvis du virkelig elsker din kæreste siger du det til ham. På den måde giver du ham muligheden for gøre op med sig selv om han synes det er værd at fortsætte forholdet. Prøv at forestille dig hvor meget du vil kunne såre ham hvis han hørte det fra en anden end dig. Prøv at vend situationen om og forestil dig hvad du ville gøre hvis han havde været sammen med en anden. Vil du tilgive ham? og vil du kunne leve med den mistro du vil føle overfor ham. Mit råd til dig er at behandle din kæreste på samme måde som du vil behandles på
tilføjet af

Forsæt

Hejsa.. jeg syntes helt sikkert at du skal foresætte med at være utro, få alt det sex du kan tåle, igen og igen og igen....
Stort knus fra en lige så stor ..Gris
tilføjet af

Utroskab

Hvis Du har været Din kæreste, mand utro Så må der have været en grund til dette. Derfor kan det være at i kan nå til en enighed som Du ikke har kunne nå med ham tidligere på nogle anden måde.
Læg kortene på bordet inden han opdager det, måske er det gensidig.? Og det er det i alle ægteskaber de tror af de ejer hinanden. Hvis det var mig må det være fordi jeg ikke passede godt nok på Dig. Fortæl ham at det slider ikke for
5 ører. forøvrig er jeg selv elsker for en enkel Gift dame. Men det er kun Erotik Uden følelser. Så vi kan bolle i 3-4 timer. Samt jeg har en del veninder jeg er Revisor for, Som der bliver opsøgt af Gifte mænd. Så hvorfor skulle det ikke være naturligt for Dig.? Playboy@jubiipost.dk
tilføjet af

gem det!

Forstår dig så godt! Men - men! Fortæl det ikke - ingen vinder noget som helst ved at du fortæller det! Husk det. Du har da vel nydt det mens det stod på, så gem det søde minde på en positiv måde som en dejlig oplevelse kun du kender til. Og kom så videre i dit liv. Har du svært ved at kapere din oplevelse, så tag ved lære af den. Gør det ikke mere, men husk: Det gjorte kan ikke gøres om igen. Hav oplevelsen som din egen lille hemmelighed. Gem den langt inde i dig selv som et sødt, frækt minde.
Vil du have flere råd, så skriv til:
Gigaset@sol.dk
tilføjet af

sig det til ham

du skal sige det til ham,man skal ikke bygge
et forhold på en løgn.ja han bliver nok sur og
det kan jeg godt forstå.
Hilsen Johnny
tilføjet af

sig det

Jeg synes du skal sige det og håbe at han tilgiver dig. Gør han ikke det, har du forhåbentlig lært noget af det.
tilføjet af

Væk med dårlig samvittighed......

Dårlig samvittighed kan du ikke bruge til en skid...du vil blot føle dig som et dårligere menneske og DET ER DU IKKE..Men du nødsat til at sætte dig ned og tænke over hvorfor du har været utro..Hvad er det som ikke lige køre for dig derhjemme så tror jeg bestemt du finder en løsning og den kan jo både være positiv og negativ. Jeg er ikke tilhænger af utroskab, men nogle gange kan det være nødvendigt for at komme videre med sit liv også vil jeg lige sige en sidste ting der er stor forskel på at have sex en enkelt gang eller at gå hen og blive forelsket.....
tilføjet af

Brækker mig også

Du har sku da den klammeste holdning til forhold. Du sidder jo og forsvare en af de grimmeste handlinger man kan gøre over for sine medmennesker... Det er ok at fejle, og ja vi begår alle fejl, men vær ærlig med det og bliv et bedre menneske, og lær af dine egne handlinger. At feje tingene ind under gulvtæppet er fejt og er starten til at lovliggøre, over for en selv, beskidte og egoistiske handlinger, og man begynder at leve på en løgn som nemt kan blive meget stor.
tilføjet af

helt enig!!

