0tilføjet af

Fortrydelsespiller-men stadig bange for at være gravid!!HJÆLP MIG!

Hej allesammen...
Håber der er nogen der vil hjælpe mig...Jeg bruger p-piller men her i onsdags glemte jeg at tage min pille. Kan ikk huske hvornår min kæreste og jeg sidst havde sex men helt sikket nogle dage før i onsdags... Jeg tager altid mine p-piller om morgenen/formiddagen! Gør d ikk på helt præcis klokkeslæt. Var idag nede og få en fortrydelsespille. Men da den jo kun virker optil 72timer, er jeg bange for at den ikke virker. Men snakkede med min læge og fortalte at jeg havde glemt min p-pille som jeg skulle have taget onsdag morgen/formiddag og hun sagde så at jeg sku gå på apoteket og snakke med dem. De gav mig så en forteydelsespille....Men er bar så nervøs for at blive gravid... Er li blevet 18... Er der nogen der kan hjælpe???
Og hvad ska man gøre hvis man så næste gang man planlagt sku ha menstraution ikke får det? D betyder vel så at jeg er blevet gravid ikk? Og hvad ska j så gøre hvis d r tilfældet???
Please hjælp mig...
har forresten idag efter at ha taget pillen fået noget lidt underligt brun/rødligt udflåd? Kan det have en sammenhæng med at jeg har taget fortrydelsespillerne??
Kærlig hilsen Kristina!!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.