Helt enig!!! Og så sidder du endda og gør dig klog med din alder... Jeg syntes du skulle tage dit liv op til revidering... Kæmp dog for det gode i mennesket, i stedet for menneskets indre svinehund.. Jeg er godt træt af folk som dig... Det er jer der gør verden et dårligere sted at leve.... smadre ærlighed tiltro og ægte kærlighed mellem mennesker....
tilføjet af

føj

At blive forladt i uvidenhed er meget værre end vis man ved hvorfor man bliver forladt... Dumme nar...
tilføjet af

ro på...

...Hvad er fantaci og hvad er gerning...?
Der er visse oplevelser man skal holde for sig selv. Det eneste du får ud af at sige det er at du planter aben på hans hals. Hvis du er "stor" nok til at gøre som du har gjort så er du også stor nok til at holde det for dig selv.
Hvorfor såre ham???
Måske trænger du til opmærksomhed, måske har du gjort det for at sætte gang i noget. Hvis ikke... så HOLD DET FOR DIG SELV.
Tænk hvad i skal gøre sammen i stedet for at tænke på hvad i gør når i ikke er sammen... jalusi er en satans ting... undgå at plante det og undgå at føle det.
hilsen morten
tilføjet af

Lad være:-)

Jamen jeg syntes da bare du skulle prøve og glemme at du har været ham utro, og nyd at være forelsket... dårlig samvittighed er spild af tid, og han får intet ud af at få det at vide....så brug weekenden på at forkæle og nyde ham...og lad så forresten være med at være utro igen....:-)
God weekend til dig
tilføjet af

Hmm...

Tja, det er jo som man ser på det...
Kan godt forstå at du har det dårligt, men du bliver nødt til at gøre op med dig selv hvad der er det rette...
Har han en mulighed for selv at finde ud af det?! (gennem nogen af jeres venner, eller?!)
Hvis han har det, så er det bedst at fortælle ham det selv... Uanset konsekvenserne...
Held og lykke...
tilføjet af

du ligger aom du har redt

Du ligger som du selv har redt, hvis jeg var dig ville jeg se at få det fortalt, han finder ud af det før eller siden, og det er ikke rart at opdage det selv..
Snakker af erfaring
tilføjet af

Fortæl det!!!

Hej stenbuk.
Min kæreste var for et halvt år siden også mig utro- selv om det "blot" var et kys (uden tunge). Jeg må sige at jeg er utrolig glad for at han fortalte det til mig, for det er et skridt henimod at kunne stole på ham igen, hvilket jeg også gør nu. I stedet for at stoppe valgte vi at tage den lange hårde vej.Det håber jeg også at du og din kæreste kan igen. Men du bliver nødt til at fortælle ham det nu! Ellers kan han jo få det at vide fra andre, og så tror jeg ikke at der er den mindste chance for at i kan blive ved at være sammen. Prøv at sætte dig i hans sted- ville du ikke også foretrække at han fortalte det? Hvis du vælger ikke at fortælle det til ham, vil du så kunne leve med den løgn gnavende i maven? Nu ved jeg ikke hvor meget utro du har været, men på en eller anden måde er det også irelevant for i det store hele handler det om at tilgive og være i stand til at se ud over det. Men skynd dig at sige det til ham, for hans smerte bliver ikke mindre jo længere du venter. Hvis det så er, at han ikke kan se ud over det, vil du så alligevel ikke kunne have det bare en smule godt med at have fortalt det selv om du føler din verden er styrtet i grus?
Fortæl ham hvad du har gjort og hvordan du føler for ham... så må du jo se hvordan det kommer til at gå.
Håber det kunne hjælpe dig/jer en smule. Held og lykke fra LHN! :)
tilføjet af

Hør

Hej dig der har været utro...!!
Jeg vil ikke "skælde" dig ud.. Men hvad tænker du på??
Min kæreste var mig utro.. Lige dagen efter fik jeg det af vide f ham.. Hvilket jeg var " glad " for, så jeg ikke fik det af vide andre steder fra.. man kommer længst med ÆRLIGHED,.. Jeg var SELVFØLGELIG mega sur, skuffet, vred, ked af det osv... Men efterhånden fik vi snakket om det, og vi er stadig sammen.. Jeg gav ham en chance, hvilket jeg er glad for idag.. Din kæreste gir måske oz dig en chance.. Selvom han nok bliver pisse sur.. Jeg synes virkelig du skal fortælle ham det. Held og lykke..
Hilsen Tvillingen*
tilføjet af

Manglende respekt.

Hvordan kan du sige at du elsker din kæreste...? Du respekterer ham i hvert fald ikke, og er en del af det at elske ikke at respektere? Jeg har haft en kæreste der var mig utro, og den smerte det giver vil jeg ikke ønske for nogen, Men blev jeg udsat for det igen, så ville jeg helt sikkert vælge den smerte det giver, frem for løgn og manglende respekt.
Fortæl ham det, han har fortjent meget bedre...
tilføjet af

retten til selv at vælge

Du har fuldstændig ret i, at der ikke findes mange mennesker der kan gå igennem livet uden fejltagelser - det skal vi heller ikke, for det er i høj grad dem vi lærer af. Det der viser hvordan vi er som mennesker er ikke hvilke fejl vi laver, men måden hvorpå vi retter vore fejltagelser. Vi er nød til at tage hensyn til, at vi omgås andre mennesker med lige så mange følelser som os selv, mennesker der lige som os har retten til selv at vælge - så giv dem den ret, ved at være ærlige og lade dem vælge...
tilføjet af

vild respons!!

Det er da en sindsyg respons som dette indlæg har fået. Det er da virkelig et emne, som kan få folk op af stolen! Ret så interessant at se...
tilføjet af

What Go up most Go Down 40 %

Hvorfor Tilbyder Du ham ikke bare 60 pct. Rabat næste gang han er Erotisk opstemt Så skal han kun betale 40 pct. til Bodel mutter ganske Normal procedure. Det skal Du ikke tage Dig af. Vi har mange af de søde sager i Dana Fagforening Hvor det fleste er end med et knald.
Ellers Ring om optagelse i Dana Fagforening
adv. Finn Kublitz
tilføjet af

utro

Er du sikker på at han selv ikke har været utro ved dig?
tilføjet af

Nej nu brækker jeg mig

Jeg synes at vi er individuelle individer og det hele er til at brække sig over.Jeg har været min kone utro flere gange. Det er der ikke sket det fjerneste ved ikke andet end jeg fik en på opleveren men derfor står jeg ikke og siger til dig at du bare skal gøre det. Synes du skal gøre det dit hjerte siger dig og ikke hvad ale fortæller dig her for der er jo lige så mange meninger som der er svar til dig
tilføjet af

hov hov

Nu skal i lige holde det er ulovligt at være utro skriver i men er der nogen der er døde af det.Men til jer der ikke kan lide os som sommetider er utro,prøv lige at overholde færdselsloven bare en dag når i sidder i jeres biler. Jamen det er ikke så slemt som at være utro kan jeg høre i siger for da sårer man den anden på føleserne. Jo siger jeg for dårlig opførelse i trafikken giver dødsofre,så kør for helvede da ordentligt og det gælder også jer som gerne vil være jeres partner utro
tilføjet af

Hold k

Gud hvor er du da hellig du kalder da ikke en kvinde for en luder fordi hun har lagt med en anden mand en gang bbbbvvvvaaadddrrr
tilføjet af

Gør som i Italien

hvor at være utro virker overbevisende:
Hvor en gift kvinde havde sat en anonym "fræk" annonce i avisen, som hun besvarede på en mobil telefon fra ægtesengen.
Manden sad fredsomligt i stuen ved siden og fik læst hans avis, faldt for annoncen og fik ringet.
tilføjet af

Du er nød til at fortælle det...

Hej du!!
Han fortjener at få det at vide, han kan jo mærke der er noget i vejen.
Min mand var mig utro, og vi havde lovet at fortælle det hvis det skete, men det gjorde han ikke, så jeg fandt selv ud af det, jeg hørte en masse ting og det var desværre ikke kun rygter, det var sandt, og han gik da også til bekendelse..
Jeg har fortalt ham at man tilgiver, men man glemmer aldrig, og der er virkelig noget der skal arbejdes med, det med at stole på igen er utroligt svært, men jeg elskede ham jo stadig, og jeg kan fortælle at vi stadig er sammen og har fået to super dejlige børn.
Men jeg kan stadig godt have det lidt svært når han er i byen, men som jeg har sagt til ham, hvis han har lyst til andre, "så er det okay", men jeg vil bare ikke såres igen..
Der bliver en masse at arbejde med, men det er bedst at han får sandheden at vide, også for din egen skyld, du har det jo rigtig dårlig med det...
Held og lykke til Jer..
Knus og mange tanker fra mig.......
tilføjet af

Jeg ville fortælle det.....

Hvis jeg var dig, ville jeg fortælle det.
Selvom at der ville være en risiko for at miste kæresten.
Jeg ville selv blive utrolig tosset, og ked af det hvis det først kom frem mange år efter, hvis min kæreste havde været mig utro.
Man skal tit se på hvad men selv ønskede, hvis det var en selv.
Og hvem siger at han VIL forlade dig, det kan jo være at han vil tilgive dig. Og hvis han gør det, er det bare med at få ham til at bevare den tillid i engang havde til hinanden... IKKE FLERE LØGNE.... overhovede. Ærlighed kommer man nu engang længst med.
Håber du finder en løsning, og at det er den rigtige.
Mvh
ML
tilføjet af

begge sider

Jeg vil sige, at jeg giver ret i, at sådan er livet. Jeg har selv været utro, og det er ikke ligefrem noget jeg er stolt af, men livet skal leves. Og hvis det kun er den ene gang. Og jeg havde da også selv dårlig samvittighed, men det gik over. Og hvis man virkelig elsker sin kæreste, skal man lade det være. Og man lærer af sine fejl
tilføjet af

jamen dog..

Jeg synes at det vigtigste som værdi i livet er at man skal kunne se sig selv i øjnene. det er ikke altid let, og det kan der være mange grunde til- MEN i dette tilfælde kan jeg kun se sandhedens vej, også tiltrods for den gør forbandet ondt! det er sikkert ikke sket fordi du ville såre hverken din skat eller dig selv, og slet ikke for at skille jer ad, meen fortæl ham det! vær ærlig, vis dit hjerte, din tro på jer- på ham, og håb på at han indeholder den fantastiske evne at kunne tilgive! giv ham tid, det er alt hvad du nok kan gøre, men jeg tror det bliver ligeså svært at se ham i øjnene-og dig selv og leve sammen med ham, hvis ikke du får lettet dit hjerte, som det vil blive når du fortæller ham det hele som det skete, og hvad du føler omkring det! Jeg ser ingen anden vej for sådanne situtioner, selvom det er pisse svært! Jeg ville bare lige give mit bidrag til at få dine smil tilbage. Du skylder ham din ærlighed, det værste er at blive holdt for nar af den man elsker, og det fortjener ingen!
tilføjet af

jeg må tilslutte mig meget

Jeg synes det er vigtigt det som nogen meget rigtigt skriver, at man må tage sit ansvar! og tænke på hvordan man selv ville have det, hvis det var en selv som blev svigtet! men ikke kun se på sin egen snude. se på den man har såret og se hvad der er det rigtige for vedkommende!
At være ærlig er det vigtigste- OG ja, jeg kan kun give personen der sagde at det er svært at have medlidenhed med dig- ret! for det er det værste ens kæreste eje kan gøre mod en! den brudte tillid er ikke kun mellem disse to, men måske længe efter for den der blev knust! det er en egoistisk form for levevis, at svinge med arme og ben, så længe man bare selv kan komme til! Lad være at nusse ham under hagen, mens du slår ham i ryggen med en madrads!- fortæl ham sandheden!- vær menneskelig!!
tilføjet af

Hm, ikke helt enig, men dog..

man fortjener i de allerfleste tilfælde ingen tilgivelse, for såee er man ikke længere til at stole på, og hvad skal forholdet bygges op om, hviis ikke man ved at den anden er der for en!
det er en enestående evne at kunne tilgive, men at tilgive når ens kæreste er utro kræver stort mod, og måske lidt et blindt hjerte, for ingen fortjener at blive svigtet på den måde!
tilføjet af

tja, det har du ret i min ven...

det er det med at enkelte gange er tilgivelsen den bedste løsning, HVIS MAN ELSKER HINANDEN!
jeg kan kun nikke enig med det du skriver. Meget!
tilføjet af

.. det var smukt ..

Er enig med dig, du satte ord på det jeg måske tænkte ved mit- ved mine- indlæg!
tilføjet af

Tænk dig godt om

Jeg var også engang en tidligere kæreste utro i en lettere brandert efter en periode præget af surhed og skænderier i vores fælles hjem. Den oprindelige ballade skyldes hendes umådeholdne brug af kontokort hos Magasin og andre stormagasiner, men det lykkedes til sidst at komme ud af "kontokort-helvedet".
I et svagt øjeblik fortalte jeg min kæreste om min utroskabs episode (efter et par måneder), der var foregået på et kursus, med en pige som jeg hverken før eller siden havde set..
Det viste sig til gengæld at være skæbnesvangert:
Ved en julefrokost et par år efter var min kæreste mig utro. Det fandt jeg så efterfølgende ud af og så - stod vi jo lige... Hun forklarede at tanken om min utroskab længe havde plaget hendes forfængelighed, og at hendes ego nærmest havde drevet hende til at gøre gengæld...
Desværre var der nu gået hul på bylden og vores forhold begyndte gradvist at gå op i limningen på grund af mistro og jalousi. Ja - vi var ret unge og umodne!
Min anbefaling vil dog være at undg utroskab for enhver pris.. Hvis det alligevel går galt, så hold mund og lad være med at gøre det igen...
Hvis du ikke kan lade være med at gøre det igen, skal du nok overveje at finde dig en ny kæreste, for så mangler der sikkert noget i jeres forhold.
Hvis alt andet glipper, så meld dig evt. ind i Scor og find en kæreste, der er lige så promiskuiøs som dig selv, Så kan I sammen deltage i svinger-parties og fetisch fester.
Mange par fungerer tilsyneladende fint sammen på denne måde ;-)
tilføjet af

Det er ok....

Du gjorde det. Du nød det (forhåbenligt) og du har lært ikke at gøre det igen!
Du har dårlig samvittighed, men det vil gå over...
Der er ingen grund til at gøre din kæreste ked af det samt ødelægge jeres forhold Pga. en dummert du lavede en enkelt aften. DET SKAL BARE IKKE GENTAGE SIG. Du kommer sammen med din kæreste og ikke alle de lækre fyre du kan finde ude i verdenen.
Held og lykke.
Ns27
tilføjet af

til M.A

det er ganske rigtigt at det er noget af det værste man kan gøre mod et andet menneske, det er svigt og respektløst. Men derfra og så til at kalde folk for luder, der er langt. En luder er en der får penge for det og det melder historien ikke noget om
tilføjet af

enig

Du har ret i dine betragtninger og din 'undskyldning' for at være utro rammer dybt i mit hjerte (det er den situation de fleste kvinder frygter) - din kærestes reaktion var umoden og unødvendig, men desværre også forståelig for en kvinde.
Jeg vil tilslutte mig din anbefaling - for jeg ved, at hvis min mand tilstod utroskab (one-night-stand/ m. alm. sex) ville jeg blive syg af jalousi. Dermed mener jeg at HVIS det skulle ske for én af os.. så må vedkommende leve med den dårlige samvittighed resten af livet til fordel for det venskab/sammenhold/gode sexliv vi ellers har i det daglige.
tilføjet af

Idioti

Hej Krebsen, hvad er det du bilder dig ind, når du anbefaler henne at ikke sige noget.. Tak og lov er jeg ikke din kærest, jeg synes oprigtigt synd om den stakkels... Hvis ikke et forhold bygger på ærlighed, -hvad har man så....?
Hold dine dårlig råd til dig selv....
tilføjet af

fy....

skal vi....
tilføjet af

Utroskab

Kære Stenbuk
Jeg kan godt forstå din reaktion, denne er dog helt normal..... Hvorfor var du utro??? Har du stillet dig selv dette spørgsmål??? Et eller andet sted, hvis det er, som du skriver omkring din fortrydelse, så har du det på det rene omkring dine følelser..... Du skal ikke fortælle ham at du har været ham utro, dette gør det kun meget værre, det er noget af det mest sårende for et andet menneske, og der kommer en masse spørgsmål, som ikke altid er rare for den person, der har begået utroskab.....Specielt hvis man ikke har et svar på hvorfor man har begået utoskab. Jeg vil råde dig til at gå ind i dig selv, og finde et svar på hvorfor du var utro, måske elsker du ham ikke oprigtigt, og det realt kun er trygheden, der binder der sammen med ham.
Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke.
Knus Skytten
tilføjet af

Menneskeligt at fejle...

Men guddommeligt at tilgive...
tilføjet af

Goes around comes around!

Jeg synes dét du har gjort er uacceptabelt og beklageligt! Hvis du virkelig elsker ham og ikke vil miste ham, hvorfor sætter du så jeres forhold i fare?! Det kan jeg overhovedet ikke forholde mig til! Hvor er monogamiteten blevet af?!
Du bliver nødt til at fortælle ham det, fordi før eller siden finder han ud af det! Jeg håber virkelig han forlader dig, du fortjener sq ikke ham! "What goes around comes around".
Peace out---
tilføjet af

Man skal nok ikke fortælle alt....

Hejsa.
Du skal nok overveje hvad du fortæller din kæreste, det er jo ikke sikkert at dit/jeres forhold bliver bedre eller anderledes fordi din kæreste får det at vide. Måske gør det bare ondt på jer begge.
Men en svær situation...kender det fra mig selv!
Du ønskes et godt liv!
tilføjet af

mark

jeg ville sige det hvis jeg var dig
tilføjet af

I mine øjne er du..........

Ikke særlig behagelig og utrolig nuanceret.
tilføjet af

tag det roligt

Jeg har prövet det samme.. Og min käreste havde samme instilling, dvs. hvis jeg var ham utro, var han skredet.
Men tänk på at din käreste jo også elsker dig.
Derfor kan det väre smart at vente med at fortälle det. Vent 2 måneder, så kan man sige det. Det kan tage den värste vrede og problemer väk. Selvfölgelig bliver han sur. Men du må fortälle ham, at det var en fejl. Og med den dårlige samvittighed du har haft siden det skete, er det ikke noget du önsker at göre igen.
Jeg er da stadig sammen med min käreste den dag idag. Så det kan godt lade sig göre. Om ikke andet må du lade ham tänke lidt over det..
tilføjet af

Glem det

Hej Stenbuk!!
Det sammen skete for mig for ca et år siden.
Det gik dårligt mellem kæresten og jeg, og så var der en sød fyr der lagde op til mig.
Vi kyssede kun, men tanken om, at jeg var den jeg elsker utro gør stadig ondt.
Vi er stadig sammen idag, og jeg har aldrig fortalt ham det jeg ved det ville gøre ondt på os begge. Så mit råd er at hvis du stadig vil være sammen med din fyr.
Så glem hvad du har gjort og fortæl det aldrig til nogen. Jeg ved godt det er et dårligt råd men det er sådan jeg lever med det.
Set fra en anden side så bild dig selv ind, at din straf er at du skal leve med tankerne hver dag over det du har gjort og tænk så på hvor ondt det vil gøre din kæreste hvis du fortæller det til ham.
tilføjet af

Skal...skal ikke

Den er svær....
Min eks. var mig utro. Jeg fandt ud af det og fortalte ham det og spurgte om det var rigtig.
Vi slog op, men jeg elsker ham stadig og vil gerne have ham igen.
Hvis din fyr elsker dig...så tror jeg, at han vælger dig og tilgiver dig, men vil nok vide, om det kun var en gang eller flere gange, du har været utro.
Fortæl ham sandheden og vær ærlig....det er vigtig.
tilføjet af

Med ærlighed kommer man længst!

Min overskrift siger det hele, men for at pensle det ud; hvis han virkelig er MANDEN og du føler at du vil gøre alt for ham og hans kærlighed, må du bestemt også være ærlig overfor ham! Han fortjener det jo nok.... Man kan ikke bygge et stabilt forhold over en løgn, og det at være utro er noget af det værste, men forhåbentlig har du lært af din fejl, og jeg håber at I kan finde ud af det sammen hvis du fortæller ham sandheden, men hvis ikke er det ligesom straffen.
Held og lykke med din beslutning....
tilføjet af

du skal fortælle det!!!

Jeg er den der blev svigtet, du skal være klar over man kan føle der er noget galt, men man ved ikke hvad, og man går og spekulerer over hvad man selv kan have gjort eller ikke gjort, for så når sandheden kommer fram at det var den andens fejltrin der ødelagte den fine fortrolighed der er mellem dem, så bekend og vær ærlighed uanset hvordan det går, ellers vil du erfare at det langsomt går ned af bakken for jer alligevel, måske hvis du er ærlig og åben og aldrig!!!!! mere gør det igen kan forholdet heles, men vid selv skjulte sår breder sig så indrøm og kom videre, selv tilgav jeg min partner, men han var ikke ærlig, han fortsatte i det skjulte og det gjorde ONDT!
tilføjet af

Det værste ;,(

Dét du har gjort, er det værste der findes ml. 2 personer der føler kærlighed og følelser inderligt og varmt mellem hinanden.
Krystalglasset ER krakeleret og stort set INTET kan få tankerne om det mest ækle bort; ej heller spørgsmålet om hvorfor.....
Arret ER kommet, og vil aldrig gå bort!
Mere er der vist ikke at sige om dét!...
PS: Og til de der måtte se dette, så TÆNK JER OM en ekstra gang - INDEN det er for sent!!!! Det er en uoprettelig skade på følsomme sjæle, der gør ONDT, og vil præge begge fremover. At "fortryde" er fattigt, slet slet ikke nok og fuldstændig ubrugeligt.
tilføjet af

Misbrug ikke...

...kærligheden, sagt med andre ord: Kærlighed giver IIIKKKKKKEEEEE "ret" til at bolle udenom, og for at teste tilgivelse.
FØJ!!!!
tilføjet af

Hellere Slå op først

Det er da mere smertefuldt at være utro og så slå end slå op og så være sammen med den anden person
tilføjet af

DONT SAY ANYTHING AT ALL!!!

Du skal ikke fortælle ham at du har været utro. At du har meget dårlig samvittighed viser at du har fortrudt hav du gjorde, og ikke har lyst til at gøre det igen. Du kan ikke være bekendt at lave sådan en gerning mod en som elsker dig og omvendt. Men lov dig selv aldrig at gøre det igen, og du skal overbevise dig selv at du ikke ville gøre det igen. Uden overbevisning af dig selv, forbliver den dårlige samvittighed.
tilføjet af

Skam dig!

Jeg synes du skal tabe dig din fede luder!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.